14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcınız olsun öncelikle. Yaşadığınız durumları biz bilemeyiz haklısınız. Mutlu bir birliktelik yok ortada. Olan olmuş hamile kalmissiniz hem yasal süre hemde vicdanen artık çok geç değil mi. Hem o çocuğun kaderini size katacaklarini bilemeyiz ki burada size bir yol göstersin. Elinizden sikayetcisiniz de çocuğu düşünsenize o insanlanla yaşamaya devam mı edeceksiniz bu da mantıksız. Hali hazırda baba sevgisi görmeye bir çocuk varken daha ne kadar katlanilir. Devlet kurumlarına basvursaniz sosyal hizmetler ya da kadın sığınma evlerine araştırıp. Kendinize güvenin biraz bir adamla varolmadiniz hayatta.

Hep istenmeyen evlatlar hayırlı olur ne garip değil mi...Rızık endişesiyle cana kıyılmaz bu acı içinizden hiç çıkmaz vazgeçin derim...

Allah yardimcin olsun demeye geldim.

biz haberlerde millet bir birince vurunca terbiyesize bak diyip kaliyoruz ama burdada nedense hemcinslerimize sözlerimizle tekme tokat girmeden rahat edemiyoruz.

buraya belkide bu konuyu sadece, sen basarirsin iyi anne olucaksin lafini duymak icin geldin ama basina gelmeyen kalmadi. lütfen agir elestirileri bir kenara birakip güclü olmaya bak.

sen basarirsin güclü annesin...

Belli ki depresyondasınız. Doktora gitseniz cinsiyetiniz öğreneceğiniz haftada. Kim şöyle böyle yap diye akıl verir aklınız mantığınız alıyor mu?

Düşünsenize şimdi doktora gitseniz cinsiyetini öğrenince kızım/oğlum deseniz herşey anlam kazanır.

Bence siz de o kadar vicdansız değilsiniz. Bir anne, babadan bağımsız sever çocuğunu.
Siz sadece şu anda sizin için çok önemli olduğunu sandığınız eşinize öfkelisiniz. Acilen depresyon tedavisine başlamalısınız.
Şimdi bebeği sevmiyor olmanız bağ kuramamanız hep böyle gideceği anlamına gelmez. Sakın bir yanlışa imza atmayın..

Yasal sınırı aşmış gebeliğini hicbir doktor durduk yere sonlandirmaz. Hicbisey yapamazsin bu saatten sonra, sirf gebeligi bitirmek için merdiven alti yerlere gidersen veya ilaç alirsan kendi hayatini da riske atarsın.
Cocuğu doğurmaktan başka yol yok, doğur ve hala istemiyorsan evlatlik vs verirsin.

Bence günahsız bir bebeği öldürmeyi düşünmek yerine eşinize bir ders vermeyi düşünün. Hadsiz. O kim oluyor da doğmamış bebeğin canına kıymanı istiyor? Umarım ömür boyu pişman olacağınız bir karar vermezsiniz. Ve babasız büyümek yada baba olmadan çocuk yetiştirmek hiç de zor imkansız bişey değil. Aksine Rabbim o gücü veriyor. Ben babasız büyüdüm ve kardeşim de. Annem çoğu erkeğe taş çıkarttı. Kendinizi güçsüz hissetmeyi bırakın bir an önce başka alternatif bulmaya çalışın.

Yurtta büyümekde kolay değildir ki yazik o çocuk hep annesini babasını arayacak merak edecek

Devlet izin veriyor belli bir zamanı var kürtajın, böyle insaniyet yoksunu babası olacağına, bu adamdan herşey beklenir

düşünmeniz bile çok kötü , o kadar çok sinirleniyorum ki bunları okuyunca tahmin edemezsiniz ... karnınızın içinde büyüyen o canın şimdi kendi içinde olmasını isteyen insanlara çok büyük haksızlık bu düşünce

Ben hamileyken bosanmak ıstedım ama yine aldırmayacaktım sonra barısık dogum yaptım ha mukemmel bir evlilik mi degıl ama kızım benim herseyım kokusu bakısları bana sarılması emmesı hayatıma ısık oldu belkı o bebek te sana bir ısık olacak

Bu konulara cevap yazılırken bebek sahibi olmak isteyen insanların olduğunu belirtmek, bu açıdan baskı yapmak ne kadar mantıklı? Yani sorunun, derdin cevabı bu değil. 16 haftalık bir bebek artık etiyle, kanıyla, tüm sistemleriyle minyatür bir insan neredeyse.konu sahibi elbette biliyordur bu bebeği hiç bir yerde normal koşullarda aldıramayacağını. Yasa dışı ya da bitkisel efsaneler konusunda akıl almak istiyorsunuz ama bu sizi ölüme götürür konu sahibi. Bebeği bu şartlarda kabullenmek çok zor ama kendinize telkin yoluyla bunu kabullendirin, hatta destek alın.bebeğiniz doğunca ne yapacağınıza karar verirsiniz. Ve bu yaşadıklarınız tazminat nedenidir. Bir bebeğin ve bir kadının hayatını karartmak bu kadar basit olmamalı o adam için. Ve burayı okuyan evlilik hazırlığında ya da yeni evlenmiş kadınlar, lütfen biraz evlilikte taraflara zaman verin, çocuk sahibi olmamak için elinizden geleni yapın.evlilikler çocuksuz da güzel ve daha eğlenceli kesinlikle. Yazık oluyor insanlara

lütfen ona zarar verme onu görmüş olsaydın asla zaten vermeyi değil düşüncesinde bile bulunmazdın keşke görsen.Ne derdin olursa olsun her ne durumda olursan ol onu sana veren Allah mutlaka bir bildiği var ki verdi hepimiz bir sınavdayız sende sınava tutuluyorsun bu sınavı geç ve o masuma zarar verme. Ben hamileyken bebeğimi Hiç hissedemiyordum onu doğdu gördüğümde o kadar etkilendim ki tek tek parmakları elleri Allah öyle muntazam yaratıyor ki ben bebeğimi kaybettim Allah sana sağlıkla nasip eder de inşallah o yanlışa düşmezsin

Konu sahibi doğuracakmış iş bulmuş bi de, herşey süper on numara yani. Salın su konuyu gitsin artık kurban olam ya..
4-5 kere yazmama rağmen hala devam ettiler konu hala uzayıp gitti kötü bir psikoloji ile yazdım ama pişman oldum bugün bir kızım olacağını öğrendim eşimden boşanmaktan başka derdim kalmadı konuyu kapatıcam zaten

Konunuzu istediğiniz zaman yorumlara kapatabiliriz, bize söylemeniz yeterli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…