Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ise yararsa bizde yapalım tatlım c vitamini kullanıyorum ceviz türk cevizi yersin artık: D

SekerPancarii bu program adı gibi ben bunu hatırladım youtubeda Jillian ararken görmüştüm
Ama bu max cardio diyor bunu nasıl yapacağım ben ölürüm 2 dk cardioda ölüyorum
Ben cok sevmistim eğlenceli gelmisti bana kiz cok hareketli nefes almaya izin vermiyo onun tablosu var ona bak her güne başka video bazilari YouTubeda yok izleseneden bakiyodum bazılarını
Ama ben bunu da bir hafta yaptim sonra bileklerim sakatlandi birakmak zorunda kaldım

Sen zayıfcacık gadınsın çıtı pıtısın
Ondan olmasın o
Henüz Jillianda sakatlanmadığıma şaşıyorum zaten
Göbek yere yere çekiyor valla tüm yağlar

12/30 bitti

Kendimi çok mutlu hissediyorum spordan sonra

Deşarj olmuş, stresimi atmış, düşüncelerimi berraklaşmış hissediyorum

Aylarca çikolatalar, cipsler yiyerek ruhumu rahatlattığımı sanıyormuşum meğer

Şimdi de tarçınlı süt zamanı, protein almak lazım değil mi

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(100)Poncikbirgelincik:60+40
()Nuffiun:
()justholdmetight:
()Buki_89:

(45)htc71:45

MOR TAKİM

(80)zuzuzuzu1234:80
()Senad:
()SekerPancarii:
(80)sarraf:80

()ParteMorall:

PEMBE TAKİM: 145
MOR TAKIM: 160

öğlen 60 + akşam 40 dakika yürüyüş
dizimin ağrısı geçti jiliana devam etmek istiyorum biri beni gaza getirebilir mi lütfen

kaçıncı günde kaldın ponçik bende yapmadım dün normalde level 2 ye geçmem gerekiyordu .... üst karın bölgesi müthiş inceliyor bunu değerlendirmek istersin sanırım nişandan önce dimi

kaçıncı günde kaldın ponçik bende yapmadım dün normalde level 2 ye geçmem gerekiyordu .... üst karın bölgesi müthiş inceliyor bunu değerlendirmek istersin sanırım nişandan önce dimi
6.yı yapmıştım sanırım yada 5 hatırlayamıyorum Bugün öğlenden beri temizlik yapıyorum bugünde dinleneyim de yarın 1.levelden başlayayım 5 gün yapar 2 ye geçerim

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(100)Poncikbirgelincik:60+40
()Nuffiun:
(54)justholdmetight:27+27
()Buki_89:

(45)htc71:45

MOR TAKİM

(80)zuzuzuzu1234:80
()Senad:
()SekerPancarii:
(80)sarraf:80

()ParteMorall:

PEMBE TAKİM: 199
MOR TAKIM: 160

İki gündür gece Lesliesini bıraktım
Zaten bacaklar ve kollar haşatı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…