Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saglikli tarifler genlede daha az kalorili ve sebze yada izgara agirlikli yemekler. evet evet c orba mutlaka yapiyorum bende bol salata ve yogurtda oluyo soframda herzaman. Ana yemekleri genelde o tariflerden yapiyorum. bide telefonuma bi uygulama indirdim tüm yedigim ögünleri ve atistirmaliklari yaziyorum bu sayede nekadar Seker karbonhidrat ve yag tüketigimi ve kac kalori tüketigimi görüyorum. boy ve kilo hesabiyla günde kac kalori yemem gerektiginide belirtiyo ugulamada.

o nasıl bir yemek kuzum değişik şeyler bulursan tarif bekleriz [/QUOTE]

tamam tabikide atarim canim

biz takim icinde 1 2 3 zaten belirliyoduk. Yeniden olabilir.
Ama haftada bie kacamak hakki sacma cunku grupta kacamak yapmayan hic kimse yok!

Ilgilenicemmmmm bibimmmm

he ay ben baktım netten müsli gibi şeyler cıktı onlardan yiyosun sandım
evet hem kac kalori yediğinide görmş olursun cok iyi oluyo o uygulamalar bence
biz takim icinde 1 2 3 zaten belirliyoduk. Yeniden olabilir.
Ama haftada bie kacamak hakki sacma cunku grupta kacamak yapmayan hic kimse yok!

Ilgilenicemmmmm bibimmmm
dogru dedin onu neyse tm o zaman kacamak fikri şimdilik dursun belki 2 kere üst üste birinci olana falan olabilir onu düşünüruz bu haftadan itibaren takım içi top 3 hazırlıciiimm

bence bi tane kaçamak hakkı olsa ikinciyi yapmaz mıyız ne

bence bi tane kaçamak hakkı olsa ikinciyi yapmaz mıyız ne
bende öyle düşündüm sonucta o hak için bütün hafta tutabiliriz kendimizi ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemedim tabi bn mesela o hak için bütün hafta aşırı d,kkatli olurdum

bende öyle düşündüm sonucta o hak için bütün hafta tutabiliriz kendimizi ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemedim tabi bn mesela o hak için bütün hafta aşırı d,kkatli olurdum
he güzel olur ama ben o hakkı istemem abartmaktan korkarım ama şöyle olur kendim için 2 kilo verdim mesela canım tantuni istedi onu yeyim az ekmek ile ya da fazladan bir dilim karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…