Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence yeterli kuzu baya çeşit var sonuçta fasulye pilav bile yeterli sisiriyo zaten yenmiuo ki
Pekte hamaratiz

Tam iftarlık menü canım ellerine sağlık şimdiden :)

Slm kizlar, daha yeni geldim eve sahur menüm bi bardak tarcinli süt iftardada üc tane izgara köfte ve salata baska hicbisey yiyemedom su icmekden sistimm:)))) aclik hissetmiyorum artik yaaa

CAnim son listeye eklenecek telefondan giriyorum boyle inanilmaz zor yarin eklerim sporun aklimda
tamam tatlım

gayet yeter canım şimdiden afiyet olsun

Son düzenleme:
Aynen kuzum geldiler gittiler
Nasıl bu saatlerde anlayabikiyo musun dersi
Çok iyi anliyorum gece dersleri ....
Beraber zaman da geçirmiş oldunuz... sizin orda bir aileye saldırmışlar oruç tutmuyorlar diye adam yoğun bakımda kadını da dövmüşler sebebte çocuk dondurma istemiş

Öğünlerimi yedikçe yazmak istiyorum sorun olur mu kızlar yoksa duramicam kalori olarak yazarım isterseniz çeşitleri değil de kalori şeklinde

Jilliani tamamlayinca insanty max30 başlarsın miss gibi olar

Ama çay şekerli olacak
Ah şekerli çay ne çok özledim
Böyle tadı falan olmuyor bana
Ama sabır
Bende çayı da kahveyi de şekerli icerdim hatta 3ü bir arada sekerli kahveler varya onlara 4 5 cay kasigi seker atardim ohh bek datli diye içerdim 7 sene oldu sekeri iceceklerime atmayali ilk başlarda caydan kahveden soğumuştum ama alıştıkça daha cok içesi geliyo insanin o çayın kahvenin kendi tadini almak cok guzel

Kuzum orucken mi yapiyosun bisikletiayy ben bayılır kalirimmm

Ayy benimde yeme duzenim bozuldu ve kendimi durduramıyorum tekrar sıkmam lazim kemerlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…