Bilmiyorum bu kadarı da normal gelmiyor bana inşallah değildir ama maalesef bir şey olmuş gibi geliyor
yalovadaydı diş ile ilgili bi sağlık kurumunda çalışıyodu aklıma gelmedi değil netten bulup sorsam mı diyeBilmiyorum bu kadarı da normal gelmiyor bana inşallah değildir ama maalesef bir şey olmuş gibi geliyor
Ne biliyordun hakkında hangi şehirdeydi hangi kurumda çalışıyordu bilgin var mı
İsmini de bilmiyorum ki arasak kime kimi soracağızyalovadaydı diş ile ilgili bi sağlık kurumunda çalışıyodu aklıma gelmedi değil netten bulup sorsam mı diye
çabuk gelen çabuk gider canım kabak gerçekten güzel kilo verdiriyo ben de hafta sonu yapıcam kabak özellikle akşamları en azından kabak yesem onun bile faydası olurSelam ben birkaç gündür diyeti bozdum, moralim bozuk, neyse yarın kabak diyeti ile devam edicem 3 gün bir yapayım 80e çıktım geri bir aylık diyetim çöp oldu
Pişmanmıyım hayır, altı üstü 77.4 e düşebilmiştim 10 hazirandan bu yanı
Çokda inanılmaz yemedim ama tabii 2 aydır diyette olunca vücut alışmış tabii az yemeye tatlı yememeye bir anda yüklenince fırladıinşallah 3 gün boyunca yapıcam bu sefer tam olarak diyeti çokda zor değil kabak seve
merhaba evet çok sıkı olarak uygulamadım daha önce yaptıklarımda baya disiplinli yapıp daha güzel sonuçlar aldım bayramdan sonraki dönemde 3 hafta daha sıkı uygulucamGünlüğünüzü yeni gördüm. Hayırlı olsun. Baktıkalrımda sadece işlenmiş şekerleri kesmeye çalışmışsınız. Ve etki etmiş. Biraz daha gayret etseydiniz iyi sonuçlar alırdınız. Bol eksili günler
ben 3 gün yapamıyorum zaten kabak bayıyo beniKabak diyetini bende severim hatta aklıma geldi yarın yapayım. Ama sık sık yapmayın. Vücuta giren vitaminlerden kısmış olursunuz
Afiyet olsun canım bol bol eksi olsun pazartesi salı yapicam iki gün Çarşamba sabahı eksi görmek içinSabah 78.2
Kabak detoksuna başladım, kaçamak yapmadım
Sabah
2 haşlanmış yumurta, az peynir, yeşil salata bir kase
Öğlen
Bir kase üzüm, çeyrek elma
1Kabaklı yoğurt
Akşam
1 kabaklı yoğurt
Süper canım afiyet olsunBugün 2.gün
Sabah
2 haşlanmış yumurta, biberli yoğurt 2 çorba kaşığı, az peynir
Öğlen
1muz,1 kase üzüm, 1 bardak süt, 1kabaklı yoğurt
Akşam
1 kabaklı yoğurt
Aynı durumdayız canım kendime kızıyorum bir ara ne güzel kilo verdim daha sonra aldım da aldım b bin kız kardeşim mantiyla ekmek yer ve zayıf sinir olurum ben bı kacirdam hemen artıOfff kendimi aşırı kilolu ve çirkin hissediyorum, neden bizde diğer insanlar gibi yiyip yiyip zayıf kalamıyoruz ki.
Açlıkdan ölcem 2 kilo vercem diye sıkıldım ya bunaldım resmen.
Kilolu olmak istemiyorum artık, şöyle aynaya baktım mı mutlu olmak istiyorum ya, kıyafet alırken acaba büyük bedeni varımdır bende nasıl durur ki diye düşünmek istemiyorum.
Eski pantolonlarım diz kapağımın üstünde kalıyor resmen böyle bişey olabilirim yoruldum, sıkıldım.
He birde bunlara ek milletin ayyy kilomu almışsın, ay gene mi kilo aldın gibi söylemleri oluyor.
Bayramda herkes gene cık cık gene kilo almış dicek. Bıktım usandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?