- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Biraz toparlaninca yada cocuga emek harcayan yeni ailesi buyutuncede muge anliys cikar pismanim cocugumu istiyorum derler sonraDoğur yuvaya bırak devlet sahip çıkar belki ilerde memur filan da yapar. Burada bebeği olsun diye uğraşan yüzlerce kadın var. Artık psikolojimiz bile bozuldu. Şimdi bu insanlar sana ne desin?
Sizinle bir derdim yok sadece size denk geldi. Sizin şahsınızda sizin gibi düşünen herkese söylüyorum. Siz çok istiyorsanız diye başkaları da istemek zorunda mi? Ha ille birini suçlayacak ya da garipseyecekseniz çaresiz durumda olan insanları değil de kaderi ya da onu yaratanı sorgulayın bu nasıl dengesiz bir düzendir diye.Aklima gelenleri soylemeye dilim varmiyor. Bi yanda evlat diye cirpinan biz bi yanda bizim hayalimiz olana kolay kavusmus ve bunun kiymetini bilmeyen siz. Ey büyük Allahim ne edersen güzel edersin vardir bir hikmeti. Bizim sinavimiz evlat sahibi olamamakken siz canilerin sinavida size sunulan mucizeyi katketmek. Allah akil fikir VİCDAN versin size.
O da var tabiBiraz toparlaninca yada cocuga emek harcayan yeni ailesi buyutuncede muge anliys cikar pismanim cocugumu istiyorum derler sonra
Nasıl tuhaf bir algıya sahipsiniz böyle? Ille de birine sitem edeceksen sizi böyle mantıksız düşünmeye ve davranmaya itecek kadar bir şeyin eksikliğini çektiren yaratıcıya sitem et.İkitane düşüğüm oldu sıkıntıdan başımda saçkiran öıktu şaçlarım döküldü.
her ay gebelik testi yapıp o ikinci cizgiyi görebilmek hayali ile beklemek ve sonra kahr olmak nedir bilsen keşke.
Böyle yazanları görünce Şaşiriyorum Allahıma sığınıyorum.
İlk ultrasyonda kalp atışı gördüm mutluluktan uçtum sonraki ultrasyonda kalp atışı olmayınca dünya başıma yıkıldı. Böyle insanlara asla hakkımı helal etmiyorum ve ahirette şikayetçi olacağim.
Biz evlat evlat diye ağliyoruz diğerleri düşürmek yada kapiya atmak derdinde..
SubhanAllah Rabbim bizleri bu durumdan koruyup muhafaza eylesın.
Allahım Sağlıklı düşünebilmeyi nasip etsin sana inşaAllah.
Biliyormusunuz Yorumunuzu okuyunca nedense bende ağladım şimdiBen daha 9haftalık hamileyim ve bu hafta elleri ayakları kıpırdıcakmis diye 1saat agladim heycandan ve sizin bebegniz icerde büyük insan gbi hareket ediyor nasil kiycaksiniz yapmayın
Bebeği yuvaya bırakacağına aldırsın emin ol çok daha iyi. O iş öyle kolay değil. Bebeğim olduktan sonra anladım. Gazı var koşuyorum ağlıyor koşuyorum sabaha kadar başında bekliyorum. O yuvalarda o bebeklere bunu veriyorlar mi sanıyorsun. Ağlayıp ağlayıp susuyorlar. Hayatları boyunca eksik mutsuz ve kırık kalple yaşıyorlar. O yüzden lütfen kimse doğur devlete teslim et demesinDoğur yuvaya bırak devlet sahip çıkar belki ilerde memur filan da yapar. Burada bebeği olsun diye uğraşan yüzlerce kadın var. Artık psikolojimiz bile bozuldu. Şimdi bu insanlar sana ne desin?
Ne yolu verilmesini bekliyorsun 14 haftalık gebeliğe? Herkes demiş işte yasal değil, yasal olmasa bile ölüm riski var diye. Doğurup vermekten başka çaren yok. Anneannem vakti zamanında düşürmeye çalışmış senin gibi az kalsın ölüyormuş.Allah bebeğinizi size bağışlasın sağ salim sağlıkla alın kucağınıza bebeği isteyince çok güzel duygu ilk bebeğinden biliyorum ama severek eğlendiğimiz adam canavara dönüşüyor başka kadınlarla ilişkisi var oğluna bakmıyor ben neden sıkıntı cekeyim isim gücüm mesleğim evim yokken ailem bakmıyorken öyle kolay ki yorum yapmak tuhlemek yuhalamak kınamak ama ben bunu sıcak tatlı yuvamdan yazmıyorum sadece anlayış istedim yol istedim insanlardan
Bebekler yurtta cok uzun sure kalmıyor. Binlerce aile evlat edinmek için sırada bekliyorBebeği yuvaya bırakacağına aldırsın emin ol çok daha iyi. O iş öyle kolay değil. Bebeğim olduktan sonra anladım. Gazı var koşuyorum ağlıyor koşuyorum sabaha kadar başında bekliyorum. O yuvalarda o bebeklere bunu veriyorlar mi sanıyorsun. Ağlayıp ağlayıp susuyorlar. Hayatları boyunca eksik mutsuz ve kırık kalple yaşıyorlar. O yüzden lütfen kimse doğur devlete teslim et demesin
Nasıl tuhaf bir algıya sahipsiniz böyle? Ille de birine sitem edeceksen sizi böyle mantıksız düşünmeye ve davranmaya itecek kadar bir şeyin eksikliğini çektiren yaratıcıya sitem et.
Host hosthayırdır ?
inançlı olan insanlara salyan aka aka "yaratıcıyı sorgula yaratana sitem et" diye niye havliyorsun ?
kimsin ki insanların inançlarına inandiklarina dil uzatıyorsun?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?