maalesef evetKullandığınız kredi kartı eniştenin kartımı haciz vs olsa onun adına gider.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef evetKullandığınız kredi kartı eniştenin kartımı haciz vs olsa onun adına gider.
ankaraya gelin gidicem nikah vs orda olcak git gel izin alamam diyeDugunle calismanin ne alakasi var anlamadim.En fazla 1 hafta izin aliverirdiniz.Ben 3 gun izin almistim.
o kadar zordayım ki bu konunun nişanlımla aramı açacağını düşünüyorum.Ailem öyle anlayışlı değiller nasıl girdim nasıl çıkarım bilmiyorumbide kazancımı da veriyorum onlara babam yaşlı bi çalışan
Ha madem dogudasin Soyle ailene yetemedim baskinizdan boyle oldu de evleneceksin zaten 1 ay sonradoğuda yaşıyosanız söz hakkınız olmaz.onu bunu istemiyorum diyemezsiniz kırsalda ben dedim ailem uzun süre konuşmadı benimle.tecrübesizlik cehaletle böyle bi yanlışa düştüm çık çıkabilirsen
Seni evlendirmesinler diye krediden para cekerek eve iki katini odeyecegine gelene atar sinir yapip kaciraydinya be guzel
Kardesim adaylara ben dusunmuyorum senide sevmedim ailem zorla vermek istiyor diyince kim alacakti seni eniste dolandiriyor ablami bosar diye ortaya dokemedim diyosun
Soyle ailene kendine harcamamissin gezmemis tozmamissin ev alma vs odesinler madem cok yuk gormusler para beklemisler simdide kapasinlar borcu bazen buradaki konulardan aklim sasiyor ya
Enişteniz gecikmeye gireceği için kredi almakta zorlanır bu çok kötümaalesef evet
Dogudayim soz hakkim yok dedi ustu kapali var artik islerin icinde ne var sen dusun mal gibi beslemeyelim evlenip gitsin mantigiyla ne baskiya maruz kaldi belki dayak yedi aileden artik cok olmayacak insanlarami zorlandi yasi buyuk vs bilinmez caresizlikten yapmistir bisede diyemiyor insan Allah yardim etsinbenim de aklım şaşıyor hemşirem.
kazandığının iki katını niye veriyorsun. baktın çok borca girdin niye itiraf etmiyorsun çevirebilirim sandım ama çeviremedim ben bu prim işinden çok kazanamadım diye..
sonuçta bu tarz işlerin geliri her ay sabit olmaz.. satış olursa prim olur.
eniştenin kartını niye kullanıyorsun mesela.. para girerse akrabalık ilişkilerine bozulur.. ki bu senin ablan.. ablanın haberi var mı mesela.. niye söylemedin? enişten ne yaptı o 4 bit tl yi?
nişanlım dediğin adam yarın bir gün kocan olacak aynı yastıga ömürlük baş koyacaksın. derdini bilecek ki derman olacak.
başına gelenleri anlatabilirsin.. başına kakacagını korktugun adamla zaten evlenme..
ah güzel kardeşim balık baştan kokar. bugün bekarken seni yük görüp elindeki parayı alan ailen sen boşanıp dönünce seni el üstünde mi agırlayacak sanıyorsun..
bu kızlarımız niye bu kadar saf...
Enişten ne diyor bu duruma peki ödeyemezsen borcu senin adına haciz falan gelmez,eniştenin adına gelir kart onun adına ise maaşı var ise belirli kısmına haciz korlar evine,arabasına vs haciz gelir.maalesef evet
Bankaya git yapılandırılması için görüş. Sen de sgk olsa da sana kerdi çıkmazdı.bu borç 5 yılın borcu,ondan al ona yatır çeviriyodum.Sonra borçları farklı kartlara bölünce patlak verdi.Şimdide işten ayrıldım gibi çıkış aldım ama.SSKam olmadan kredi kullanamıyorum.Ödicek gelirim var bi kaç ay sadece![]()
başıma ne geldiyse onun yüzünden geldi.Ağlayanın malı gülene hayır etmez.Başka kartımdan çekip onunkini kapatmaya çok az kaldı borcu kendi adıma taşıyorum inşAllahEnişten ne diyor bu duruma peki ödeyemezsen borcu senin adına haciz falan gelmez,eniştenin adına gelir kart onun adına ise maaşı var ise belirli kısmına haciz korlar evine,arabasına vs haciz gelir.
evet ..aynenAilen yüzünden bu kadar borcun altına girmişsin. Hala da elimdekini de alıyorlar diyorsun. Bu durumda ailenle konuşacaksın destek çıkacaklar.
teşekkür ederim yazdığınız yorum içinDogudayim soz hakkim yok dedi ustu kapali var artik islerin icinde ne var sen dusun mal gibi beslemeyelim evlenip gitsin mantigiyla ne baskiya maruz kaldi belki dayak yedi aileden artik cok olmayacak insanlarami zorlandi yasi buyuk vs bilinmez caresizlikten yapmistir bisede diyemiyor insan Allah yardim etsin
Son yorumumu yazdim valla mal gibi satmayi hak gorup soz hakkini vermeyip paraya gelince kizi calistirip kadin parasi yiyenler simdide evi satar oderler
Suan tek cozum o ha yada birakirlar eniste ablayi bosar (kart onunmus )
Buda Ankaraya evlenip gitsin ayni sehir olmayacak sonucta zamanla unutulur
yazdıklarınızın hepsinde hakkınız var ne de güzel yazmışsınız.Son yazdığınız kulağıma küpebenim de aklım şaşıyor hemşirem.
kazandığının iki katını niye veriyorsun. baktın çok borca girdin niye itiraf etmiyorsun çevirebilirim sandım ama çeviremedim ben bu prim işinden çok kazanamadım diye..
sonuçta bu tarz işlerin geliri her ay sabit olmaz.. satış olursa prim olur.
eniştenin kartını niye kullanıyorsun mesela.. para girerse akrabalık ilişkilerine bozulur.. ki bu senin ablan.. ablanın haberi var mı mesela.. niye söylemedin? enişten ne yaptı o 4 bit tl yi?
nişanlım dediğin adam yarın bir gün kocan olacak aynı yastıga ömürlük baş koyacaksın. derdini bilecek ki derman olacak.
başına gelenleri anlatabilirsin.. başına kakacagını korktugun adamla zaten evlenme..
ah güzel kardeşim balık baştan kokar. bugün bekarken seni yük görüp elindeki parayı alan ailen sen boşanıp dönünce seni el üstünde mi agırlayacak sanıyorsun..
bu kızlarımız niye bu kadar saf...
yazdıklarınızın hepsinde hakkınız var ne de güzel yazmışsınız.Son yazdığınız kulağıma küpe
Kayış atmak nedir?Nişanlım sadece kredi çekebileceğini söyledi.belki kayış atar belli olmaz