Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun .) hafif bi sahur olmus iyi idare etmişsin iftara kadar. iftar menün de cok abartı değil. limonlu su içebilmen güzel

selam. bugün bir Saat bisiklet çevirmiştim. dedim hadi bakalım jile başla zorlanırsan bırakırsın. neyse yarım saatte jili bitirdim . duş aldım şimdi uzanmaca mod.

iftar menüm q

tavuk kızartma yarım göğüs yedi parcaya bölünerek hazırlandı.
bir tabak bulgur pilavı
iki tahta kaşığını dolduracak kadar patates püresi biraz kaşar ve tereyağı ile ezdim
bir adet muz

yemek sonrası çay ve karışık çerez bir avuç

yarın da mahallede iftar yemeği veriliyor kesin pilav kavurma ve tulumba olucak menüde . tam da kapımın önünde lakflşkflşa ya ne yapsam bilemedim ahahahj

Yeme yeme canım

Sabah
Peynir domates salatalik 1 kupa sade nescafe
Ara
Erik çerez 1 avuç 1dilim ekmek tahin pekmez
Ara
K.fasulye salata
Ara.
Erik soğuk cay hurma 2 tane 1 kase nesguik
Akşam
K.fasulye salata
Ara
Erik çay
Suyu sayamadım 2 litreyi geçti stresten çok yiyiyorum birde uyku saatim az ara öğünler bugün çok oldu yarin toparlamaya çalışırım

Az olmuş ama wc den dolayı tıkanik hissediyorsun sanırım

Kızlar bende perşembe iftarı Alaçam size menüyü yazayım yeter mı bı bakın çorba olacak pilav etli kurufasulye yaparım besamal soslu patates yapacam börek yapacam salata olacak tatlı da olacak sizce yeter mı toplamda dokuz kişi olacağız

Kuzum bende ayni sorunu yasiyorum bugun 5. Gun aslinda sut yogurt falan yiyorum ama niye boyle oluyo anlamiyorum suda iciyorum en kotu 2 litre

Kuzum bende ayni sorunu yasiyorum bugun 5. Gun aslinda sut yogurt falan yiyorum ama niye boyle oluyo anlamiyorum suda iciyorum en kotu 2 litre
Aynen aynen çok insanın modunu düşürüyor dupalak diye bir sürüp var bende işe yaradı yan etkisi de yok kullan çok bunaldin isen tatlım

Ne yapalım evdeyiz ben daha spor yapmadım ya ama bayağı sisim indi canım ilaç bayağı işe yaradı inşallah cuma günü çok iyi olacak sporu da bı yapsam
Ooww geçtiğine çok sevindim kuzuuu belki adını alabilirim ilacın benim de gecmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…