Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın herkese canlar
günaydın kuzuumm
ay 10sene kv siyle mi yaşamş kiraya vereymişler bari üzüldüm ama dmek ki o da kalabalık ev istiyo
bencede sizin için normalleşmesin iyi bişey değil yani bigün orda bi gün orrda

ama menü paylaşmıyosun sanırım günlük menü paylaşımı yapıyoruz burda hergün yediklerini toplu olarak buraa yazman lazım sabah öğle aksam aralar içtiğin su

Ay evet Dogru, tamam ozaman simdi Kahvaltimi paylasiyorum. Sadece sade bi kahve bunun öncesinde evden cikmadan iki bardak limonlu su. Ögle yemegi olarakda tam tahilli minik bi sandvic icerisinde bol yesillik ve Hindi salami.
Aksam yemegim daha yok ona eve gidince karar veriyorum genelde:)
Su aliskanligimida baya baya iyilestirdim diyelim is yerinde masamda 1,5 litre suyumu bitirmeden eve gitmem yasak.

günaydın kuzuumm

ay 10sene kv siyle mi yaşamş kiraya vereymişler bari üzüldüm ama dmek ki o da kalabalık ev istiyo
bencede sizin için normalleşmesin iyi bişey değil yani bigün orda bi gün orrda
10 çocuk yapaymış kalabalık olurmuş .... kendi de pişman şimdi neyse ses etmiyim uğrarız erkende kalkarız

yani 1.5litre su garanti cok iyi ama onu 2 yapabilirsin sonra yaz geliyo 3e cıkar zaten kendiliğinden kahvaltıda yapman lazım sabah kahvbaltıları cok önemli

Tartıldın mı bebek
tartildim beybi dün +400 du bugün- 300 çıktım akşam aç aç yattım

Gunaydinn tatlislarr bol eksili saglikli gunumuz.olsunnn
ginaydinnn

maşallah canım gayet güzel cumaya kadar hiç kacamak yapmadan güzel bi yüzde yakalarsin

gunaydin kuru kız sportif kiztaş kız
biraz pskolojikte olabilir canım benim bi arkadaşımda ne yerse cikariyodu zor zamanlar geçirdi bosanma falan sonra düzeldi şimdi gayet iyi kendini uzmemeye bak çok sıkma caninini aç da gezme ye yemeğini

gunaydın kızlarrrr
gunaydin poncikim

aslında bu seferlikte gidebilirsin canım sehirdisindan gelmişler başka zaman çağrıldığında işimiz var filan diye gecistirip gitmezsin
Günaydın herkese canlar
gunaydin canım

yani 1.5litre su garanti cok iyi ama onu 2 yapabilirsin sonra yaz geliyo 3e cıkar zaten kendiliğinden kahvaltıda yapman lazım sabah kahvbaltıları cok önemli

evet ama genelde pek kahvalti yapan biri degilim hic olmadim o yüzden zorlaniyorum... iki litreyi buluyor zaten hemen hemen sadece is yerinde ictigim 1,5 öncesinde evde iki bardak ve aksam evde tekrardan yatana Kadar iki üc bardak icmis oluyorum...

10 çocuk yapaymış kalabalık olurmuş .... kendi de pişman şimdi neyse ses etmiyim uğrarız erkende kalkarız
aynen öyle yapın hem eşinin hem kv nin gönlü olsun hemde sen cici gelin ol
cok iyi kilo vermişsin kuzum ama akşamın açlığı sabah cıkıyo işte cok kacırmasaydın bari
hem hani senin menülerin
psikolojilerim pek bozuk

o zaman 2.5 litre kesin içmiş oluosunn cok iyi bence
akşam yemeklerini de hafif geçirirsen cok iyi sonuclar alıcaksın

akşam yemeklerini de hafif geçirirsen cok iyi sonuclar alıcaksın[/QUOTE]

Evet zaten iki hafta Kadar oluyo aksam yemeklerini low carb yapiyorum, hem lezetli Hemde 200 kalori civari oluyor genelde. Esim biraz yemek düskünü oldugu icin hem ona Hemde kendime hitap edecek seyler arastiriyorum ve birsürü güzel tarifler buldum.

yok bebeğim kaçırmadim gayet güzel kahvaltımi ettim yazicam bugun merak etme psikolojileriniii bozma sen

o dediğin ne oluyo nasıl bişi baktım netten ama katkı maddesi yok içinde dimi sağlıklı tarifler var ama ben corba vs olmalı diye düşünüyorum akşam yemeklerinde salata yogurtta günde 1 kere muhakkaktüket bnce

tebri,k ederim .. gidelim derse gitcem artık

akşam yemeklerini de hafif geçirirsen cok iyi sonuclar alıcaksın

Evet zaten iki hafta Kadar oluyo aksam yemeklerini low carb yapiyorum, hem lezetli Hemde 200 kalori civari oluyor genelde. Esim biraz yemek düskünü oldugu icin hem ona Hemde kendime hitap edecek seyler arastiriyorum ve birsürü güzel tarifler buldum.[/QUOTE]
o nasıl bir yemek kuzum değişik şeyler bulursan tarif bekleriz

Kizlar evde ne tür spor yapiyorsunuz. Ben gec geldigim icin yürüyüse pek cikamiyorum ama evde bi Programm uygulamak istiyorum yardime derseniz sevinirim
Merhaba canim hoşgeldin takimimiza yürüyüş tarzi bi egzersiz yapabilirsin mesela Leslie 2 mil gibi

hoşgeldin canım nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…