- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.221
günaydımn nasılsınGünaydın herkese canlar
ama menü paylaşmıyosun sanırım günlük menü paylaşımı yapıyoruz burdaTamam suan iyi gidiyorum bakalim:)
günaydın kuzuummGünaydın herkese canlar
ay 10sene kv siyle mi yaşamşdeğişik kv kendi evini 10 sene kapatıp kvsi ile yaşamış bir kadın buaile yapıları düzensiz o yüzden eşim annemleri babamları çok sever babamla babasından bile çok sohbet eder şakalaşır ... yazık tabi .. o yüzden onlara benzememek için uzak durmaya çalışıyorum normalleşmesin bize bunlar diye
ama menü paylaşmıyosun sanırım günlük menü paylaşımı yapıyoruz burdahergün yediklerini toplu olarak buraa yazman lazım sabah öğle aksam aralar içtiğin su
10 çocuk yapaymışgünaydın kuzuumm
ay 10sene kv siyle mi yaşamşkiraya vereymişler bari üzüldüm ama dmek ki o da kalabalık ev istiyo
bencede sizin için normalleşmesin iyi bişey değil yani bigün orda bi gün orrda
yani 1.5litre su garanti cok iyi ama onu 2 yapabilirsin sonra yaz geliyo 3e cıkar zaten kendiliğindenAy evet Dogru, tamam ozaman simdi Kahvaltimi paylasiyorum. Sadece sade bi kahve bunun öncesinde evden cikmadan iki bardak limonlu su. Ögle yemegi olarakda tam tahilli minik bi sandvic icerisinde bol yesillik ve Hindi salami.
Aksam yemegim daha yok ona eve gidince karar veriyorum genelde:)
Su aliskanligimida baya baya iyilestirdim diyelim is yerinde masamda 1,5 litre suyumu bitirmeden eve gitmem yasak.
tartildim beybiTartıldın mı bebek
ginaydinnnGunaydinn tatlislarrbol eksili saglikli gunumuz.olsunnn
maşallah canımkızlar valla ben bu hafta iyi gidiyorum nazar değmesin bugün 61,6 çıktı genelde ilk üçe girmek için zorlasam girerim belki dur bunu deneyeceğim61 düz olsam 2,7 yüzde oluyor belki 60,8 olursam ilk üçe girerim bakalım zor ama imkansız değil sanki
gunaydin kuru kızGunaydin kizlar
biraz pskolojikte olabilir canım benim bi arkadaşımda ne yerse cikariyodu zor zamanlar geçirdi bosanma falan sonra düzeldi şimdi gayet iyi kendini uzmemeye bak çok sıkma caninini aç da gezme ye yemeğinigünaydın lilililililiiiiiienerjik olmaya calışırken ben
kendime hemen ağırlık almalıyımkollarım bıngıl bıngıl
şimdi durduk yere ilac kullanmak istemiorum kuzum gidip kan testi yaptırırım bi ara sağlık ocagında daha iyi olmaz mı öyle
gunaydin poncikimgunaydın kızlarrrr
aslında bu seferlikte gidebilirsin canım sehirdisindan gelmişler başka zaman çağrıldığında işimiz var filan diye gecistirip gitmezsinkızlar bişi sorcam size
eşimin dayısı ve teyzesi geldi şehir dışından teyzeyide çok severim teyzede beni sever değer verir .. eşim çarşı tarafına gelcek bugün çalışmıyor annesi de uğrarsanız bu tarafa uğrayın dicek bende her konuşmada bunu demesine kızıyorum hergün arasam hergün aynı cümle istiyor ki orya gidelim bende pek sıcak bakmam öyle şeye hergün hergün onun ablasında ne işim var kalabalık aileyiz zaten eşimde zorlamaz allah var istemiyorum desem sorunsuz eve gideriz ama ona da haksızlık mı yapıyorum o gitmek istiyor bazen ben mi abartıyorum
gunaydin canımGünaydın herkese canlar
yani 1.5litre su garanti cok iyi ama onu 2 yapabilirsin sonra yaz geliyo 3e cıkar zaten kendiliğindenkahvaltıda yapman lazım sabah kahvbaltıları cok önemli
hahahahahahatansiyonlarım düştü dün hep seni göremedim diye oldu
