14.06.2021 14.07.2021 arası şekersiz beslenme günlüğüm 👌

Günaydın günlüğüm
dün akşam patlıcan oturtma fırında hazırlandı iki kaşık Rus salatası

Uyanınca 1 büyük bardak su
Kahvaltı
İki dilim tam buğday ekmeği ile iki dilim hindi füme ve kaşar peyniri iki dilim soğuk sandviç hazirladim

Ara iki dilim ananas
İki adet ceviz

Akşam
3 kaşık yoğurt
3 dilim patlıcan oturtma sonunda bitti

2 mil Leslie yapıldı 3 lt su içildi
Bir şişe sade maden suyu içildi

Günaydın uyanınca 1 büyük bardak su içildi
bir dilim ekmek
3 zeytin
Domates
salatalık
yumurta ile omlet bir kaşık lor peyniri attım içine
yeşil çay

Kilom resmen direniyo gram gram gidiyo ama pes etmicem ayda iki kilo versem çok iyi benim için önceden olsa hemen pes ederdim ama şimdi azar azar da olsa eksi olsun benim olsun

öğle
4 kaşık haşlanmıl buğday
4 kaşık yoğurt
2 kaşık süzme yoğurt
yarım salatalık nane 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
karıştır misss

ara 3 kayısı

akşam fırında tavuk 2-3 adet fırın patates

2 mil leslie 3 lt su belki geçmiştir

günaydın günlükçüm

uyanınca sirkeli su

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık

İkindi ara ayran 10 - 12 adet beyaz leblebi

Akşam 1 yumurta ile kıymalı yumurta .
1 dilim ekmek . .
2 bardak ayran

Merhaba gunlukcum bugün bazı işlerim vardı onları hallettim hava aşırı sıcak

Kahvaltı da
kepek unudan krep yaptım 1 adet
1 yumurta ile omlet biraz lor ve beyaz peynir yedim

Öğle 1 kase soğuk çorba
Ara 1 maden suyu 1 muz
ara hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi iki kare Bitter çikolata

Selam, bende sana katılabilir miyim. Güncel olarak diyet yapan yok sanırım, tek başıma motive olamıyorum
Merhaba hoş geldin tabiki katılabilirsin çok sevinirim benim yolum uzun daha önce defalarca diyet yapıp hep yarım kaldı bu sefer diyet değil sağlıklı besleniyorum kaçamak yaparsamda telaafi edip yoluma devam edicem

Ben hergun 2.5 lt su iciyorum siseye katip sadece ondn cesmedende ara ara iciyorum ama dahada cok sisiyorum sanki
Belki icitigin suyla alakalı olabilir mi acaba çeşme suyu yoksa suyunun içine meyve limon vs atip tatlandirsan hem ödem atarsın sisilikte olmaz belki

Merhaba hoş geldin tabiki katılabilirsin çok sevinirim benim yolum uzun daha önce defalarca diyet yapıp hep yarım kaldı bu sefer diyet değil sağlıklı besleniyorum kaçamak yaparsamda telaafi edip yoluma devam edicem
Evet bende burda bir grupda 12 kiloya yakın vermiştim, tabii aylarca o grupda kaldık pes etmedik80 kilodan 69 küsürlere düşmütüm
Şimdide gene hamilelik de kilo aldım 79 kilo dayım bende aynı diyet yapıyorum ama tabii kaçırdığım zaman diğer öğünlerde topluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…