14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sacmalamayin be, sacma sapan konusup cidden insani cileden cikariyorsunuz.
Kimi neyi cope atiyormus o davar?
Siz 14 haftalik bebegi dusurmezsiniz onu oldurursunuz anladiniz mi?
12 haftadan sonrasi dusuk olarak degerlendirilmez.
Esimle aram iyi dur bi ben dogurayim..
Esimle aram kotu dur bi ben bu bebegi dusureyim.
La siz ne iciyosunuz nasil kafalar bunlar?

Burdan bunun aklını kimse vermez sana
Zira kendi hayatını da tehlikeye atarsın...
Tek çözüm var doğurup yurda vereceksin çok zor anlayabılıyorum....
Bu saatten sonra aldıramazsın da
Belki kv falan yardım eder belki çalışırsın bilemiyorum

umarım hayırlısı olur

13 haftada oglum olacağını öğrenmiştim elleri ayakları her bişeyleri tamamdı pipisini gördüm diye oturup ağlamıştım..

6- 7 haftalık olsa hadi kıy diyecemde resmen insan olmuş bebeğe nasil kıyıcan

Doğur yuvaya bırak devlet sahip çıkar belki ilerde memur filan da yapar. Burada bebeği olsun diye uğraşan yüzlerce kadın var. Artık psikolojimiz bile bozuldu. Şimdi bu insanlar sana ne desin?
Biraz toparlaninca yada cocuga emek harcayan yeni ailesi buyutuncede muge anliys cikar pismanim cocugumu istiyorum derler sonra

Sizinle bir derdim yok sadece size denk geldi. Sizin şahsınızda sizin gibi düşünen herkese söylüyorum. Siz çok istiyorsanız diye başkaları da istemek zorunda mi? Ha ille birini suçlayacak ya da garipseyecekseniz çaresiz durumda olan insanları değil de kaderi ya da onu yaratanı sorgulayın bu nasıl dengesiz bir düzendir diye.

Nasıl tuhaf bir algıya sahipsiniz böyle? Ille de birine sitem edeceksen sizi böyle mantıksız düşünmeye ve davranmaya itecek kadar bir şeyin eksikliğini çektiren yaratıcıya sitem et.

Bu saatten sonra merdiven altı yerlerde bile aldıramazsınız. Eğer hamileliginize kendiniz son verirseniz vicdan azabı yaşarsınız veya Allah korusun bebeğinizin sağlığı bozulur. Bu da vicdan azabına sebep olun. Doğurduktan sonra hastaneyle konusursanız onlar yeti#tirme yurdu için sizi yönlendirir.

senin yerine koydum kendimi aynı şartlarda olsam hamile olduğumu öğrensem 14 haftalık olmuş bir bebeğe asla kıymazdım..
şimdi burada ne yaşadığımızı bilmiyorsunuz falan diye millete ayar çekiyorsun da..
o çocuk korunmayı düzgün bilmeyen insanlar yüzünden dünyaya gelecek...
işin özeti sağlam korunmayp 7 aya kadar herşey iyiydi bebeği seviyordun kötüye gitmeye başlayınca bebek yok olsun istiyorsun..
kendi ahmakligimi niye bir cana odeteyim?..
sanki manavdan domates almissinizda geri vermeye çalışıyorsunuz can bu yahu..
14 haftalık bebek düşmez tüm uzuvları oluşmuş bir iki haftaya hareketlerini rahatlıkla hissedersin..

Doğur yuvaya bırak devlet sahip çıkar belki ilerde memur filan da yapar. Burada bebeği olsun diye uğraşan yüzlerce kadın var. Artık psikolojimiz bile bozuldu. Şimdi bu insanlar sana ne desin?
Bebeği yuvaya bırakacağına aldırsın emin ol çok daha iyi. O iş öyle kolay değil. Bebeğim olduktan sonra anladım. Gazı var koşuyorum ağlıyor koşuyorum sabaha kadar başında bekliyorum. O yuvalarda o bebeklere bunu veriyorlar mi sanıyorsun. Ağlayıp ağlayıp susuyorlar. Hayatları boyunca eksik mutsuz ve kırık kalple yaşıyorlar. O yüzden lütfen kimse doğur devlete teslim et demesin

Ne yolu verilmesini bekliyorsun 14 haftalık gebeliğe? Herkes demiş işte yasal değil, yasal olmasa bile ölüm riski var diye. Doğurup vermekten başka çaren yok. Anneannem vakti zamanında düşürmeye çalışmış senin gibi az kalsın ölüyormuş.

Ben sorunuza cevap vereceğim. Aldırmazsınız. Yasal olmayan yerler bile almaz çok büyük çünkü. Ancak bebekte büyük bir sorun olursa tıbbi sonlandırma yoluna gidilebilir. Tam donanımlı bir yer olması lazım onun içinde çünkü hayati tehlikeniz var. Bu durumda doğumdan sonra hastanede bırakmak veya öncesinde bebek isteyen bir çiftle anlaşıp illegal yollardan çifti bebek sahibi yapmak seçenek gibi. Ama doğumdan sonra dna testi yaptığınız durumda kusura bakmasın ama ister boşanmış olun ister evli o baba eşşek gibi bakacak çocuğa. Fiziki olmasada maddi destek vermek zorunda. Yasalarda var bu.

Bebekler yurtta cok uzun sure kalmıyor. Binlerce aile evlat edinmek için sırada bekliyor
O insanları sevindirir hiç degilse

Nasıl tuhaf bir algıya sahipsiniz böyle? Ille de birine sitem edeceksen sizi böyle mantıksız düşünmeye ve davranmaya itecek kadar bir şeyin eksikliğini çektiren yaratıcıya sitem et.

hayırdır ?
inançlı olan insanlara salyan aka aka "yaratıcıyı sorgula yaratana sitem et" diye niye havliyorsun ?
kimsin ki insanların inançlarına inandiklarina dil uzatıyorsun?..

Dogum yaptiginiz hastanede bebege bakmayacaginizi, sosyal hizmetlere vermek istediginizi soyleyin. Onlar yasal olarak islemlere baslarlar ve bebegi alirlar, siz de hastaneden cikar normal hayatiniza devam edersiniz. 14 haftalik bebegi aldirmaniza imkan yok, burada olmasi mumkun olmayan bir seyin tavsiyesini istiyorsunuz. Dogurdugunuz icin illa bakmak zorunda degilsiniz, verin sosyal hizmetlere yeni dogan oldugu icin evlatlik da verilir en azindan hayati kurtulur. Bebegi oldurmekten daha kolay bir cozum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…