- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.921
Ders calisirken zor oluo kendini tutmak bilirimSıkamıyorum valla ben ara öğünler de çok yiyorum onu azaltsam yeter
Bende öyle olacam birde yemek yoksa hazır yiciz kesin kilo alacam sonra listeye dönmek için çaba sarf edecem pöf
selam. bugün bir Saat bisiklet çevirmiştim. dedim hadi bakalım jile başla zorlanırsan bırakırsın. neyse yarım saatte jili bitirdim . duş aldım şimdi uzanmaca mod.
iftar menüm q
tavuk kızartma yarım göğüs yedi parcaya bölünerek hazırlandı.
bir tabak bulgur pilavı
iki tahta kaşığını dolduracak kadar patates püresi biraz kaşar ve tereyağı ile ezdim
bir adet muz
yemek sonrası çay ve karışık çerez bir avuç
yarın da mahallede iftar yemeği veriliyor kesin pilav kavurma ve tulumba olucak menüde . tam da kapımın önünde lakflşkflşa ya ne yapsam bilemedim ahahahj
Nirde bu grup neden benim yediklerime birşey denmiyor
Yani aksam toplu olarak degilde sabah ogle aksam seklindemi?Öğünlerimi yedikçe yazmak istiyorum sorun olur mu kızlar yoksa duramicam kalori olarak yazarım isterseniz çeşitleri değil de kalori şeklinde
Valla ben bıraktım sonra spor a başladım kuzu ondan sonra da buraya geldim biraz kilo verince düzeldi cigerlerim falan bayaa
Nasıl geçti sinavlaarrr
Jilliani tamamlayinca insanty max30 başlarsın miss gibi olar
Bende çayı da kahveyi de şekerli icerdim hatta 3ü bir arada sekerli kahveler varya onlara 4 5 cay kasigi seker atardim ohh bek datli diye içerdim7 sene oldu sekeri iceceklerime atmayali ilk başlarda caydan kahveden soğumuştum ama alıştıkça daha cok içesi geliyo insanin o çayın kahvenin kendi tadini almak cok guzel
Tokum aslında ama yicem yicem diyor beyin berbat bur durumDers calisirken zor oluo kendini tutmak bilirim
Dün yapamadım jilli bugün yapcam 10 dk abs eklicem dünün açığı kapansın...Kuzu sonuçta mantık aynı değil mi
Günlük yaktığın kaloriden az miktarda aldığın sürece kilo almazsın
Ona göre kalori hesabıyla ayarlarsın
Her güne önceki günden yazar ve hesaplarsan en kötü ihtimalle sabit çıkarsın
Günlük yaktığının altında yersen zayıflarsın bile için rahat olsun
Zaten sporla da yakıyorsun bir 300-400 arası yakıyor Jillian
Sen derslerini ver yeter ki
Sadece kavurma ye bence
Ben diyeyim bence de az olmuş ama sen de diyorsun yemek yemek zor oluyor diye kabızlık geçene kadar yapacak bir şey yok sonrasında düzene sokarsın
Akşam toplu yazacam.ama öğünleri yazarsam belki yeme derseniz az yerim yada hiç yemem ne olur az fazla.destek kilo geri gelecek yoksaYani aksam toplu olarak degilde sabah ogle aksam seklindemi?
Istersen oglende şunu yedim ama canim baska cekti yemedm vs yaz aksamda toplu yaz bence.
Göğüsler diklesecekBugün sırtım, omuzlarım, göğüs ve üst bacak ağrım var
2. Levelın hediyeleri
Ama normal
Çok fazla plank pozisyonu var
Dün yapamadım jilli bugün yapcam 10 dk abs eklicem dünün açığı kapansın...
Akşam toplu yazacam.ama öğünleri yazarsam belki yeme derseniz az yerim yada hiç yemem ne olur az fazla.destek kilo geri gelecek yoksa
Göğüsler diklesecek
Tam bir psikolog gibi konuştun bebeğim birakmicam enerji veriyor kaslarım dinlenmiş oldu en azındanAynen kuzum bir gün gitti diye bırakma
Arabanın bir tekeri patladı diye çıkıp diğer üçünü de patlatmayız değil mi
1 günü patlamış geri kalanlar bizim olsun
Spora devam
Aynen yeme diriz biz ne ettin diriz
Kızlar öyle demişti o yüzden level 2 yi dört gözle bekliyorumPlank da dikleşiyor mu
Bana sanki biraz dikleşti gibi geliyor
Sutyensiz falan dururken öyle geldi
Tam bir psikolog gibi konuştun bebeğim birakmicam enerji veriyor kaslarım dinlenmiş oldu en azından
Kızlar öyle demişti o yüzden level 2 yi dört gözle bekliyorum
Kuzum orucken mi yapiyosun bisikletiayy ben bayılır kalirimmm
Sağol tatlımYeter tabiki fazlası yenmiyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?