canım bildirimleri diger topiğe yapıyoruzYine Günaydın,
geçen hafta:71,0 (Geçen cuma tartıma kavuşamadığımdan, pazartesi ölçülmüştüm)
Bugün :68,9(Umarım bu hızda düşmeye devam eder;çünkü, çok açım )
Başlama Tarihi : 21.08.2019
yüzde:71-68,9=(1,1*100=110/71,5=1,54
Sonuç: (71,0/68,9/1,1/1,54)
Bence yarıyor başladığımdan beri çok çok inceldim sanki verdiğim kilo daha fazla gibi hissediliyor. Birde sabah soğuk suyun içine 2 kaşık atarak içiyorum o kadar hoşuma gidiyorki ekşi soğuk bağımlılık yapacak gibiSirkeli şu ise yarıyor mu gerçekten
ooopppsscanım bildirimleri diger topiğe yapıyoruz
bende diyorum bildirim nerde
Hmmm bende deneyim bakım midem bulanır mi bilmiyorum ama denicem elma sirkesi dimi içtiğinBence yarıyor başladığımdan beri çok çok inceldim sanki verdiğim kilo daha fazla gibi hissediliyor. Birde sabah soğuk suyun içine 2 kaşık atarak içiyorum o kadar hoşuma gidiyorki ekşi soğuk bağımlılık yapacak gibi
Elma sirkesi 2 yemek kaşığı kadar 750 ml suya ilave canım hadi bakalım faydasını görürsünHmmm bende deneyim bakım midem bulanır mi bilmiyorum ama denicem elma sirkesi dimi içtiğin
Inşallah canim sagolElma sirkesi 2 yemek kaşığı kadar 750 ml suya ilave canım hadi bakalım faydasını görürsün
SOğuk suyun içine katıp iç canım.Herkes ise yarıyor diyor ama bende midemi bulandırır diye korkuyorum
Votka hariç super menu06 Eylül 17. Gün
Kahvaltı
2 yumurta haşlanmış
1 KK peynir
2 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Domates, salatalık
Öğlen
Yok
Ara
1 şeftali
1 armut
Akşam
1 kaşık yoğurt
3 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık et sote
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 sade türk kahvesi
Gece
3 bardak votka
Kızlar alkole veda ettim. Diyetimde olmayacak.
Sizi seviyorum. Bu mesajda votkanın payı yüksek olabilir. Ama iyi ki varsınız. Sizinle, bu yağlardan kurtulacağım. Hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?