- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Ptesi anlatamnasıl yapıyorsun mücveri
ben bi yaptım olmadı
Ohhh misss vallaPtesi anlatam
Ama yapmadim
Akşam balık ve salata yedim
40 dk plates yaptım
günaydınHerkese günaydın güzel bir hafta sonu olsun herkese
Merhaba evet veriyorsunuz ama en önemlisi ciddi anlamda incelme oluyo yani bende baya farkediyogünaydın
şekersiz beslenme gerçektende kilo verdirdi mi
direkt yazdım
mesajları okumadım
yine vücüudun diğer kısımlarında fayda gördünüz mü yüzde meselaMerhaba evet veriyorsunuz ama en önemlisi ciddi anlamda incelme oluyo yani bende baya farkediyo
Ben daha çok bel basen göbek ve bacak kısımlarında gördümyine vücüudun diğer kısımlarında fayda gördünüz mü yüzde mesela
Hmmm anladımBen daha çok bel basen göbek ve bacak kısımlarında gördüm
Bende zoraki iki odayı bitirdim halıları yıkadım şimdi regli olucam aşırı bı ağırlık var üzerimde yarında salon ve mutfagi bitiririmValla temizlik işi yeni bitti elma ve filtre kahve içiyorum aşırı acıktım bastırayım birazcık yoksa şeker canım çekiyor
Çok kolay gelsin valla regl zamanı insanın canı hiçbişey istemiyor valla. Maşallah halıları falan iyi yapmışsınız. Bende camları sileyim dedim üzerine hadi hareket edeyim biraz dedim 45 dk spor yaptım birde üzerine baya yorulmuşum yemegi falan unutmuşum o ara :)Bende zoraki iki odayı bitirdim halıları yıkadım şimdi regli olucam aşırı bı ağırlık var üzerimde yarında salon ve mutfagi bitiririm
SABAH
1 salatalık
Yarım domates
Yumurtalı Sucuk çok fazla değil
Peynir
ARA ÖĞÜN
Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?