- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.181
oğluda gidip görmüyor gerçi benim ısrarım ile haftada 1 gider ilk evlendiğimizde gitmezdi sende istersen gitme falan derdi benim aileme sık sık gelir giderdi benimle ama anne babasına pek gitme konusunda bağlı değil annenin yapısı da öyle gerçi ... kendi evine çağırmıyor kuzum aynı şehirde yaşıyoruz birde ablasında kalıyordu iş yerime 10 dk yürüme mesafesi her konuştuğumda iş çıkışı gel evimle orası araba ile de 40 50 dk sürekli sürekli yoruldum valla uğrayacan mı nasıl diye soruyorum uğrayacan mı diyorbence gidin canım eşin istiyosa kırma zaten şehir dışındalarmış kv demek ki görmek istiyo oğlunu seni ki çağırıyo
ben şimdi anlamadım kv nin evi mi iş yerine yakn yoksa teyzenin mi kv seni kimin evine cagırıyooğluda gidip görmüyor gerçi benim ısrarım ile haftada 1 gider ilk evlendiğimizde gitmezdi sende istersen gitme falan derdi benim aileme sık sık gelir giderdi benimle ama anne babasına pek gitme konusunda bağlı değil annenin yapısı da öyle gerçi ... kendi evine çağırmıyor kuzum aynı şehirde yaşıyoruz birde ablasında kalıyordu iş yerime 10 dk yürüme mesafesi her konuştuğumda iş çıkışı gel evimle orası araba ile de 40 50 dk sürekli sürekli yoruldum valla uğrayacan mı nasıl diye soruyorum uğrayacan mı diyorakşamda dersim var biliyor
baştan sınırı koy sonra zor oluyor hergün bir yere gidiceksin sonra onlar gelcek tekrar gidilcek hiç yanlız kalamazsınız .. evet sonra da ısrar etmiyorum sana bıraskıyorum diyoryani o istiyosa arada bir gidebilirsin kuzum gerci böyle hergün cağırıyosalar istmeyebilirsin haklısın insan kendini mecbur hissediyo bide sürekli ısrar itici geliyo bi süre sonra
bende sankin yaşamayı cok severim ama nişanlım akrabalarını cok seviyo eminim bizde yaşıcaz bu drumu hergün i yerlerden teklif gelcek
sende onla 2.ye kahvaltı yapmıyon hemi ayyy allahtan bnm gocam benden sonra evden cıkcak benden sonra eve gelcek vardiyalı falan olsa düzenimiz bozulurdu bizim
kv hasta evinde kalamdı 9 aydır ablalarında kaldı evlerde benim iş yerine yakın .... ablasının evine çağırıyor sürekli diğer ablasıda şehir dışında yaşıyor ama annelerinin evinde gelip kalıyor arada kv içim 7 ay kadar kaldı onların evine çağırıyor bende gıcık oluıyorum kal 3 ay geç sonra evine 9 ay başkalarının evinde mi kalınır bu konu yüzüne eşimle çok tartıştık burda yaşayan teyzenin gelini oğlu ile de aramız pek yok onlarla da muhattap oluyoruz mecburenben şimdi anlamadım kv nin evi mi iş yerine yakn yoksa teyzenin mi kv seni kimin evine cagırıyo
yürüş her yaptığımda fazla çıkıyorum çünkümsanmıyorum canım ben hıc oyle bısey gormedım benım yazdıgım sporların hepsi yürüyüş neden şişirsin ki
evde 2 saat temizlik yaptım mı ölüyorumneyse haftaya görüşürük
valla en zoru bahce işi cidden o kadar saat iyi dayanıyo
tövbevasiyet etcem ölcemi anladıklarında agzıma künefe tıksınlar
bende 54olayım künefe yicem dedimdi cesaret edemiyom yemeyeneyse 53olayım öyle yerim
yürüş her yaptığımda fazla çıkıyorum çünküm
GEL GEL GEL GEL ama yine de sana bırakyıorumbaştan sınırı koy sonra zor oluyor hergün bir yere gidiceksin sonra onlar gelcek tekrar gidilcek hiç yanlız kalamazsınız .. evet sonra da ısrar etmiyorum sana bıraskıyorum diyorama her konuşmada söylüyor dayısını da sevmiyorum isterse mecburen gitcem artık
hm tm anladım niye evinde kalmıyo ki insan başkasının evinde nasıl rahat eder o kadar uzun süre ben 1 gün bile kalmak istemiyorum başka yerde içim sıkılıyo sen bi laf arasında söylesen sevmiyorum hoşlanmıyorum kuzenlerden falan diye belki o zaman ısrar etmezzkv hasta evinde kalamdı 9 aydır ablalarında kaldı evlerde benim iş yerine yakın .... ablasının evine çağırıyor sürekli diğer ablasıda şehir dışında yaşıyor ama annelerinin evinde gelip kalıyor arada kv içim 7 ay kadar kaldı onların evine çağırıyor bende gıcık oluıyorum kal 3 ay geç sonra evine 9 ay başkalarının evinde mi kalınır bu konu yüzüne eşimle çok tartıştık burda yaşayan teyzenin gelini oğlu ile de aramız pek yok onlarla da muhattap oluyoruz mecburen
dün öğln yemiştim hafta sonu düzgün yedim ama hep dışarda yürüş halindeydimYürüyüşten önce makarna yedıhın ıcın labılır mı acaba
tatlıııım tartılma günümüz cuma bak bunu unutmuyoruzz
kaçamak yapmadıysan eger bence güzel kilo vericeksin bence de çalışan biri için 2 saat spor cok fazla sonucta dinlenmeye de ihtiyacımz var ve vaktimiz kalmayabiliyo
kuzu onu bi yerde paylaşıyodular ben bulayım getiririm listeyi ama @sarraf @SekerPancarii yada @ParteMoralll en cok kilo verenler
canım günaydın cok sık ugramıyosun sanki göremiyorum ben seni
Günaydınlar :))Günaydin kizlar
etki ediyo kuzum işte bide wcyede cıkmadıysandün öğln yemiştim hafta sonu düzgün yedim ama hep dışarda yürüş halindeydim
laf arasında değil direk söyledim kız ben esirgemem lafımı söylerimGEL GEL GEL GEL ama yine de sana bırakyıorum
hm tm anladım niye evinde kalmıyo ki insan başkasının evinde nasıl rahat eder o kadar uzun süre ben 1 gün bile kalmak istemiyorum başka yerde içim sıkılıyo sen bi laf arasında söylesen sevmiyorum hoşlanmıyorum kuzenlerden falan diye belki o zaman ısrar etmezz
kefir sayesinde bugün rahatladım valla tavsiye ederim burnunu kapat içetki ediyo kuzum işte bide wcyede cıkmadıysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?