Ben hergun 2.5 lt su iciyorum siseye katip sadece ondn cesmedende ara ara iciyorum ama dahada cok sisiyorum sankigünde 2,-3 lt su içmeyi unutmuyoruz
Merhaba hoş geldin tabiki katılabilirsin çok sevinirimSelam, bende sana katılabilir miyim. Güncel olarak diyet yapan yok sanırım, tek başıma motive olamıyorum
Belki icitigin suyla alakalı olabilir mi acaba çeşme suyu yoksa suyunun içine meyve limon vs atip tatlandirsan hem ödem atarsın sisilikte olmaz belkiBen hergun 2.5 lt su iciyorum siseye katip sadece ondn cesmedende ara ara iciyorum ama dahada cok sisiyorum sanki
Evet bende burda bir grupda 12 kiloya yakın vermiştim, tabii aylarca o grupda kaldık pes etmedikMerhaba hoş geldin tabiki katılabilirsin çok sevinirimbenim yolum uzun daha önce defalarca diyet yapıp hep yarım kaldı bu sefer diyet değil sağlıklı besleniyorum kaçamak yaparsamda telaafi edip yoluma devam edicem
Bilmem hic denemedim.ki su sudurBelki icitigin suyla alakalı olabilir mi acaba çeşme suyu yoksa suyunun içine meyve limon vs atip tatlandirsan hem ödem atarsın sisilikte olmaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?