Ben pazartesi günü sabah tartiliyorum eğer istersen yarın sabah kilonu bildir beraber yol arkadaşı olalimEvet bende burda bir grupda 12 kiloya yakın vermiştim, tabii aylarca o grupda kaldık pes etmedik80 kilodan 69 küsürlere düşmütüm
Şimdide gene hamilelik de kilo aldım 79 kilo dayım bende aynı diyet yapıyorum ama tabii kaçırdığım zaman diğer öğünlerde topluyorum
Tamam olur ben zaten hergün tartılıyorumBen pazartesi günü sabah tartiliyorum eğer istersen yarın sabah kilonu bildir beraber yol arkadaşı olalim
BendeTamam olur ben zaten hergün tartılıyorum
Bende senin gibiyimmesela bı oturustu. Cikiolata kavanozunun dibini görüyodum resmen krize girer gibi oluyorum ama şimdi yemiyorum çikolata Bitter bir iki kare yulaf lapası kakaolu muz ile çok iyi gidiyo şu ana hiç abur cubur vs yemiyorum aramiyorumda açıkçası evde bir sürü abur cubur var eşim yiyo ağzıma bile surmuyorum tatlı yaparsam ucundan bir çatal tadına bakıp bırakıyorum yoksa yemeye başlarsam sağlam yerinn o ayrıBen tam olarak şekersiz beslenme düzeni yapamam, çok tatlı krizine giriyorum bu sefer bir haftada alacağım tatlıyı bir günde yiyorum bu sefer bütün diyet boşa gidiyor
Sabah normal kahvaltı
Yanında meyve felan ne varsa
Öğlen yemek varsa bir tabak yemek yada çorba, onlar yoksa yemiyorum
Arada canım tatlımı istedi dondurma bir kase yada cips i istedi az bir avuç cips, çikolatamı istedi yulaflı çikolata o şekilde
Akşam bir tabak yemek yada 2 kase çorba, yiiada salata büyük kase, yanı ada ayran varsa
Bu şekilde devam ediyorum bence iyide gidiyor yani hem abartmıyorum hemde gittikçe az yemeye başladım
Ekmek yemiyorum ama öğlen çok istersem bisküvi varsa evde bisküvi yerim yani, içecek de fanta mesala içerim evde varsa yoksa aramam pek
Bu şekilde bir düzene girdim şuan 77.7 kilo dayım, bayrama kadar 75 küsürlere görmeyi planlıyorum tabii daha çok versem daha iyi olur ama
hadi inşallah canım hedeflerimize uılaşalımBenimde bu sabah 77.6 haftaya pazartesi 76yıgörmek istiyorum
Ah ahh bende öyle hiç bu şey yakışmıyor azar azar gitsin ama eksi olsun modundayim ayda iki kilo bile versek yilda hiç yoktan 24 kilo ederTablo çok iyi olmuş, çok moralim bozuk ne giysem yakışmıyor sanki Ahhh Ahhh bir kilo vermek ne kadar zor, aç geziyoruz resmenhalbuki bir 10 kilo versek ne iyi olacak
Şok diyetler işe yarıyorsa bırakınca hoppp geri alıyorsun işte
Bugün sabah
Kahve
Öğlen
Domates, peynir, salatalık, 1 kase patates kızartması, yumurta
Akşam
2 kase şehriye çorbası
Arada yarım kase meyve
Ben hergün tartılıyorum senin gibi bir türlü vazgeçemiyorum, eğer Tartılmasan salarım gibime geliyor
İnşallah canım bende iki sene önce diyetisyene giderken 3 ayda 9 kilo verdim sonra Dr izne gitti ben izne derken yarım kaldı ve ben yavaş yavaş geri aldımEvet ama sabır işi zor burda bir grupda 80 kilodan 60 kiloya düşmüştü birisi tam 1 senede, aynı grupdaydık bende 80den 69 a düşmüştüm hamile kalınca mecbur bırakmıştım
Seninle beraber pes etmeden veririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?