14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo hayırlı olsun allah kaderini bahtını güzel etsin ama senden tek isteğim iyi bi terapi al yasadiklarin çok zor şeyler evladını güzel sağlam kafa ile buyutursun hem

Aynen öyle 6 yıldır bekliyorum bir bebeğim olsun diye her gün bir umutla. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
Amiiin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın Tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin. Problem ne araştırdınız mı?

Kesinlikle doğur oraya ver dememişim farkındaysanız bakamayacak durumdaysanız demişim. Nasıl düşündüğüm sizi hiç ilgilendirmez herkes gibi fikrimi yazdım şok üstüne şok olmanıza gerek yok
Mağazadan bluz almıyor, olmazsa iade ederim deme lüksü yok. Yani gerçekten çok değişik bir bakış açınız var.

geçen gittiğimde 14 haftalıktı bildiğin insan heryeri seçiliyor,kıpır kıpır. Cinayet yani. yasal süre de aşılmış. E iş mi yani. illa ki nafaka ödetecekler onun için. Çok dengesiz insanlarsınız. bir tane de evladınız varmış ne demek biliyorsunuz yani nasıl yapacaksınız? Kimsenin durumu yok.yardımlar yetersiz kalıyor ama olan ölene çare yok. olmuş bir kere. kabullenip bundan sonraki yolları düşünmelisiniz.çocuk esirgemeye verin anında aile bulunacaktır zaten.

Ben "ayy bebege yazık değil mi, cinsellik.yasarken akliniz neredeydi" diye kendimce akıl vermeye gelmedim. Düşük için belli koca karı yöntemleri falan var ama ne kadar güvenilir bilemedim.

Çocuğunu doğur sana can yoldaşı olsun. Çok pişman olursun. Bir de Allah korusun düşmez sakat olur..

yalnız şu yaptığınız suç. insanlığı vicdanı bırakın 10 haftayı geçince hukuka göre bile düşüremezsiniz. kınamıyorum ama bu yeni döllenmiş yumurta değil ki 3 buçuk aylık bebek. şu anda oğlunu öldürmekle karnındaki bebeği düşürmek arasında pek bir fark yok, evliliğiniz bu kadar kötü giderken sıra nasıl bebek yapacak kadar yakınlaşmaya geldi onu da anlamadim da neyse

eğer şu fikrinizde samimiyseniz tek korkunuz çocuğun evlatlık olduğunu öğrenip sizi öldürmesiyse, zaten kurumdan alındığını bilen bir çocuk alın.. 6-7-8 yaşında çocuklar sizin koruyucu ailesi olduğunuzu, gerçek ailesi olmadığınızı idrak edebilir zaten. ama eğer fikrinizde samimi değilseniz şu yorum gerçekten iğrenç

Samimiyim ne yazık ki.... maddi olarak destek olabilirim sevgimi de verebilirim ama “koruyucu” olarak .... ona gerçek anlamda anne baba olamayacaksam anne baba olarak da alamayız o zaman ... bu benim kişisel fikrim .... çok kimsenin anlamasını da beklemiyorum bunun için gerçekten anne olamayacağınız gerçeğiyle yüzleşmeniz gerekiyor .... Allah kimseye de bunu yaşatmasın ....

gerçek anne baba olabiliyorsunuz cocuk esirgeme kurumundan cikan çocukların hayata daha rahat adapte olabilmesi icin çalışan bir dernekte 3 çocuga mentorluk görevi ustleniyorum gerçek anne babadan bir farkı olmuyor emin olabilirsiniz, doğru bulmuyorum fakat gerçek ailesini bulmasına karşın yine de onlarla görüşmeyen koruyucu ailesini gerçek anne babasından fazla seven çocuklar da var. yine de hayatiniz için en iyisini siz bilirsiniz, sadece önyargilisiniz bunu belirtmek için yazdim

Çok şükür sevindim

kesinlikle sizi kınamıyorum ama şöyle düşünün 7 yaşındaki oğlunuza bakamayacağınız için onu öldürür müydünüz? karnınızdaki bebenin de oğlunuzdan bir farkı yok lütfen onun canına kıymayın. siz bakamasanız bile kuruma verirsiniz onlar bakar yuva aile bile bulunur. yeterki ona verilen canı onun hakkı olan hayatını elinden almayın

bu arada eşinizin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu söylemişsiniz bunu mahkemede kanıtlarsanız hakim size yüklü miktarda nafaka bağlayabilir. çocuklarınızın rızkını eşiniz vermese bile devlet ondan söke söke alacaktır

Konuyu ilk sayfada güncelleyin yoksa çok yazıp çizilir..
Bence bu herşey tamam demek değil. Psikolojik desteğe ihtiyacınız var

Konuya yorum yazmadım ama takip ettim sürekli.
Konu sahibi sen bebeğini allahin izniyle doğur.
Bana yaz lutfen bebeğine kıyafet, mama, bez desteği vericem.
Sütün yeter mamaya ihtiyaç duymazsan kıyafet, bez ne kesiği varsa hallederiz.
Bebeğin masrafı seni düşündürmezse daha rahat atlatacaksın loğusalığı.

Bende ikinciye gebeyim.
Seni çok iyi anlıyorum.
Eşiniz gibi, bi baba eş insana herşeyi düşündürtür.
İnsanın arkasında kimse yoksa hayat çok zor.
Sen burda ki çok bilmişlere bakma lütfen.

dogurunca yuvaya bırakırsın öldürmek zorunda degılsın ıcındekı canı
bırde psıkolojık tedavı gorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…