- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
adam düşünmüşşş hediye almış konu sahibi beğenmiyor lükse bak
adam düşünmüşşş hediye almış konu sahibi beğenmiyor lükse bak
Dur daha bana mi belli değil çeşitli spekulasyonlar var ya sana değilse diyeadam düşünmüşşş hediye almış konu sahibi beğenmiyor lükse bak
Neden ki?Almaz miKeşke benimki de düşünebilse de alsa
Nene çantası dede çantası falan sallamazdım şahsen
çanta hakketen pek çikinmişDur daha bana mi belli değil çeşitli spekulasyonlar var ya sana değilse diye
AlmazNeden ki?Almaz mi
Hadi canımm yok yok olmaz öyle bişey demiDur daha bana mi belli değil çeşitli spekulasyonlar var ya sana değilse diye
Butik kurabiyeler yaptım çok güzel oldu kalpli kalpli.cok hoş bir gömlek aldim.evi süslemek için birsürü kalpli balon aldim.guzel bir sofra hazırlayacağımben sizin ghediyeyi merak ettim
Hediye çok da önemli değil bosverin. Size hakaret etmesin , insan gibi davransin da gerisi önemli değil.Almaz
Odun odun
Hödük benimki
Anlamaz öyle ince işlerden
simdiden kutlu olsun o zaman sevgiliginiz :)Butik kurabiyeler yaptım çok güzel oldu kalpli kalpli.cok hoş bir gömlek aldim.evi süslemek için birsürü kalpli balon aldim.guzel bir sofra hazırlayacağım
Kesinlikle en onemlisiHediye çok da önemli değil bosverin. Size hakaret etmesin , insan gibi davransin da gerisi önemli değil.
keske bunu benim esimede anlatabilsemHediyenin zamanı olmaz (sevgililer günü doğum günü yıl dönümleri vs)
Normal bir zamanda düşünüp alıyorsa o çok daha değerlidir
Hediyenin manası birinin sizi düşünüp sizin için birşeyler yapmasıdır buda mutlu olmak için yeter
O zaman sipariş usulü olsunkeske bunu benim esimede anlatabilsem
tek dedigi ben alirim sen begenmezsin papagan gibi ezberlemis 10 yilidr ayni seyi soyluyorr
yok para verir ne istiyorsan al der de ayni olmazkiO zaman sipariş usulü olsun
Ne istiyorsanız söyleyin alsın
Olmaz mı
En basitinden eşim market alışverişine gitti diyelim evde benim dışımda kimse ekşi sevmez ben seviyorum diye yeşil elma yada erik alır ona bile çocuklar gibi sevinirimkeske bunu benim esimede anlatabilsem
tek dedigi ben alirim sen begenmezsin papagan gibi ezberlemis 10 yilidr ayni seyi soyluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?