Helal olsun 3 gün yaptın ben kesin yapamam kabak bı yerden sonra bayiyo çünkü sabah güzel bir eksi göreceksinBugün
Sabah
2 yumurta, az peynir
Öğlen
1elma,1 kase üzüm, 1 yoğurtlu kabak
Akşam
1 yoğurtlu kabak
Sabah tartılıcam a
vaovv süper 2,100 gr gayet güzel bugün güzel sağlıklı kahvaltını yap öğle köfte salata ya da tahıllı salata akşama da sebze yiyebilirsinGünaydın
78.2 den 76.1 e düşmüşüm
Bugün ne yicem hiç bilmiyorum, benimde bayram hedefim 75 di az kaldı
Yenir tabi 1 kepçe çorba 1 dilim ekmekAyyy valla yaptımda dünden beri başım dönüyordu sabaha ayakda duramadım şimdi kahvaltı yaptım da acaba mercimek çorbası diyette yenirmiki
Tamam canım sağolYenir tabi 1 kepçe çorba 1 dilim ekmekbol limonlu icebilirsin .
Evde kabaklar var bir iki günde olsa yapayım diyorum ama gözü almiyo gibi
detokstan çıktın bence proteinde eklesen fena olmaz ne bilim öğlene yada akşama çorbanın yanına ne dersinSabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık
Öğlen
Muz, sütlü kahve(şekersiz)
Mercimek çorbası
Akşam
2 kase mercimek çorbası
Nasıl sence menü olarak
köfte tavuk ton balıklı salata zaten 3 gün tek tip beslendin çok azdı yediklerin şimdi çorba da zayıf düşürmesin bünyeyiSabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık
Öğlen
Muz, sütlü kahve(şekersiz)
Mercimek çorbası
Akşam
2 kase mercimek çorbası
Nasıl sence menü olarak
ben çok katı diyetler yapamıyorum isveç diyeti de zor görünüyo bence sağlıklı olan her şeyden yiyip azar azar yemek en sağlıklısıTamam canım sağol
Mercimek çorbasınıda çok severim bugün akşam Öğlen mercimek çorbası içeyim diyorum dün yapmıştım hazır varken yemekle uğraşmak istemesi canım
Ya. Bende normalde 3 gün dayanamamıştım hiç ama tartıda akşam birde ne göreyim 80 olmuşum gene dedim kendi e yaptın yaptın yoksa gene kaçacak ipin ucu, bir gayret yaptım
Zor ama ya 3 gün yani dün akşam başım dönmeye başladı, sabah kalktım gözümün önü karardı
Halbuki baksan kabak da yoğurda meyve yumurta bir sürü şeyde yiyorsun ama tabi normal yemek gibi olmuyo demekki
İsveç diyetine de 6.günde pes etmiştim oda aynı bir sürü şey yiyorsun ama bir süre sonra olmuyo
Ama deneyebilirsin en azından 2 gün yapabilirsin
bana da zor geliyo ama diğer türü de elim ayağım titriyo sonraAyy valla hiç canım istemiyor yemek yemek, üşeniyorum kalkayım yapayım iyi olur aslında akşama köfte yaparım belki doğru diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?