Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bişi sorcam size
eşimin dayısı ve teyzesi geldi şehir dışından teyzeyide çok severim teyzede beni sever değer verir .. eşim çarşı tarafına gelcek bugün çalışmıyor annesi de uğrarsanız bu tarafa uğrayın dicek bende her konuşmada bunu demesine kızıyorum hergün arasam hergün aynı cümle istiyor ki orya gidelim bende pek sıcak bakmam öyle şeye hergün hergün onun ablasında ne işim var kalabalık aileyiz zaten eşimde zorlamaz allah var istemiyorum desem sorunsuz eve gideriz ama ona da haksızlık mı yapıyorum o gitmek istiyor bazen ben mi abartıyorum

kalk gocana kahvaltı hazrla adam ac mı kalsın sonra kv oglusuma bakmıyo der

hee selcan sayesinde birinci oldunuz kız resmen tek başına bizim takımın sporunu yapmış
O uyur kalkar mi bu saatte biz yapiyoh bitiriyoh oyle uyanmis oluyo gocam sonra tektar bide ona hazilliyom

kalk gocana kahvaltı hazrla adam ac mı kalsın sonra kv oglusuma bakmıyo der

hee selcan sayesinde birinci oldunuz kız resmen tek başına bizim takımın sporunu yapmış
bakmadım onun ne kadar yaptığına ama bahçede işleri vardı @selcanmehmetcan tebrik ederim kuzum

bence gidin canım eşin istiyosa kırma zaten şehir dışındalarmış kv demek ki görmek istiyo oğlunu seni ki çağırıyo

yani o istiyosa arada bir gidebilirsin kuzum gerci böyle hergün cağırıyosalar istmeyebilirsin haklısın insan kendini mecbur hissediyo bide sürekli ısrar itici geliyo bi süre sonra
bende sankin yaşamayı cok severim ama nişanlım akrabalarını cok seviyo eminim bizde yaşıcaz bu drumu hergün i yerlerden teklif gelcek
O uyur kalkar mi bu saatte biz yapiyoh bitiriyoh oyle uyanmis oluyo gocam sonra tektar bide ona hazilliyom
sende onla 2.ye kahvaltı yapmıyon hemi ayyy allahtan bnm gocam benden sonra evden cıkcak benden sonra eve gelcek vardiyalı falan olsa düzenimiz bozulurdu bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…