- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
Yok yemedim cnm emzirdigim icin diyetisyenim yazdı ama arada içiyorum çok acıkırsam bugünde içmedimBugün karpuz yeme geç saatte şeker girmesin vücuda karpuz en şekerli meyve zaten 1.sırda birde süt neden içiyorsun acıkıyormusun? Acıkıyorsan salatalık yada yoğurt tercih etsen sütte geç saatte yağlanma yapar canım en iyisi akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yememek aslında
Kilo almanın başlıca sebebi yetersiz ve dengesiz beslenme. Mide aslında akıl merkezi gibi. Ona yeterli besin vermezsek yeterli değil deyip genişliyor. Kansızlıkta eksiği karşılamak için daha çok yedirtiyor.İlacını kullanıyordum. Düzelmiştir diye hayal ederken daha kötü çıktı değerlerim. Bu üç kutu verdi. Bir hafta boyunca hergün bir iğne sonra haftada bir. Demir eksikliği de şişmanlatıyormuş. Nette öyle okumuştum. B vitamini o kadar almama rağmen düşük çıkması canımı sıkıyor.
Inşallah canım bende istiyorum ama akşam 2 kayısı yarim da elma yedim dayanamadım. Aslında sıcaklardan heralde canım hiç yemek bile istemiyor.bide hastayım inşallah düşüş olur bu sefer erkenden yazacam unutmadanCanım ne kadar az yemişsin akşam da yok inslh acıkmazsın ama yarına send3n çok güzel bir düşüş gelecek gibi maşallah
Maşallah canım ne güzel menü ve şahane kilo vermişsin tebrik ederimKahvaltı
1 minik muzun yarısı
Yarım şeftali
1 kayısı
2 mürdüm eriği
Ara
Sade türk kahvesi
Öğlen
Bol salatalık ve domates
1 kibrit kutusu peynir
Ara
1 havuç
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
1 büyük ayran
Ara
Maden suyu
Spor
6000 adım
Teşekkür ederimmm. Çok sağlıksız beslenirdim ben ama yavaş yavaş bedenim de alışıyor bu yeme düzenine. Diyet bile yapsam ara öğün yapamazdım mesela. Ama çok güzel bir şeymiş yeni farkına varıyorumMaşallah canım ne güzel menü ve şahane kilo vermişsin tebrik ederim
Bravo valla kuzum ne güzel senin adına çok sevindim ❤Teşekkür ederimmm. Çok sağlıksız beslenirdim ben ama yavaş yavaş bedenim de alışıyor bu yeme düzenine. Diyet bile yapsam ara öğün yapamazdım mesela. Ama çok güzel bir şeymiş yeni farkına varıyorum
Bencede çok az gelişsin can8m enerjisiz olman normalSelam kizlar
Sabah
Yok
Ogle
Kinoali salata
Aksam
1 kase yayla corba ( koyu degil)
30 gr kadar ton baligi eklenmis salata
3 tepeleme kasik karabugday pilavi ,2 kasik yogurtla
Spor : 30 dk yuzme , 10000 adim 270 puan
Su: henuz 2 lt
Bugun cok enerjisiz hissettim kendimi , yediklerim Az geldi sanirim
Haklisin, Oglen daha iyi yemeliydim zaten kahvalti yok. Bir daha Boyle yapmicamBencede çok az gelişsin can8m enerjisiz olman normal
Ac kalarak verilen su ve kas kaybı oluyormuş.V3 maalsef geri alınıyor kilolar.Bende eskid3n böyleydim artık ac kalmıyorum dikkatli ve düzenli olmalı canım.Haklisin, Oglen daha iyi yemeliydim zaten kahvalti yok. Bir daha Boyle yapmicam
Az olmuş. Günlük aldığımız kalori çok düşük olursa vücut buna alışıyor ve normal beslenmede hızlı kilo alınıyor.Selam kizlar
Sabah
Yok
Ogle
Kinoali salata
Aksam
1 kase yayla corba ( koyu degil)
30 gr kadar ton baligi eklenmis salata
3 tepeleme kasik karabugday pilavi ,2 kasik yogurtla
Spor : 30 dk yuzme , 10000 adim 270 puan
Su: henuz 2 lt
Bugun cok enerjisiz hissettim kendimi , yediklerim Az geldi sanirim
Menün güzel olmuşKhvlti
1 dilim yumurtalı ekmek
1 kk peynir
Çay
Öğlen
150 gr tavuk
Yarim Dilim tam bugday
1 bardak ayran
Salata
Tarhana çorbası
Ara
Türk kahvesi
1 muz
1 bardak süt
Akşam
4 ymk kaşığı etli taze fasulye
4 ymk kaşığı etli pilav
2 bardak ayran
Spor
56 dk hitt cardio
2000 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?