Ço geçmiş olsun. İyi mi? Nasıl oldu?Sabah 1 yumurta 1 kahve
Öğlen yarım sandviç ekmeği biraz peynir 4 zeytin
Akşam üzeri bir tane patlıcan dolması
Akşam 2 sis ciğer biraz ekmek
İki gün bildirim yapmadım sanırım bugün kontrol günü tartildim 67 ciktim. İki gündür hastanede ve ev arası gidip geldim zaten yazmaya da vakit olmadı bunun için üzgünüm kızım rahatsızlandı 6. Hastalık diye illet bişey ateşi düşmedi günlerdir. Kusura bakmayın lutfen
Çok geçmiş olsun acil şifalar nasıl oldu şimdi kızın iyidir inşallahSabah 1 yumurta 1 kahve
Öğlen yarım sandviç ekmeği biraz peynir 4 zeytin
Akşam üzeri bir tane patlıcan dolması
Akşam 2 sis ciğer biraz ekmek
İki gün bildirim yapmadım sanırım bugün kontrol günü tartildim 67 ciktim. İki gündür hastanede ve ev arası gidip geldim zaten yazmaya da vakit olmadı bunun için üzgünüm kızım rahatsızlandı 6. Hastalık diye illet bişey ateşi düşmedi günlerdir. Kusura bakmayın lutfen
Bugün 3.gunu en azından 38lerden aşağı düştü ateşi çok şükür. Huzursuz ama buna şükür çok kötüydüÇo geçmiş olsun. İyi mi? Nasıl oldu?
Allaha emanet olsun. Çok şükür.Bugün 3.gunu en azından 38lerden aşağı düştü ateşi çok şükür. Huzursuz ama buna şükür çok kötüydü
Teşekkür ederim çok sağol iyi şimdi ateşi biraz düştü huzursuz ama ateşi düştü buna şükürÇok geçmiş olsun acil şifalar nasıl oldu şimdi kızın iyidir inşallah
Kuz ben bu kadar yesem acim diye aglarim. Emeklerinin karsiligini goruyorsun ama.10 Eylül 21. Gün
1 kuru incir
1 yaş incir
Kahvaltı
Çeyrek çavdar ekmeğine kaşar ve domatesli tost
1 sade kahve
Ara
1 avuç fındık
1 yaş incir
Öğle
2 yumurta tavada
2 dilim çavdar ekmeği
1 kâse yoğurt
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 şeftali
1 avuç üzüm
Ara
1 türk kahvesi
Canım açım ama ne yiyeceğim belli değil. (Bilemedim anlamında.)Kuz ben bu kadar yesem acim diye aglarim. Emeklerinin karsiligini goruyorsun ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?