- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
SPOR LiSTEMiZ |

@Mavi95 =270+
@berkas

A antiaging

@dugi
@Verano_porteno=120+
Liste de adı olmayan ve eklenmek isteyen arkadaşlarım bildiriniz .Dün spor yapan arkadaşlar dünki puanınızı bildiriniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SPOR LiSTEMiZ |
Teşekkür ederim, teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Heyecan yaptım.Haber vercem canımşimdi bizde özelden onu konuşuyorduk tubi ve htc ile birazdan karar vericez haber vericem sana
![]()
canım benide ekleyin bende yapıyorum dün deli gibi spor yaptım bugünde her wc ye gittiğimde sumo squat yapıyorum 75 tane oldu bileOlur canım yapalım listemizi ✌ benim bildiğim
ucukgenclik
@Mavi95
orkide1453
blonde ambition
Biz listede olan ve spor yapanlar olarak zaten direk listeye 4ümüzü yazarız @berkas? Spor listesine girmek istiyormusun canım? Senin son zamanlarki spor durumunu gözden kaçırmışım ama bence gir arkadaşım beraber bisiklet sürelim baseni kalçayı müthiş topluyor biliyorsunüzerine de yapabildiğim sporları da yaparız arttırırız grupça olunca motive yükseliyor
Yedeklerden ve yeni gelen arkadaşlarımızdan
Silent Scream yapıyormuş şimdi gördüm onuda yazarız diğer yedeklere ben yokken spor yapan hatta yeni gelen arkadaşların çoğu için bilgim yok canim sen spor yapan ve listede olmak istediğinden emin olduğun başka isim varsa onları da direk ekle canım benim ❤ kesin belli olmayanlara da soralım
kızlar burda ismi geçmeyen tüm arkadaşlarım spor listesinde dahil olmak istiyorsanız bildiriniz ekleyelim ❤
WC mantıklı WC parası gibi olmuş kaptanım. Spor yoksa giriş yok.canım benide ekleyin bende yapıyorum dün deli gibi spor yaptım bugünde her wc ye gittiğimde sumo squat yapıyorum 75 tane oldu bile
giriş var ama çıkış yokWC mantıklı WC parası gibi olmuş kaptanım. Spor yoksa giriş yok.![]()
Tae bo direk cardio ile aynı puan olsum benceKızlar dans ve tae bo onuda puanlayalım.blonde ambition aklıma geldi canım.
SPOR LiSTEMiZ |
Benim sporum 10 dakika pilates, 40 dakika yürüyüş (120)
SPOR LiSTEMiZ ucukgenclik
@Mavi95 =270+
@berkas
blonde ambition
Silent Scream =135+
A antiaging
Kizilbodur =270+
@dugi
@Verano_porteno=120+
Liste de adı olmayan ve eklenmek isteyen arkadaşlarım bildiriniz .Dün spor yapan arkadaşlar dünki puanınızı bildiriniz
SPOR LiSTEMiZ |
buki kılo mu aldın ki senkizlar benide spor listesine alirmisiniz aksamlari dans ederek zayiflicam ericem bitcem insallah
dün tam 120 dakika ter su icinde oynadim zumbayi baz aldim 3.5 puandan 420 yapti ondan önceki günde 90 dakika oynadim 315 puan:)
yok kuzum almadim yani bir kilo inip cikma harici…. ama ben sIkilasmak istiyorum bide hayalimde ki kiloya hala gelemedimya belki biraz daha veririm diorumbuki kılo mu aldın ki sen
anladım cnm umarım bu yıl hepimiz ideal vücut ve kıloyu görürüzyok kuzum almadim yani bir kilo inip cikma harici…. ama ben sIkilasmak istiyorum bide hayalimde ki kiloya hala gelemedimya belki biraz daha veririm diorum![]()