- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.881
Kızlar menum
Sahur: yumurta çay bir bardak altı tane erik yedim iki tane yenidünya yedim bir bardak tarçınlı süt içtim
A
İftar: çorba acı biber çok fazla tost yedim bide patlıcan yemeği Ramazan şerbeti içtim çay içtim şimdi de limon su içiyorum
Yeme yeme canımselam. bugün bir Saat bisiklet çevirmiştim. dedim hadi bakalım jile başla zorlanırsan bırakırsın. neyse yarım saatte jili bitirdim . duş aldım şimdi uzanmaca mod.
iftar menüm q
tavuk kızartma yarım göğüs yedi parcaya bölünerek hazırlandı.
bir tabak bulgur pilavı
iki tahta kaşığını dolduracak kadar patates püresi biraz kaşar ve tereyağı ile ezdim
bir adet muz
yemek sonrası çay ve karışık çerez bir avuç
yarın da mahallede iftar yemeği veriliyor kesin pilav kavurma ve tulumba olucak menüde . tam da kapımın önünde lakflşkflşa ya ne yapsam bilemedim ahahahj
Ben sahuru yiyemiyorum canım ya çok şiş karnım çünkü sağol zaten e de olduğum için hiç açlık çekemiyorumafiyet olsun .) hafif bi sahur olmus iyi idare etmişsin iftara kadar. iftar menün de cok abartı değil. limonlu su içebilmen güzel
Valla ben bıraktım sonra spor a başladım kuzu ondan sonra da buraya geldim biraz kilo verince düzeldi cigerlerim falan bayaaNe kadar sürdü böyle düzelmesi peki
Nasıl geçti sinavlaarrriyi akşamlar kızlarsinavlarim bitti şükür poncikbirgelincik canım 45 dakika yürüyüş yaptım bugün yeni listeye mi eklenecek son listeye mi takip edemedim sen yazar misin
Ders dinliyorum bi bakayım dedim kim ne yemiş diye kimdi misafir nişan lın ve ailesi miKızlar merhabayin misafirleri gönderdim damladim buraya hemenceciknapiyosunuzzz
Az olmuş ama wc den dolayı tıkanik hissediyorsun sanırımKızlar menum
Sahur: yumurta çay bir bardak altı tane erik yedim iki tane yenidünya yedim bir bardak tarçınlı süt içtim
A
İftar: çorba acı biber çok fazla tost yedim bide patlıcan yemeği Ramazan şerbeti içtim çay içtim şimdi de limon su içiyorum
Ne yapalım evdeyizKızlar merhabayin misafirleri gönderdim damladim buraya hemenceciknapiyosunuzzz
canisi hiç sorma hiç sorma ya mahvediyor beni yaaa yiyemiyorum hiç ama ilaç işe yaradı daha iyi hissediyorum kendimi iki gündür ama yeyince çatlatacak gibi oluyorum sanki yedikce daha da güçsüz düşüyorum yaaaAz olmuş ama wc den dolayı tıkanik hissediyorsun sanırım
iyi akşamlar kızlarsinavlarim bitti şükür poncikbirgelincik canım 45 dakika yürüyüş yaptım bugün yeni listeye mi eklenecek son listeye mi takip edemedim sen yazar misin
canisi hiç sorma hiç sorma ya mahvediyor beni yaaa yiyemiyorum hiç ama ilaç işe yaradı daha iyi hissediyorum kendimi iki gündür ama yeyince çatlatacak gibi oluyorum sanki yedikce daha da güçsüz düşüyorum yaaa
Benim de var tatlım :) 80 dkCAnim son listeye eklenecek telefondan giriyorum boyle inanilmaz zor yarin eklerim sporun aklimda
Aynen aynen çok insanın modunu düşürüyor dupalak diye bir sürüp var bende işe yaradı yan etkisi de yok kullan çok bunaldin isen tatlımKuzum bende ayni sorunu yasiyorum bugun 5. Gun aslinda sut yogurt falan yiyorum ama niye boyle oluyo anlamiyorum suda iciyorum en kotu 2 litre
Aynen kuzum geldiler gittilerDers dinliyorum bi bakayım dedim kim ne yemiş diye kimdi misafir nişan lın ve ailesi mi
Ooww geçtiğine çok sevindim kuzuuu belki adını alabilirim ilacın benim de gecmezseNe yapalım evdeyizben daha spor yapmadım ya ama bayağı sisim indi canım ilaç bayağı işe yaradı inşallah cuma günü çok iyi olacak sporu da bı yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?