üzüldüm sizin adınızaBiz tanistigimiz ilk günlerde eşimin 20 bin lira borcu vardı. Dert etmedim evlendim bir sorun da çıkmadı başka nedenlerle bosaniyoruz
Evlenene kadar bence çalışıp en azından bir kısmını ödemeye çalışın.bu borç 5 yılın borcu,ondan al ona yatır çeviriyodum.Sonra borçları farklı kartlara bölünce patlak verdi.Şimdide işten ayrıldım gibi çıkış aldım ama.SSKam olmadan kredi kullanamıyorum.Ödicek gelirim var bi kaç ay sadece
hayır onu nişanlım istedi kendisi ödicekİyi de arkadaşım daha dün lazer makinesi almak istiyorum diye konu açmışsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Lazer makinesi lüks değil mi şu durumda senin için?
hali hazırda bi işim var sskdan çıkış aldım düğün 2 ay ertelenince devam ettim aynı yerdeBen olsam is bulamazsam evlere temizlige giderdim. Cok.yorucu bir is ama gunluk 100-150 lira veriyorlar. Borcu ne kadar azaltirsaniz o kadar iyi.
Ikincisi az kullandiginiz esyalari ikinci el sitelerinde satabilirsiniz.
Allah razı olsunBenim 3,500 anksiyete krizleri geçiriyorum Allah sana kolaylık versin..
Güvenmediğin cimri adamla ne diye evleniyorsun ?İlk etapta yardım edicem dedi ama güvenmiyorum memur ama çok cimri
uzun uzun cevapliyim.Ben prim usulü kendi işim gibi bi işte çalışıyorum.Babamın zoruyla girdim.5 yıl önce 300-500 lira kazanıyodum.Ailem kendi arasında dedikodu yapıyodu yarım maaş verelim kocaya vss bunlarında bana dili olmasın diye yeni mezun olmuşum üniden evlilik istemiyorum,görücüler bankacılar vs çok isteyenim oldu.ailemin dili olmasın diye aldığımın 2 katını verdim her ay eve.sonra ev aldık borca girdik.evin ödemesini bana attılar.kullandığım kart eniştemin kartıydı 4,000 tl o dolandırdı.kanıtlayamadım ablamı boşar diyede üzerine gidemedim.Yani anlayacağınız ne yedim ne giydim ne gezdim1- Borç nasıl oldu ?
2- Çıkış aldım diyorsun, işsizlik maaşı alamıyor musun ?
3- Güvenmediğin biriyle neden berabersin ?
4- Tavsiyem derhal iş bul çalış ve kredi kartına ne yatırırsan limit daraltma yap. Ödeyip ödeyip tekrar borç yapmanın bir manası yok.
bekarlığımda yaptığım borç onada haksızlık değil miGüvenmediğin cimri adamla ne diye evleniyorsun ?
uzun uzun cevapliyim.Ben prim usulü kendi işim gibi bi işte çalışıyorum.Babamın zoruyla girdim.5 yıl önce 300-500 lira kazanıyodum.Ailem kendi arasında dedikodu yapıyodu yarım maaş verelim kocaya vss bunlarında bana dili olmasın diye yeni mezun olmuşum üniden evlilik istemiyorum,görücüler bankacılar vs çok isteyenim oldu.ailemin dili olmasın diye aldığımın 2 katını verdim her ay eve.sonra ev aldık borca girdik.evin ödemesini bana attılar.kullandığım kart eniştemin kartıydı 4,000 tl o dolandırdı.kanıtlayamadım ablamı boşar diyede üzerine gidemedim.Yani anlayacağınız ne yedim ne giydim ne gezdim
o kadar zordayım ki bu konunun nişanlımla aramı açacağını düşünüyorum.Ailem öyle anlayışlı değiller nasıl girdim nasıl çıkarım bilmiyorumEnişten seni dolandırdı. Evin borcunu ödedin.Eee o zaman ailene diyeceksiniz biraz destek olacaklar.Sende çalışacaksın. Yapılandırıp kapatacaksın canım.3000 mi yatırdın hemen 3000 limit daralt.Bende öyle bitirdim benim de 2500' dü ah neler çektim.
