14.06.2021 14.07.2021 arası şekersiz beslenme günlüğüm 👌

Ayy ayyy bugün ne yedim sorma
Arkadaşlarla dışarı çıkmıştık diyetteyim diyemedim döner yedim bir tane çörek birde tatlı yedim ayıptır söylemesi birde fanta içtim ama akşam elma yedim sadece
Ohh afiyet olsun bugün sağlıklı beslenip denge yapıp devam edersin hiç bı şey olmaz

uyanınca 2 bardak su
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dili ince kaşar ve domates ile tost yaptım
yarım haşlanmış yumurta
biber salatalık

bu sabah 79,7 geldim naparsam yapayım her gün tartılma huyumdan vazgeçemiyorum

Günaydın, beb 2 gündür dışarıdayım haliyle hazır yedim bugün inşallah bayrama kadar diyete devam yaw tam 2, 3 kilo veriyorum hoppp bişeyler çıkıyor geri alıyorum ciğerim soldu

Günaydın, beb 2 gündür dışarıdayım haliyle hazır yedim bugün inşallah bayrama kadar diyete devam yaw tam 2, 3 kilo veriyorum hoppp bişeyler çıkıyor geri alıyorum ciğerim soldu
Aynen bende de öyle bende şehir dusina geldim elimden geldiğince diyetsel beslenicem

Bende bayram hedefim tamamdı ama şu an diyet yapmıyorum bayram dönüşü önce bir detoks yapıp daha sonra sıkı bir şekilde şekersiz beslenmeye devam

günaydın herkese huzurlu sağlıklı mutlu bir hafta olsun yine yeniden sahalara dönüş yapıyorum

tatil dönüşü +1 kilo fark var amabunuda yol ve ödeme bağlıyorum tatilde baya hamur işleri gazlı içecekler hep havada uçuştu elimden geldiğince dikkat ettim ama arada kaçtı maalesef
bugün start veriyorum tam anlamıyla
bir haftada artıyı ve ödemi temizlemek amacım 77 yide 13 ağustosa kadar gördüm mü tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…