- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.201
hmm tm canım hayırlısı olsun inşallah :) yogun derken masa bası iş te mi calışıyounElimden geldigince girmeye calisiyorum ama cok yogun calistigim icin biraz zorlaniyorum. Dünde yeni bi is görüsmem vardi eve gec geldim baya:)
meyvelisinden mi suan benım sorun yok kuzum dun cıktım ama olursa denerim icmeyikefir sayesinde bugün rahatladım valla tavsiye ederim burnunu kapat iç
ben leslie yapıyorum canım istedikçe 15 dk vidolar var youtube deKizlar evde ne tür spor yapiyorsunuz. Ben gec geldigim icin yürüyüse pek cikamiyorum ama evde bi Programm uygulamak istiyorum yardime derseniz sevinirim
kara üzümlü kayısı ya da yaban mersinli yada orman meyveli diğerleri güzel değil bence onları denemeyvelisinden mi suan benım sorun yok kuzum dun cıktım ama olursa denerim icmeyi
kuzummm bana kalırsa en azından 69a düş ondan sonra spora başla şimdilik diyetini eksiksiz uygulamaya calışKizlar evde ne tür spor yapiyorsunuz. Ben gec geldigim icin yürüyüse pek cikamiyorum ama evde bi Programm uygulamak istiyorum yardime derseniz sevinirim
markası ne acaba bakarımkara üzümlü kayısı ya da yaban mersinli yada orman meyveli diğerleri güzel değil bence onları dene
altınkılıçmarkası ne acaba bakarım
tamam kuzum bakcamaltınkılıç
Listeyi goremedim ama sporun daha 2-3saatini tazmadim ama varya hasat olmusum kollarimin agrisinda evi bile temizleyemedim haahaa birinci olduk dur bi bakiyim ya kg almisim ben ya 77 kg duym 78,5 ciktim ben sok yuh ama biliyorum demedim var vucudumda bu regl donemi iyu gelmedibakmadım onun ne kadar yaptığına ama bahçede işleri vardıBitmeyenUmidim tebrik ederim kuzum
Odemim var vucudumda puff yazı değişmişListeyi goremedim ama sporun daha 2-3saatini tazmadim ama varya hasat olmusum kollarimin agrisinda evi bile temizleyemedim haahaa birinci olduk dur bi bakiyim ya kg almisim ben ya 77 kg duym 78,5 ciktim ben sok yuh ama biliyorum demedim var vucudumda bu regl donemi iyu gelmedi
he her tatlıyı seviyon maşallahbendesevmediğim tatlı nadir zati
ay bide kocasından ayrı mııılaf arasında değil direk söyledim kız ben esirgemem lafımı söylerimbilir beni arkadaş canlısıdır o konuda allah var rahar konuşabilirsin saygı duyar .. valla kaldı kb da evde kaldı bizde çok taşındık ordalar diye hasta diye ama
Evet canim masa basi, buaralar Projeler cok yetisemiyorum hibirseye:)hmm tm canım hayırlısı olsun inşallah :) yogun derken masa bası iş te mi calışıyoun
belki bi anda iner kilon kuzumListeyi goremedim ama sporun daha 2-3saatini tazmadim ama varya hasat olmusum kollarimin agrisinda evi bile temizleyemedim haahaa birinci olduk dur bi bakiyim ya kg almisim ben ya 77 kg duym 78,5 ciktim ben sok yuh ama biliyorum demedim var vucudumda bu regl donemi iyu gelmedi
he her tatlıyı seviyon maşallah
ay bide kocasından ayrı mıııkız ben bırakamam kocamı öle tek bi başına yazık günaaahh
kuzummm bana kalırsa en azından 69a düş ondan sonra spora başla şimdilik diyetini eksiksiz uygulamaya calış
kolay mı bahçe işi kuzum ama toplamak çok zevkli dalından koparmak taptaze biraz sık kuzum kendini drye gitmeyi düşünüyon mu ben 69 olayım gidicem 2 doktor buldum hangisi ile anlaşabilirsek ona gitcemListeyi goremedim ama sporun daha 2-3saatini tazmadim ama varya hasat olmusum kollarimin agrisinda evi bile temizleyemedim haahaa birinci olduk dur bi bakiyim ya kg almisim ben ya 77 kg duym 78,5 ciktim ben sok yuh ama biliyorum demedim var vucudumda bu regl donemi iyu gelmedi
kiraz sapı mısır püskülü yada yeşil çay iç hemen astarsın ödemiOdemim var vucudumda puff yazı değişmiş
aa proje falan ne işi yapıyosunEvet canim masa basi, buaralar Projeler cok yetisemiyorum hibirseye:)
değişik kv kendi evini 10 sene kapatıp kvsi ile yaşamış bir kadın buhe her tatlıyı seviyon maşallah
ay bide kocasından ayrı mıııkız ben bırakamam kocamı öle tek bi başına yazık günaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?