14.06.2021 14.07.2021 arası şekersiz beslenme günlüğüm 👌

Süpersin, benimde ölçüleri seninkiler hemen hemen aynı sayılır
Ben bu hafta 1 kilo almışım sanırım akşam çorba içeyim bari
Sağol canım baya motive oldum diyet mantığı ndan uzaklaştım sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum sanırım bu sefer basaricam kilom yavaş gidiuo ama incelme süper

Akşama kabak spagetti tarzı yapabilirsin ertesi gün eksi olur hemen
Ayy evet kabak çok işe yarıyor evde bir tidomates var sebze olarak alışverişe gidemedik daha kabak detoksu yapmaya çalışmıştım 3.günde bırakmıştım gene yapıcam bayramdan önce Ayy tam diyorum 77.4 ü gördüm 76ya düşerim diye hoppp oldumu 78.5 sebze siz olmuyor
İncelmen çok iyi bence hiç bırakma aynı şekilde devam

Yok canım birakmicam yolum uzun az da olsa eksi olsun ben bı kurabiye yesem hemen ertesi gün 1 kilo artı oluyorum maalesef nasıl bı bünyem varsa

Yok canım birakmicam yolum uzun az da olsa eksi olsun ben bı kurabiye yesem hemen ertesi gün 1 kilo artı oluyorum maalesef nasıl bı bünyem varsa
Doğrudur bendede aynı sayılır, bazen insanlar inanmıyor şimdi eşim mesala bu kadar az yemekle nasıl duruyorsun ben olsam şimdiye erimiştim diyo, olsun az azda olsa vermek çok iyi bende az önce baktım ölçülerine bir değişiklik yok çok şükür bu haftayıda kilo vermeden geçireyim olsun artmasında kilom en azından

Aynen canım baskalari benim yediğimi yese haftada kaç kilo verir sağlık olsun az az olsun temiz olsun

Bu haftaki kilom -600 Gr

Eklentiler

• IMG_20210704_084639.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 37
Hedefime 1.100 Gr var ve 10 günüm var bu on günü çok verimli geçirmem gerek bugün planımı oluşturucam 14 temmuz sabahı inşallah 7 li rakamlar benimle olacak

Günaydın dün malum döneme girdim ve acayip bi baş ağrım vardı çok şükür dinlenince geçti spor yapamadım bugün kaldığım yerden devam

kahvaltı
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
2 etimek
domates salatalık

ara sade türk kahvesi

öğle
kuru fasulye yoğurt

ara 7-8 adet çiğ fındık yeşil çay

akşam

kabak spagetti

hedef kiloma ve belirttiğim tarihe az bir süre kaldı bu yüzdenbiraz hızlanmam gerekecek 1- iki günlük kabak detoksu ya da ananas detoksu yapmayı düşünüyorum

günaydın iki üç gündür üzerimde anlamsız bir halsizlik var sanırım regliden kaynaklı akşam yemek bile yemek istemedi canım
kahvaltı bile yapasım gelmedi 2 dilim tam buğday ekmeğinin arasına 2 dilim beyaz peynir koyup yedim

en azından önceki gibi abur cubura saldırıp boş kalori almıyorum bu da bi şey benim için
umarım bir an önce geçer bu durum

ara sade türk kahvesi şekersiz barlardan yedim

öğle patlıcan musakka cacık
2 dilim ekmek

bu gün böyle akşama köfte salata ya da fırında sebze yiyebilirim

detoksa başlayamadım kendimi çok yorgun hissettiğim için hafta sonu ya da önümüzdeki hafta başlarım inşallah bi sıkıntı çıkmazsa

günaydın sevgili günlüğüm dün gayet güzl geçti ama spor yine yok pazar gününe kadar 4 gün boyunca yürüyüş yapıcam 40-45 dk

kahvaltımı bu sabah baya erken yaptım 7 gibi o yüzden sabah ve öğle arası 1 ara öğün eklicem

uyanınca 1 bardak su ile güne başladım

kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
2 adet yulaf kepekli lorlu poğaça
domates biber salatalık

ara
sade türk kahvesi
1 adet protein bar

öğle tavuk şiş
zyağlı börülce
ayran

ara 1 şeftali
kiraz sapı çay
2 adet ceviz

6 kaşık fasulye yemeği
1 kase cacık

40-45 dk yürüyüş
3 lt su

sıfır kaçamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…