14.06.2021 14.07.2021 arası şekersiz beslenme günlüğüm 👌

yeni bir hafta güzel haberler getirsin. hafta sonum baya tatsız geçti buna rağmen abur cubur saldirmadan atlattım çok şükür

Günaydın ve sonunda 7 li sayıyı gördüm ve ilk hedefe ulaştım

Eklentiler

• IMG_20210712_063928.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 36
bayram dönüşüne kadar yine tatl paketli abur cuburlardan uzak durucam asitli içecekler patates pirinç buna benzer şeylerden uzak durucam kilo hedefi koymucam ama 78 i görürsem tadından yenmez bayram dönüşü çok sıkı olacak şekilde şekersiz beslennme yapıcam

Ayyy valla yaptımda dünden beri başım dönüyordu sabaha ayakda duramadım şimdi kahvaltı yaptım da acaba mercimek çorbası diyette yenirmiki
Yenir tabi 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek bol limonlu icebilirsin .
Evde kabaklar var bir iki günde olsa yapayım diyorum ama gözü almiyo gibi

Yenir tabi 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek bol limonlu icebilirsin .
Evde kabaklar var bir iki günde olsa yapayım diyorum ama gözü almiyo gibi
Tamam canım sağol
Mercimek çorbasınıda çok severim bugün akşam Öğlen mercimek çorbası içeyim diyorum dün yapmıştım hazır varken yemekle uğraşmak istemesi canım
Ya. Bende normalde 3 gün dayanamamıştım hiç ama tartıda akşam birde ne göreyim 80 olmuşum gene dedim kendi e yaptın yaptın yoksa gene kaçacak ipin ucu, bir gayret yaptım
Zor ama ya 3 gün yani dün akşam başım dönmeye başladı, sabah kalktım gözümün önü karardı
Halbuki baksan kabak da yoğurda meyve yumurta bir sürü şeyde yiyorsun ama tabi normal yemek gibi olmuyo demekki
İsveç diyetine de 6.günde pes etmiştim oda aynı bir sürü şey yiyorsun ama bir süre sonra olmuyo
Ama deneyebilirsin en azından 2 gün yapabilirsin

Sabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık
Öğlen
Muz, sütlü kahve(şekersiz)
Mercimek çorbası
Akşam
2 kase mercimek çorbası

Nasıl sence menü olarak

Sabah
Öğlen
Mercimek çorbası
Akşam
2 kase mercimek çorbası

Nasıl sence menü olarak
detokstan çıktın bence proteinde eklesen fena olmaz ne bilim öğlene yada akşama çorbanın yanına ne dersin

Sabah
Öğlen
Mercimek çorbası
Akşam
2 kase mercimek çorbası

Nasıl sence menü olarak
köfte tavuk ton balıklı salata zaten 3 gün tek tip beslendin çok azdı yediklerin şimdi çorba da zayıf düşürmesin bünyeyi

ben çok katı diyetler yapamıyorum isveç diyeti de zor görünüyo bence sağlıklı olan her şeyden yiyip azar azar yemek en sağlıklısı

güne 2 bardak su içerek başladım

kahvaltım
2 dilim peynir
1 dilim hindi füme
2 adet tam buğdaylı etimek
dpmates salatalık biber

ara
sade türk kahvesi

öğle 1 kepçe yoğurtlu çorba
2-3 kaşık taze fasulye
haydari

neye hayır dedim

pilav ve tulumba tatlısı

Ayy ayyy bugün ne yedim sorma
Arkadaşlarla dışarı çıkmıştık diyetteyim diyemedim döner yedim bir tane çörek birde tatlı yedim ayıptır söylemesi birde fanta içtim ama akşam elma yedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…