Isten cikis almak kismini anlamadim ben kendi isteginizlemi ayrildiniz bu kadar skisikken niye ayrildiniz ki (maasa haciz konmasin diye firmayla mi anlastiniz diycem calissaniz bu kadar tutusmazsiniz ) o nlar cikardiysada tazminatiniz is bulana kadar issizliginiz olur zaten yapilandirip onla odeyip bir yandanda acil is bakmaniz lazim odemezseniz Uzerinize olan mulkunuz uzerinden islem baslatilirbu borç 5 yılın borcu,ondan al ona yatır çeviriyodum.Sonra borçları farklı kartlara bölünce patlak verdi.Şimdide işten ayrıldım gibi çıkış aldım ama.SSKam olmadan kredi kullanamıyorum.Ödicek gelirim var bi kaç ay sadece
düğün yakın tarih diye ayrıldım sonra bi sebepten düğün ileri tarihe atıldı.Tekrar işime döndüm.SSK girişim olmicak 1,5 ay çalışcam.Ailem aldığımı bana bırakmıyor o yüzden ödeme yapamıyorumIsten cikis almak kismini anlamadim ben kendi isteginizlemi ayrildiniz bu kadar skisikken niye ayrildiniz ki (maasa haciz konmasin diye firmayla mi anlastiniz diycem calissaniz bu kadar tutusmazsiniz ) o nlar cikardiysada tazminatiniz is bulana kadar issizliginiz olur zaten yapilandirip onla odeyip bir yandanda acil is bakmaniz lazim odemezseniz Uzerinize olan mulkunuz uzerinden islem baslatilir
Seni evlendirmesinler diye krediden para cekerek eve iki katini odeyecegine gelene atar sinir yapip kaciraydinya be guzeluzun uzun cevapliyim.Ben prim usulü kendi işim gibi bi işte çalışıyorum.Babamın zoruyla girdim.5 yıl önce 300-500 lira kazanıyodum.Ailem kendi arasında dedikodu yapıyodu yarım maaş verelim kocaya vss bunlarında bana dili olmasın diye yeni mezun olmuşum üniden evlilik istemiyorum,görücüler bankacılar vs çok isteyenim oldu.ailemin dili olmasın diye aldığımın 2 katını verdim her ay eve.sonra ev aldık borca girdik.evin ödemesini bana attılar.kullandığım kart eniştemin kartıydı 4,000 tl o dolandırdı.kanıtlayamadım ablamı boşar diyede üzerine gidemedim.Yani anlayacağınız ne yedim ne giydim ne gezdim
Kullandığınız kredi kartı eniştenin kartımı haciz vs olsa onun adına gider.uzun uzun cevapliyim.Ben prim usulü kendi işim gibi bi işte çalışıyorum.Babamın zoruyla girdim.5 yıl önce 300-500 lira kazanıyodum.Ailem kendi arasında dedikodu yapıyodu yarım maaş verelim kocaya vss bunlarında bana dili olmasın diye yeni mezun olmuşum üniden evlilik istemiyorum,görücüler bankacılar vs çok isteyenim oldu.ailemin dili olmasın diye aldığımın 2 katını verdim her ay eve.sonra ev aldık borca girdik.evin ödemesini bana attılar.kullandığım kart eniştemin kartıydı 4,000 tl o dolandırdı.kanıtlayamadım ablamı boşar diyede üzerine gidemedim.Yani anlayacağınız ne yedim ne giydim ne gezdim
doğuda yaşıyosanız söz hakkınız olmaz.onu bunu istemiyorum diyemezsiniz kırsalda ben dedim ailem uzun süre konuşmadı benimle.tecrübesizlik cehaletle böyle bi yanlışa düştüm çık çıkabilirsenSeni evlendirmesinler diye krediden para cekerek eve iki katini odeyecegine gelene atar sinir yapip kaciraydinya be guzel
Kardesim adaylara ben dusunmuyorum senide sevmedim ailem zorla vermek istiyor diyince kim alacakti seni eniste dolandiriyor ablami bosar diye ortaya dokemedim diyosun
Soyle ailene kendine harcamamissin gezmemis tozmamissin ev alma vs odesinler madem cok yuk gormusler para beklemisler simdide kapasinlar borcu bazen buradaki konulardan aklim sasiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?