14.06.2021 14.07.2021 arası şekersiz beslenme günlüğüm 👌

hedefe kaldı 1 hafta bayramda izmir'e gidicem ordada maksimum düzeyde tatlı vs yememeye çalışıcam pilav makarna spor yapamayabilirim bol bol ödem suları içeceğim ve sağlıklı beslenmeye çalışıcam artı olmadan gelmek istiyorum 3 haftadır tatlı vs yemedim vücudum alıştı hiç tatlı istemiyor

Lusi canım nasılsın Sarayca dan hala ses yok umarım başına kötü bir şey gelmemiştir
Bilmiyorum bu kadarı da normal gelmiyor bana inşallah değildir ama maalesef bir şey olmuş gibi geliyor
Ne biliyordun hakkında hangi şehirdeydi hangi kurumda çalışıyordu bilgin var mı

Bilmiyorum bu kadarı da normal gelmiyor bana inşallah değildir ama maalesef bir şey olmuş gibi geliyor
Ne biliyordun hakkında hangi şehirdeydi hangi kurumda çalışıyordu bilgin var mı
yalovadaydı diş ile ilgili bi sağlık kurumunda çalışıyodu aklıma gelmedi değil netten bulup sorsam mı diye

Selam ben birkaç gündür diyeti bozdum, moralim bozuk, neyse yarın kabak diyeti ile devam edicem 3 gün bir yapayım 80e çıktım geri bir aylık diyetim çöp oldu
Pişmanmıyım hayır, altı üstü 77.4 e düşebilmiştim 10 hazirandan bu yanı
Çokda inanılmaz yemedim ama tabii 2 aydır diyette olunca vücut alışmış tabii az yemeye tatlı yememeye bir anda yüklenince fırladı inşallah 3 gün boyunca yapıcam bu sefer tam olarak diyeti çokda zor değil kabak severim

Günlüğünüzü yeni gördüm. Hayırlı olsun. Baktıkalrımda sadece işlenmiş şekerleri kesmeye çalışmışsınız. Ve etki etmiş. Biraz daha gayret etseydiniz iyi sonuçlar alırdınız. Bol eksili günler

Kabak diyetini bende severim hatta aklıma geldi yarın yapayım. Ama sık sık yapmayın. Vücuta giren vitaminlerden kısmış olursunuz

çabuk gelen çabuk gider canım kabak gerçekten güzel kilo verdiriyo ben de hafta sonu yapıcam kabak özellikle akşamları en azından kabak yesem onun bile faydası olur

merhaba evet çok sıkı olarak uygulamadım daha önce yaptıklarımda baya disiplinli yapıp daha güzel sonuçlar aldım bayramdan sonraki dönemde 3 hafta daha sıkı uygulucam tesekkür ederim

günaydın günlüğüm
dünde sıfır kaçamak ile geçti ama spor yok maaesef yine

Sabah 78.2
Kabak detoksuna başladım, kaçamak yapmadım
Sabah
2 haşlanmış yumurta, az peynir, yeşil salata bir kase
Öğlen
Bir kase üzüm, çeyrek elma
1Kabaklı yoğurt
Akşam
1 kabaklı yoğurt

Sabah 78.2
Kabak detoksuna başladım, kaçamak yapmadım
Sabah
2 haşlanmış yumurta, az peynir, yeşil salata bir kase
Öğlen
Bir kase üzüm, çeyrek elma
1Kabaklı yoğurt
Akşam
1 kabaklı yoğurt
Afiyet olsun canım bol bol eksi olsun pazartesi salı yapicam iki gün Çarşamba sabahı eksi görmek için

Bugün 2.gün
Sabah
2 haşlanmış yumurta, biberli yoğurt 2 çorba kaşığı, az peynir
Öğlen
1muz,1 kase üzüm, 1 bardak süt, 1kabaklı yoğurt
Akşam
1 kabaklı yoğurt

Offf kendimi aşırı kilolu ve çirkin hissediyorum, neden bizde diğer insanlar gibi yiyip yiyip zayıf kalamıyoruz ki.
Açlıkdan ölcem 2 kilo vercem diye sıkıldım ya bunaldım resmen.
Kilolu olmak istemiyorum artık, şöyle aynaya baktım mı mutlu olmak istiyorum ya, kıyafet alırken acaba büyük bedeni varımdır bende nasıl durur ki diye düşünmek istemiyorum.
Eski pantolonlarım diz kapağımın üstünde kalıyor resmen böyle bişey olabilirim yoruldum, sıkıldım.
He birde bunlara ek milletin ayyy kilomu almışsın, ay gene mi kilo aldın gibi söylemleri oluyor.
Bayramda herkes gene cık cık gene kilo almış dicek. Bıktım usandım.

Aynı durumdayız canım kendime kızıyorum bir ara ne güzel kilo verdim daha sonra aldım da aldım b bin kız kardeşim mantiyla ekmek yer ve zayıf sinir olurum ben bı kacirdam hemen artı
Ömür boyu dikkat edicez ideal kiloya inip sonra dengeleme yapicaz as önemli olan bu dengeleme benim şu an yaptığım az da olsa kilo verip yeter ki eksi olsun çok kasmadan ilerlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…