- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.901
Bence yeterli kuzu baya çeşit var sonuçta fasulye pilav bile yeterli sisiriyo zaten yenmiuo kiKızlar bende perşembe iftarı Alaçam size menüyü yazayım yeter mı bı bakın çorba olacak pilav etli kurufasulye yaparım besamal soslu patates yapacam börek yapacam salata olacak tatlı da olacak sizce yeter mı toplamda dokuz kişi olacağız
Tam iftarlık menü canım ellerine sağlık şimdiden :)Kızlar bende perşembe iftarı Alaçam size menüyü yazayım yeter mı bı bakın çorba olacak pilav etli kurufasulye yaparım besamal soslu patates yapacam börek yapacam salata olacak tatlı da olacak sizce yeter mı toplamda dokuz kişi olacağız
Sağol tatlım yeter demi :)Tam iftarlık menü canım ellerine sağlık şimdiden :)
Yeter tabiki fazlası yenmiyo zatenSağol tatlım yeter demi :)
tamam tatlımCAnim son listeye eklenecek telefondan giriyorum boyle inanilmaz zor yarin eklerim sporun aklimda
gayet yeter canım şimdiden afiyet olsunKızlar bende perşembe iftarı Alaçam size menüyü yazayım yeter mı bı bakın çorba olacak pilav etli kurufasulye yaparım besamal soslu patates yapacam börek yapacam salata olacak tatlı da olacak sizce yeter mı toplamda dokuz kişi olacağız
iyiydi canım 1 dersten emin değilim gerisi güzel zatenValla ben bıraktım sonra spor a başladım kuzu ondan sonra da buraya geldim biraz kilo verince düzeldi cigerlerim falan bayaa
Nasıl geçti sinavlaarrr
beleşe yemek amaYeme yeme canım
Çok iyi anliyorum gece dersleri ....Aynen kuzum geldiler gittiler
Nasıl bu saatlerde anlayabikiyo musun dersi
Gözün aydın birde ben atlatsam bu dönemi süper olacakiyiydi canım 1 dersten emin değilim gerisi güzel zaten
Günaydın tatlımGünaydın hanımlar.
Jilliani tamamlayinca insanty max30 başlarsın miss gibi olarAma çay şekerli olacak
Ah şekerli çay ne çok özledim
Böyle tadı falan olmuyor bana
Ama sabır
Çok teşekkür ederim canım
Ama ben bu programı bırakırsam balon gibi şişerim kesin
Bırakmamam lazım
Bence ben o yüzden de kardiyolarda ölüp bitiyorum
İçmemek lazım aslında
Ben izliyorum geceleri yatmadan önce öncesi sonrası fotolarına bakıyorum gaza geliyorum
Teşekkür ederim kuzum
Bende çayı da kahveyi de şekerli icerdim hatta 3ü bir arada sekerli kahveler varya onlara 4 5 cay kasigi seker atardim ohh bek datli diye içerdimAma çay şekerli olacak
Ah şekerli çay ne çok özledim
Böyle tadı falan olmuyor bana
Ama sabır
Kuzum orucken mi yapiyosun bisikletiBır saat bısıklet cevırdım bı dus alıp serıldım yataga. Aynada vucuduma bakıyorum da sıskoyum ama sıkıyım yanı kalıplıyım neyse kı lumbur lumbur degılım ama kaba bı goruntu off gobek ve belım cok kalın.
Ayy benimde yeme duzenim bozuldu ve kendimi durduramıyorum tekrar sıkmam lazim kemerleriiUzandım azcık uyucam sevindim uyanınca bende yaparım level 1 yarın sin bende de sporu belki sabaha çekerim pazertesi sonra bir duş alır işe giderim diyorum .. belki abs videosuna geçerim bende göbek daha problemli bayrama ince olmam lazım
Bu arada yemek dÜzenim bozuldu nasıl topalsam bir fikir versene bana
Sıkamıyorum valla ben ara öğünler de çok yiyorum onu azaltsam yeterAyy benimde yeme duzenim bozuldu ve kendimi durduramıyorum tekrar sıkmam lazim kemerlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?