Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooee cok iiddaliiiyiizz acaba bu ilk 3 olayını takım içinde de mi yapsak mesela en cok kilo verene yani beelli bi yüzde üstüne cıkana bigün kacamak günü falan versek yada cok sevdiği bişeyi yeme hakkı versek

farkettim ben onu
iyiyim kuzuumm sabah kahvaltı yaptım öyle cıktım evden ama yine midem bulandı niye böyle oluyo anlamadm açlıktan değilmiş demek ki bi doktora mı gitsem acaba diyorumda izinde kulanmak istemiyorum
mevsimden de olabilir salgın birşey varsa ondan olur revire gitsen durumu anlatsan belki bişiler verirler

günaydın lilililililiiiiii enerjik olmaya calışırken ben
poncikbirgelincik dünkü sporum 40 dk twist shape 60 dk ağırlıkla fitness çalısması Toplam 100 dk
kendime hemen ağırlık almalıyım kollarım bıngıl bıngıl
mevsimden de olabilir salgın birşey varsa ondan olur revire gitsen durumu anlatsan belki bişiler verirler
şimdi durduk yere ilac kullanmak istemiorum kuzum gidip kan testi yaptırırım bi ara sağlık ocagında daha iyi olmaz mı öyle

Valla çok motive edici olur bence

Lililililiiiiii ben cok enerjikim
Kaslanmaktan korkma valla vucudu harika yapiyo ağırlıkla çalışmak benimm kollar cok ince cocuk kolu gibiydi sekillendi biraz hafiften kaslandi ve kol çalıştığım icin göğüs de sıkılaşiyo ama sporcu beslenmesine dikkat ediyorum ben mesela dün aksam yaptim sporumu spordan once fistik yulaf bisküvi yedim kahveyle sporumu yaptim sonra da cevizli üzümlü yulaf kurabiyelerimden bi dene yedim bi yumurta yedim 2 kaşık da yogurt akşam 11 e geliyodu bunlari yedigimde ve sonuc sabaha 900 gr eksi haftasonlari kacamak isini bi biraksam daha iyi ilerlicem o beni geriletiyo

kötü olmadan git o zaman drye boşa acı çekme bulantı kötü

Jilet hic kullanmadim bana tiskinc geluyor
Agda ki yapsam makine ile mi alsam lazer kokleri gucsuzlestirdigi icin agda ya da makine ile alirsam koklerim guclenir mi gerci baska carem de yok birinden biri olacak mecbur

canım günaydın
daha önce lazere gittiysen ve azalma varsa bence kökten almayan kremler var onlardan kullanabilirsin kökten alma cunku eskıye donmesın

o kadar yemeye nasıl eksi oldun ben şokk

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(210)Keptinn:30+40+30+50+60
(195)Senad:150+45
(473)SekerPancarii:95+ 120-50+60+118+30+40+60
()Alina_:
(240)zuzuzuzu1234:120+60+60

MOR TAKİM
(240)Poncikbirgelincik:60-50+60+50+120
(315)Nuffiun:40+130+45+45+30+25
(90)elaalemi:-70+50+50+60
(665)selcanmehmetcan:90+35+60-100+180+360+40
(400)sarraf:140+110+150

PEMBE TAKİM:1118
MOR TAKIM:1710

@keptinn @senad @zuzuzuzu1234 @SekerPancarii @nuffiun @elaalemi @selcanmehmetcan @sarraf

kızlar son yazdığınız sporlarınızı ekledim düne kadar başka sporunuz varsa söyler misiniz

o kadar yemeye nasıl eksi oldun ben şokk
Ben onceden spordan sonra hic bisey yemiyodum o zaman vucut gelişemiyomus kaslar yıkıma ugruyomuş yani kas inşası icin yakıt lazim protein karbonhidrat lazim o yediklerim kaslarimi inşaa etmekle meşgul olduklarindan kiloya dönüşmüyo arastirmalar yapiyom

Benimki tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…