- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.241
Kiraz sapi iyi geliyo canim odeme simdi yaz geldi kirazlarin sapini atmiyorum ben demleyip iciyorumOdemim var vucudumda puff yazı değişmiş
Öslüyomhahahahahahaayyy kiyamamammmmmmmm cok mesgulummm
İyiyim annemi hastaneye götürüyorum şu an dolmustayiz sen nasılsın iyi mısıngünaydımn nasılsın
ne kıskancam bende kuruyum artıkın
o dediğin ne oluyo nasıl bişi baktım netten ama katkı maddesi yok içinde dimisağlıklı tarifler var ama ben corba vs olmalı diye düşünüyorum akşam yemeklerinde salata yogurtta günde 1 kere muhakkaktüket bnce
Merhaba canim hoşgeldin takimimizayürüyüş tarzi bi egzersiz yapabilirsin mesela Leslie 2 mil gibi
o nasıl bir yemek kuzum değişik şeyler bulursan tarif beklerizEvet zaten iki hafta Kadar oluyo aksam yemeklerini low carb yapiyorum, hem lezetli Hemde 200 kalori civari oluyor genelde. Esim biraz yemek düskünü oldugu icin hem ona Hemde kendime hitap edecek seyler arastiriyorum ve birsürü güzel tarifler buldum.
biz takim icinde 1 2 3 zaten belirliyoduk. Yeniden olabilir.tasniyon meşguliyet dinlemiyo şekerim benimle ilgileniceksin
her hafta takım içinde ilk 3 sıralaması yapalım diyorum eğer 1. olan belli bi yüzde üstüne cıktıysa(bu yüzdeyi biz belirlicez sabit olcak) bi kaçamak hakkı verelim nasıl olur
geçmiş olsun neyi var .... iyiyim bende hava çok sıcak bunaldımİyiyim annemi hastaneye götürüyorum şu an dolmustayiz sen nasılsın iyi mısın
he ay ben baktım netten müsli gibi şeyler cıktı onlardan yiyosun sandımsaglikli tarifler genlede daha az kalorili ve sebze yada izgara agirlikli yemekler. evet evet c orba mutlaka yapiyorum bende bol salata ve yogurtda oluyo soframda herzaman. Ana yemekleri genelde o tariflerden yapiyorum. bide telefonuma bi uygulama indirdim tüm yedigim ögünleri ve atistirmaliklari yaziyorum bu sayede nekadar Seker karbonhidrat ve yag tüketigimi ve kac kalori tüketigimi görüyorum. boy ve kilo hesabiyla günde kac kalori yemem gerektiginide belirtiyo ugulamada.
dogru dedin onubiz takim icinde 1 2 3 zaten belirliyoduk. Yeniden olabilir.
Ama haftada bie kacamak hakki sacma cunku grupta kacamak yapmayan hic kimse yok!
Ilgilenicemmmmm bibimmmm
valla mııı bizim daha gölgeler serin güneşte bazen ısıtmıyo tuhaf bi hava var buralardamersin çok sıcak olmaya başladı bunaldım sıcaktan iş yaptırmıyor
burda yorganlar kalktı 1 ay olcak nerdeyse kalkalı sen düşün gerisi nasıl yanıyoruzvalla mııı bizim daha gölgeler serin güneşte bazen ısıtmıyo tuhaf bi hava var buralarda
he ay ben baktım netten müsli gibi şeyler cıktı onlardan yiyosun sandım
evet hem kac kalori yediğinide görmş olursun cok iyi oluyo o uygulamalar bence
dogru dedin onuneyse tm o zaman kacamak fikri şimdilik dursun belki 2 kere üst üste birinci olana falan olabilir onu düşünüruz bu haftadan itibaren takım içi top 3 hazırlıciiimm
akşam bende pike örttüm dondum sabaha karsıburda yorganlar kalktı 1 ay olcak nerdeyse kalkalı sen düşün gerisi nasıl yanıyoruz
bende öyle düşündüm sonucta o hak için bütün hafta tutabiliriz kendimizi ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemedim tabi bn mesela o hak için bütün hafta aşırı d,kkatli olurdumbence bi tane kaçamak hakkı olsa ikinciyi yapmaz mıyız ne
bende öyle düşündüm sonucta o hak için bütün hafta tutabiliriz kendimizi ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemedim tabi bn mesela o hak için bütün hafta aşırı d,kkatli olurdum
he güzel olur ama ben o hakkı istemem abartmaktan korkarım ama şöyle olur kendim için 2 kilo verdim mesela canım tantuni istedi onu yeyim az ekmek ile ya da fazladan bir dilim karpuzbende öyle düşündüm sonucta o hak için bütün hafta tutabiliriz kendimizi ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemedim tabi bn mesela o hak için bütün hafta aşırı d,kkatli olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?