- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
dün akşam 35-40 dk yürüdüm
kahvaltım
ofiste arkadaşlarla kahvaltı yaptık
yarım simit
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
6-7 zeytin
domates salatalık
ben daha kahvaltı yapmadım
aynen canım bahane üretmicem zor gelse de yapıcamoo süperrrrrrr
ne kadar rahatlıyor insnan demııı yürüyünceee
afiyet olsun cnm
mükemmel olur gerçekteenn ben pazartesi günü yazarım tartılıp size :) valla memur olunca mecburen hareketimiz kısıtlanıyor o yüzden evde ilk leslie ile başlamıştım sonra ayşegül demirsoy diye bir hoca var mükemmel egzersiz yaptırıyor biraz zorluyor ama. Onuda deneyebilirsiniz. Ben sporu şu şekilde yapıyorum 1 gün o dediğin hocayı yapıyorum ertesi günü zumba yapıyorum 45 dk falan. Sonraki günü genelde boş bırakıyorum o şekilde ilerliyorum :)Senin içinde uygun olursa pazartesi günü tartı günü yapalım hem hafta sonu fazla kaçırmayan kaciniriz
gayet güzel canım benim sorunum sürdürememek en azından gün aşırı bile yapsam baya faydası olacak şu iki haftayı güzel değerlendiricem inşallahmükemmel olur gerçekteenn ben pazartesi günü yazarım tartılıp size :) valla memur olunca mecburen hareketimiz kısıtlanıyor o yüzden evde ilk leslie ile başlamıştım sonra ayşegül demirsoy diye bir hoca var mükemmel egzersiz yaptırıyor biraz zorluyor ama. Onuda deneyebilirsiniz. Ben sporu şu şekilde yapıyorum 1 gün o dediğin hocayı yapıyorum ertesi günü zumba yapıyorum 45 dk falan. Sonraki günü genelde boş bırakıyorum o şekilde ilerliyorum :)
evde olunca sürdürebilirlik biraz daha azalıyor tek başına yapıyorsan birde işten geldikten sonra yemek ye biraz bekle falan derken geç saati buluyor. Esnek çalışıyorduk pandemi sürecinde bir gün gidiyorduk işe bir gün gitmiyorduk o süreçte sporu kafaya takıp yaklaşık 3 aydır düzenli yapmaya çalışıyorum. Şuna inanarak yapıyorum sporu kendin için 1 saatini ayır en azından rahatla stres at diyorum sonra bakıyorum spor yapmışım bitmiş bile :)gayet güzel canım benim sorunum sürdürememek en azından gün aşırı bile yapsam baya faydası olacak şu iki haftayı güzel değerlendiricem inşallah
bende en kötü akşam yatmadan ez 30 dk bile ayrsam ve bunu devamlı yapsam çok faydası olacak banaama kafaya koydum temiz beslenme az da olsa sürdürülebilir hareket sporevde olunca sürdürebilirlik biraz daha azalıyor tek başına yapıyorsan birde işten geldikten sonra yemek ye biraz bekle falan derken geç saati buluyor. Esnek çalışıyorduk pandemi sürecinde bir gün gidiyorduk işe bir gün gitmiyorduk o süreçte sporu kafaya takıp yaklaşık 3 aydır düzenli yapmaya çalışıyorum. Şuna inanarak yapıyorum sporu kendin için 1 saatini ayır en azından rahatla stres at diyorum sonra bakıyorum spor yapmışım bitmiş bile :)
günaydın hayırlı cumalarınız olsun
dün akşam saat 16,30 yemeğimi yedim
yoğurtlu ıspanak
salata
3 adet mercimek köftes,
1 saat yürüş yaptım
kahvaltım
1 su bardağı süt ile 3yk yulaf lapası yaptım onu yiyecem
öğleye doğru 1 şeftalı avuç içi kadar üzüm
afiyet olsun canımmbunlara ek olarak meyvenın yanında bır bardak ayran içtim
SABAH
3 ince dilim fırında yumurtalı ekmek
Yarım salatalık
2 adet çeri domates
3 Adet Zeytin
ÖĞLE
4 yemek kaşığı sulu patlıcanlı etli yemek
1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim ekmek
AKŞAM (Tahmini)
Buzlukta hazır köftem vardı patates püresi üzerine köfte yiyeceğim yanında salata ve yoğurt yerim yüksek ihtimalle :)
ARA ÖĞÜN standart artık türk kahvesi, filtre kahve, çay değişim gösteriyor bu şekilde :)
Öğle yemeği
4 adet köfte ayran enginar zyagli
Çorba patates ve bulgur pilavina hayır dedim
evde olunca sürdürebilirlik biraz daha azalıyor tek başına yapıyorsan birde işten geldikten sonra yemek ye biraz bekle falan derken geç saati buluyor. Esnek çalışıyorduk pandemi sürecinde bir gün gidiyorduk işe bir gün gitmiyorduk o süreçte sporu kafaya takıp yaklaşık 3 aydır düzenli yapmaya çalışıyorum. Şuna inanarak yapıyorum sporu kendin için 1 saatini ayır en azından rahatla stres at diyorum sonra bakıyorum spor yapmışım bitmiş bile :)
bende en kötü akşam yatmadan ez 30 dk bile ayrsam ve bunu devamlı yapsam çok faydası olacak banaama kafaya koydum temiz beslenme az da olsa sürdürülebilir hareket spor
kendime plan yapıcam ya yürüyüş ya leslie 45 dk bunun yanında ufak ufak bölgesel sguat plank gibi
afiyet olsun canımm
bende fırın sebze var canım evde malzemen varsa hemen doğra at fırına üzerine de domates sos yanın da yoğurt misss gibiteşekkür ederim cnm
akşama ne yemek yaparım hiç bir fikrim yokk
iy fikirbende fırın sebze var canım evde malzemen varsa hemen doğra at fırına üzerine de domates sos yanın da yoğurt misss gibi
BENDE fırında kabak mücver yapam dedimmmmbende fırın sebze var canım evde malzemen varsa hemen doğra at fırına üzerine de domates sos yanın da yoğurt misss gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?