- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
Ooo hayırlı olsun allah kaderini bahtını güzel etsin ama senden tek isteğim iyi bi terapi al yasadiklarin çok zor şeyler evladını güzel sağlam kafa ile buyutursun hem4-5 kere yazmama rağmen hala devam ettiler konu hala uzayıp gitti kötü bir psikoloji ile yazdım ama pişman oldum bugün bir kızım olacağını öğrendim eşimden boşanmaktan başka derdim kalmadı konuyu kapatıcam zaten
Aynen öyle 6 yıldır bekliyorum bir bebeğim olsun diye her gün bir umutla. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahHayat ne garip kimi bebeğim olsun diye uğraşır kimide olanı istemez.Hepimizin imtihanı ayrı.
Amiiin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın Tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin. Problem ne araştırdınız mı?Aynen öyle 6 yıldır bekliyorum bir bebeğim olsun diye her gün bir umutla. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
Mağazadan bluz almıyor, olmazsa iade ederim deme lüksü yok. Yani gerçekten çok değişik bir bakış açınız var.Kesinlikle doğur oraya ver dememişim farkındaysanız bakamayacak durumdaysanız demişim. Nasıl düşündüğüm sizi hiç ilgilendirmez herkes gibi fikrimi yazdım şok üstüne şok olmanıza gerek yok
Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Hiç bir problem yok herşey iyi ama nasib olmuyor malesefAmiiin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın Tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin. Problem ne araştırdınız mı?
eğer şu fikrinizde samimiyseniz tek korkunuz çocuğun evlatlık olduğunu öğrenip sizi öldürmesiyse, zaten kurumdan alındığını bilen bir çocuk alın.. 6-7-8 yaşında çocuklar sizin koruyucu ailesi olduğunuzu, gerçek ailesi olmadığınızı idrak edebilir zaten. ama eğer fikrinizde samimi değilseniz şu yorum gerçekten iğrençEvlat edinmeye de gelince ..... 20’li yaşlarda ciddi ciddi evlat edinmeyi düşünüyordum evlilik vs de düşünmüyordum.... sonra yaş kemale erince işler değişiyor , evlendim , çoçuğumuzun hiç olmama ihtimali olabileceği gerçeğiyle yüzleştik .... bu arada ben hala düşünüyordum , sonra algıda seçicilik son 1 yılda en az 3 tane gazete haberi okudum Türkiye’den sırf evlatlık olduğunu öğrendiği için annesini/babasını öldüren , bu haberleri okuyunca , bir de üstüne genetik geçen Hastalıkları (şizofreni vs gibi) düşününce evlatlık fikrinden sonsuza kadar soğudum .... eşimle adağımız vardı sağlıkla bebeği kucağımıza alırsak çocuk esirgeme kurumuna bağış yapacağız ..... ama evlat edinme fikri artık ne yazık ki benim için bir seçenek degil((((
Samimiyim ne yazık ki.... maddi olarak destek olabilirim sevgimi de verebilirim ama “koruyucu” olarak .... ona gerçek anlamda anne baba olamayacaksam anne baba olarak da alamayız o zaman ... bu benim kişisel fikrim .... çok kimsenin anlamasını da beklemiyorum bunun için gerçekten anne olamayacağınız gerçeğiyle yüzleşmeniz gerekiyor .... Allah kimseye de bunu yaşatmasın ....eğer şu fikrinizde samimiyseniz tek korkunuz çocuğun evlatlık olduğunu öğrenip sizi öldürmesiyse, zaten kurumdan alındığını bilen bir çocuk alın.. 6-7-8 yaşında çocuklar sizin koruyucu ailesi olduğunuzu, gerçek ailesi olmadığınızı idrak edebilir zaten. ama eğer fikrinizde samimi değilseniz şu yorum gerçekten iğrenç
gerçek anne baba olabiliyorsunuz cocuk esirgeme kurumundan cikan çocukların hayata daha rahat adapte olabilmesi icin çalışan bir dernekte 3 çocuga mentorluk görevi ustleniyorum gerçek anne babadan bir farkı olmuyor emin olabilirsiniz, doğru bulmuyorum fakat gerçek ailesini bulmasına karşın yine de onlarla görüşmeyen koruyucu ailesini gerçek anne babasından fazla seven çocuklar da var. yine de hayatiniz için en iyisini siz bilirsiniz, sadece önyargilisiniz bunu belirtmek için yazdimSamimiyim ne yazık ki.... maddi olarak destek olabilirim sevgimi de verebilirim ama “koruyucu” olarak .... ona gerçek anlamda anne baba olamayacaksam anne baba olarak da alamayız o zaman ... bu benim kişisel fikrim .... çok kimsenin anlamasını da beklemiyorum bunun için gerçekten anne olamayacağınız gerçeğiyle yüzleşmeniz gerekiyor .... Allah kimseye de bunu yaşatmasın ....
Çok şükür sevindim4-5 kere yazmama rağmen hala devam ettiler konu hala uzayıp gitti kötü bir psikoloji ile yazdım ama pişman oldum bugün bir kızım olacağını öğrendim eşimden boşanmaktan başka derdim kalmadı konuyu kapatıcam zaten
bu arada eşinizin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu söylemişsiniz bunu mahkemede kanıtlarsanız hakim size yüklü miktarda nafaka bağlayabilir. çocuklarınızın rızkını eşiniz vermese bile devlet ondan söke söke alacaktırBurda insanca yorum yapıp öneride bulunan herkese teşekkür ederim ,yargılayıp ayıplayan oturduğu yerden rahat rahat yorum yapan insanlar da asla umurumda değil ,bebeğime bir şey yapmayacağım iyi ki buraya yazmışım da akli basında kınamadan yorum yapanlar etkiledi beni devlete asla vermem çocuğumu 9 ay karnında taşıdıktan sonra kimseye vermem böyle bir dünyaya getirmek istemezdim böyle bir yokluğun içine sokmak istemezdim ne ailemin sevgisini gördüm ne eşimin oğluma olan davranışlarını görünce için gidiyor sanki onun oğlu değil gibi şimdiden korkuyorum okula başlaınca ne yapicam diye biliyorum tek bir kuruş yardım etmeyecek bi hataydı oldu, ama çocuğumu doğuracağım şimdi tek isteğim o adamdan kurtulmak .
4-5 kere yazmama rağmen hala devam ettiler konu hala uzayıp gitti kötü bir psikoloji ile yazdım ama pişman oldum bugün bir kızım olacağını öğrendim eşimden boşanmaktan başka derdim kalmadı konuyu kapatıcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?