Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence gidin canım eşin istiyosa kırma zaten şehir dışındalarmış kv demek ki görmek istiyo oğlunu seni ki çağırıyo
oğluda gidip görmüyor gerçi benim ısrarım ile haftada 1 gider ilk evlendiğimizde gitmezdi sende istersen gitme falan derdi benim aileme sık sık gelir giderdi benimle ama anne babasına pek gitme konusunda bağlı değil annenin yapısı da öyle gerçi ... kendi evine çağırmıyor kuzum aynı şehirde yaşıyoruz birde ablasında kalıyordu iş yerime 10 dk yürüme mesafesi her konuştuğumda iş çıkışı gel evimle orası araba ile de 40 50 dk sürekli sürekli yoruldum valla uğrayacan mı nasıl diye soruyorum uğrayacan mı diyor akşamda dersim var biliyor

ben şimdi anlamadım kv nin evi mi iş yerine yakn yoksa teyzenin mi kv seni kimin evine cagırıyo

baştan sınırı koy sonra zor oluyor hergün bir yere gidiceksin sonra onlar gelcek tekrar gidilcek hiç yanlız kalamazsınız .. evet sonra da ısrar etmiyorum sana bıraskıyorum diyor ama her konuşmada söylüyor dayısını da sevmiyorum isterse mecburen gitcem artık

ben şimdi anlamadım kv nin evi mi iş yerine yakn yoksa teyzenin mi kv seni kimin evine cagırıyo
kv hasta evinde kalamdı 9 aydır ablalarında kaldı evlerde benim iş yerine yakın .... ablasının evine çağırıyor sürekli diğer ablasıda şehir dışında yaşıyor ama annelerinin evinde gelip kalıyor arada kv içim 7 ay kadar kaldı onların evine çağırıyor bende gıcık oluıyorum kal 3 ay geç sonra evine 9 ay başkalarının evinde mi kalınır bu konu yüzüne eşimle çok tartıştık burda yaşayan teyzenin gelini oğlu ile de aramız pek yok onlarla da muhattap oluyoruz mecburen

GEL GEL GEL GEL ama yine de sana bırakyıorum
hm tm anladım niye evinde kalmıyo ki insan başkasının evinde nasıl rahat eder o kadar uzun süre ben 1 gün bile kalmak istemiyorum başka yerde içim sıkılıyo sen bi laf arasında söylesen sevmiyorum hoşlanmıyorum kuzenlerden falan diye belki o zaman ısrar etmezz

Elimden geldigince girmeye calisiyorum ama cok yogun calistigim icin biraz zorlaniyorum. Dünde yeni bi is görüsmem vardi eve gec geldim baya:)

Kizlar evde ne tür spor yapiyorsunuz. Ben gec geldigim icin yürüyüse pek cikamiyorum ama evde bi Programm uygulamak istiyorum yardime derseniz sevinirim

laf arasında değil direk söyledim kız ben esirgemem lafımı söylerim bilir beni arkadaş canlısıdır o konuda allah var rahar konuşabilirsin saygı duyar .. valla kaldı kb da evde kaldı bizde çok taşındık ordalar diye hasta diye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…