Sağol canım baya motive oldumSüpersin, benimde ölçüleri seninkiler hemen hemen aynı sayılır
Ben bu hafta 1 kilo almışım sanırım akşam çorba içeyim bari
Akşama kabak spagetti tarzı yapabilirsin ertesi gün eksi olur hemenSüpersin, benimde ölçüleri seninkiler hemen hemen aynı sayılır
Ben bu hafta 1 kilo almışım sanırım akşam çorba içeyim bari
Ayy evet kabak çok işe yarıyor evde bir tidomates var sebze olarak alışverişe gidemedik dahaAkşama kabak spagetti tarzı yapabilirsin ertesi gün eksi olur hemen
Yok canım birakmicam yolum uzun az da olsa eksi olsun ben bı kurabiye yesem hemen ertesi gün 1 kilo artı oluyorum maalesef nasıl bı bünyem varsaAyy evet kabak çok işe yarıyor evde bir tidomates var sebze olarak alışverişe gidemedik dahakabak detoksu yapmaya çalışmıştım 3.günde bırakmıştım gene yapıcam bayramdan önce Ayy tam diyorum 77.4 ü gördüm 76ya düşerim diye hoppp oldumu 78.5 sebze siz olmuyor
İncelmen çok iyi bence hiç bırakma aynı şekilde devam
Doğrudur bendede aynı sayılır, bazen insanlar inanmıyor şimdi eşim mesala bu kadar az yemekle nasıl duruyorsun ben olsam şimdiye erimiştim diyo, olsun az azda olsa vermek çok iyi bende az önce baktım ölçülerine bir değişiklik yok çok şükür bu haftayıda kilo vermeden geçireyim olsun artmasında kilom en azındanYok canım birakmicam yolum uzun az da olsa eksi olsun ben bı kurabiye yesem hemen ertesi gün 1 kilo artı oluyorum maalesef nasıl bı bünyem varsa
Aynen canım baskalari benim yediğimi yese haftada kaç kilo verir sağlık olsun az az olsun temiz olsunDoğrudur bendede aynı sayılır, bazen insanlar inanmıyor şimdi eşim mesala bu kadar az yemekle nasıl duruyorsun ben olsam şimdiye erimiştim diyo, olsun az azda olsa vermek çok iyi bende az önce baktım ölçülerine bir değişiklik yok çok şükür bu haftayıda kilo vermeden geçireyim olsun artmasında kilom en azından
Olsun canım sağlık olsun tartıya takılmıyorum eninde sonun da gidecek kilolar incelemeler yeterli bence deBenimde 78.2 çıktıbu hafta kilo veremedim olsun senin çok iyi rakamlara takılma ölçülerine göre İncelmen çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?