14-19 Aylık bebekleri olan İzmirli anneler

Ben birşey yazmıyorum saphira canım çünkü dediğim gibi eşimin iş seyahatleri çok ne zaman çıkacağıda belli olmuyor aniden çıkabiliyor o nedenle siz buluşma ayarladığınızda uygun olrsa durumum katılacağım.Bu bahsettiğiniz yerleri hiç bilmiyorum topolino dediğiniz top havuzumu oluyor benim kız sanki öyle yerlerde oynamak için küçük gibi geliyor bana içeri giremeyeceksem müdahale edemezsem ezilirmi diye düşünmedim değil:))) sizinkiler daha büyük 2 ay bile çok fark ettiriyor bebeklerde çünkü

Birde birşey sorayım bu play barn larda çocukların oynadıkları yerlerde refakat edebiliyormuyuz onlara yoksa ayrı bir yerdemi oturmak zorundayız başka bir zaman götürürsem diye merak ettim

yok tatlım öyle içeriye girememek diye bir şey söz konusu değil.Bir de eğer netten ufak bir araştırma yaparsan bu yazdığımız eğlence merkezlerinin bebek bölümleri olduğunu görürsün.Aynı şeyi ben de düşünüyorum hep.Sanki öyle yerlere 3 yaşından önce gidemezlermiş gibi geliyordu ama netten baktım.Biz tabiki daha büyük çocukları olan anneler gibi hadi bırakalım kaydıraktan kaysın,oradan da top havuzuna zıplasın yapamayız.Yani tüm aktivitelerden yararlanamayabilirler mi acaba,orasını tam bilemicem.Bugüne kadar ben de kızımı hiç öyle bir yere götürmedim.Sadece palmiyeye gittiğim bir gün nuhun gemisiyle görüşmüştüm doğumgünü için,bana bilgi veren bayana en az 2 yaşında olması gerekiyor galiba çocukların buradan tam olarak yararlanabilmesi için demiştim.Evet öyle demedi ama ayrıca bebek bölümüzde var demedi.Yani ben de bilemiyorum.ışte herkes fikrini söylerse,ortak bir karara varırız.Mesela eğlence merkezlerini düşünelim mi düşünmeyelim mi?ora lahmacun veya benzeri bir yer daha mı iyi olur bizler için? facebooktan ora göztepe diye arattırırsanız fotoları var,hatta benim kızım da var bazı fotolrda :) nasıl bir yer olduğunu anlarsınız

bir kaç foto ora lahmacundan,oyun alanın hemen dibinde çocuğunu takip etmek isteyen aileler için masalar var ve camlı bölmeyle ayrılmış olduğundan herşey şeffaf

Simla benim kızım 19 ocak doğumlu bu tarz yerlere gittiğimizde çok eğleniyor deneseniz sever bence.
Saphıra ora bence güzel olabilir.Haftasonu eğlence merkezleri çok kalabalık oluyor zaten.
Simla topolinoyu sormuşsun eğlence merkezi canım.kaydıraklar,top havuzları,aktiveler için masalar kısacası çocuklar için birçok şey var.

ben her karara uyabılırım.arabayla da gelebılırım..
ev yada dışarısı olabılır ama balçovadakı bu oyun merkezlerı hem cok kalabalık oluyor rahat edemeyız hem de bol mıkroplu oluyor malesef..ama ben 'ora ' yı sevdım...hem sakın olur ne guzel bızbıze oluruz,,hangı subesı olursa gelırım.
hem sohbet etme hem de cocuklarımızla ılgılenme fırsatı bulabılırız..
havalar bıraz daha ısınsa ıncırlatına da gıdebılırız cımenlerde bol bol eglenırler..guzel bır yer buluruz belkı ..
bıde neden cocuklarınızla tek basınıza cıkmaya korkuyorsunuz onu anlamadım.
ben yuruyerek,otobusle ,kendı arabamla,,her turlu yalnız cıkıyorum cocukla.sız hangı konuda sıkıntı duyuyorsunuz?