aynen öyle yapın hem eşinin hem kv nin gönlü olsun10 çocuk yapaymışkalabalık olurmuş .... kendi de pişman şimdi neyse ses etmiyim uğrarız erkende kalkarız
cok iyi kilo vermişsin kuzum ama akşamın açlığı sabah cıkıyo işte cok kacırmasaydın baritartildim beybidün +400 du bugün- 300 çıktım akşam aç aç yattım
ginaydinnn
maşallah canımgayet güzel cumaya kadar hiç kacamak yapmadan güzel bi yüzde yakalarsin
gunaydin kuru kızsportif kiz taş kız
biraz pskolojikte olabilir canım benim bi arkadaşımda ne yerse cikariyodu zor zamanlar geçirdi bosanma falan sonra düzeldi şimdi gayet iyi kendini uzmemeye bak çok sıkma caninini aç da gezme ye yemeğini
gunaydin poncikim
aslında bu seferlikte gidebilirsin canım sehirdisindan gelmişler başka zaman çağrıldığında işimiz var filan diye gecistirip gitmezsin
gunaydin canım
o zaman 2.5 litre kesin içmiş oluosunnevet ama genelde pek kahvalti yapan biri degilim hic olmadim o yüzden zorlaniyorum... iki litreyi buluyor zaten hemen hemen sadece is yerinde ictigim 1,5 öncesinde evde iki bardak ve aksam evde tekrardan yatana Kadar iki üc bardak icmis oluyorum...
Neymis ?
tasniyon meşguliyet dinlemiyo şekerim benimle ilgileniceksinhahahahahahaayyy kiyamamammmmmmmm cok mesgulummm
her hafta takım içinde ilk 3 sıralaması yapalım diyorum eğer 1. olan belli bi yüzde üstüne cıktıysa(bu yüzdeyi biz belirlicez sabit olcak) bi kaçamak hakkı verelim nasıl olurNeymis ?
yok bebeğim kaçırmadim gayet güzel kahvaltımi ettim yazicam bugun merak etmeaynen öyle yapın hem eşinin hem kv nin gönlü olsunhemde sen cici gelin ol
cok iyi kilo vermişsin kuzum ama akşamın açlığı sabah cıkıyo işte cok kacırmasaydın bari
hem hani senin menülerin
psikolojilerim pek bozuk
o zaman 2.5 litre kesin içmiş oluosunncok iyi bence
akşam yemeklerini de hafif geçirirsen cok iyi sonuclar alıcaksın
o dediğin ne oluyo nasıl bişi baktım netten ama katkı maddesi yok içinde dimiEvet zaten iki hafta Kadar oluyo aksam yemeklerini low carb yapiyorum, hem lezetli Hemde 200 kalori civari oluyor genelde. Esim biraz yemek düskünü oldugu icin hem ona Hemde kendime hitap edecek seyler arastiriyorum ve birsürü güzel tarifler buldum.
bende sabah ekmek yedim ama cok acıktımyok bebeğim kaçırmadim gayet güzel kahvaltımi ettim yazicam bugun merak etmepsikolojileriniii bozma sen
tebri,k ederim .. gidelim derse gitcem artıktartildim beybidün +400 du bugün- 300 çıktım akşam aç aç yattım
ginaydinnn
maşallah canımgayet güzel cumaya kadar hiç kacamak yapmadan güzel bi yüzde yakalarsin
biraz pskolojikte olabilir canım benim bi arkadaşımda ne yerse cikariyodu zor zamanlar geçirdi bosanma falan sonra düzeldi şimdi gayet iyi kendini uzmemeye bak çok sıkma caninini aç da gezme ye yemeğini
gunaydin poncikim
aslında bu seferlikte gidebilirsin canım sehirdisindan gelmişler başka zaman çağrıldığında işimiz var filan diye gecistirip gitmezsin
gunaydin canım
o zaman 2.5 litre kesin içmiş oluosunncok iyi bence
akşam yemeklerini de hafif geçirirsen cok iyi sonuclar alıcaksın
Merhaba canim hoşgeldin takimimizaKizlar evde ne tür spor yapiyorsunuz. Ben gec geldigim icin yürüyüse pek cikamiyorum ama evde bi Programm uygulamak istiyorum yardime derseniz sevinirim
tartildim beybidün +400 du bugün- 300 çıktım akşam aç aç yattım
ginaydinnn
gunaydin poncikim
gunaydin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?