bende hertürlü karara varım diyorum kaydirigubbakcemile3

sapişim oraa lahmacun çok güzelmiş okiciğimde süper maşallah ona

eşime diyimde hepberaber gidelim bir akşamda ora ya :)))

sakin bizimde rahat rahat birbirimizi tanıyabileceğimiz yerler olursa daha iyi seçim yapmış oluruz bence çocuklar zaten çok hareketli devamlı peşlerinden koşmayalım onların çıkıp kaçabilecekleri yer olmasa iyi olur sanki

çıtırcım mesela benim evim 5inci katta asansörde yok malesef mert le yanlız bir yere gitmek kabus oluyor bana bebek arabasıı mert in çantası mert baya zorluyor beni o yüzden genelde eşimle çıkarım yada mecbur taksiyle daha hiç mert otobüs e binmedi mesela
bide benim evimin hafif yokuşuda var otobüs durağına inmem için birde yakuş enmem gerek o yüzden hep evde vakitlerimiz geçiyor yada çok yakın arkadaşlarmlarıma yakın olanlara taksiyle maleseffffff

Cumartesi olması konusunda herkes aynı fikirde geriye kalan mekana karar vermek.Bende her yere gelebilirim ve orayı beğendim haftasonu oyun alanlarında pek birşey anlayamayız diye düşünüyorum.Kesin gelicek kaç kişi var?

1=krikitos mert ve pıtırcık

bebeklerin isimlerini de yazabilirmiyiz tanıyalım buluşmadan bebeklerimizi

Bende daha hiç toplu taşıma araçlarına bindermedim kızımı zaten kışın domuz gribi meselesinden dolayı tıkış tepiş yerlere hiç sokmak istemedim eğer kendim araba kullanırsamda araba koltuğunda uzun süre oturmayı sevmyor ağlarsa panik olurum diye korkdum yani hiç yanlız başıma uzun mesafe biryere gitmedim

Benim kızımın ırmak adı.Krikitos sen hamilesin yanlış anlamadıysam aynı zamanda zaten o durumda birde çocukla çok zor yanlız başına çıkman dışarıya

Benim kızımın ırmak adı.Krikitos sen hamilesin yanlış anlamadıysam aynı zamanda zaten o durumda birde çocukla çok zor yanlız başına çıkman dışarıya

evet tatlım hamileyim çok zor yanlız bir yere gitmek doğru ama mert arabaları ve oto koltuğunu çok seviyor allahtan hiç sıkılmaz orada otururken gezsin yeter ki gamyoncuiremsu

Selam cicişler a.s.
Çoğunluk ora göztepeyi beğendi sanırım,o zaman mekana da karar vermiş bulunuyoruz :lepi:Tarih de 26 Mart Cumartesi olsun mu ne dersiniz?
krikitosum valla gidelim canım beylerle de :içelim:
çıtırım bir elde bebişler bir elde çantaları zor oluyor tatlım.özel arabayla veya taksiyle gitmen gerekiyor.Gerçi ben birçok kez otobüsede bindim,çok kolay olmasa da hemen önden yer veriyorlar,bir de çok kalabalık otobüsleri tercih etmedim tabi hiç

Son düzenleme:
26 Mart 2010 Cumartesi Göztepe Ora Lahmacun Buluşmasına Katılanlar

1. Krikitos--Mert ve Pıtırcık
  2. Saphira-Duru Okyanus

27 Mart 2010 Cumartesi Göztepe Ora Lahmacun Buluşmasına Katılanlar

1. Krikitos--Mert ve Pıtırcık
  2. Saphira-Duru Okyanus
  3. Eycik --- Zeynep

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar...
bizde izmirliyiz...oğluşum ayın 25 inde 10 ayını dolduracak... çok mu miniğiz size katılmak için (( gerçi kabul ederseniz bu buluşmaya katılabilirmiyiz bilmiyorum...çünkü fena halde nezleyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…