- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.941
Sağol tatlımYeter tabiki fazlası yenmiyo zaten
Bende bu akşam gidecem yememeye calisacagim gerçektenbeleşe yemek amaçok düşünceliyim alskflafkalfa
Sağol tatlım :)tamam tatlım
gayet yeter canım şimdiden afiyet olsun
Tesekkur ederimSana yaparım psikologluk kuzuş yeter ki motivasyonun artsın
Az kaldı sen de salı başlyacaksın sonra gelsin yeni ağrılar
Ise yararsa bizde yapalım tatlım c vitamini kullanıyorum ceviz türk cevizi yersin artık: DJillian'ın bazı tavsiyelerini dinliyordum
Bir kür verdi
Haftada 2 kilo diyor
Onu denemeye karar verdim
Tarifi vereyim
-1.5-2 litre su
-1 yemek kaşığı kızılcık suyu
-1 poşet çay (veya ona denk) karahindiba çayı
-2 yemek kaşığı limon suyu
7 gün arka arkaya yapıldığında 2-2.5 kilo diyor
Yarın malzemeleri edinip başlayacağım
Ek olarak şu besinleri tavsiye etti
-Kafein
-Sarımsak
-Çinko
-Brezilya cevizi (Türkiyede zor bulunur zannımca hiç görmedim)
-C vitamini
Bende bu akşam gidecem yememeye calisacagim gerçekten
Ise yararsa bizde yapalım tatlım c vitamini kullanıyorum ceviz türk cevizi yersin artık: D
Ben cok sevmistim eğlenceli gelmisti bana kiz cok hareketli nefes almaya izin vermiyoSekerPancarii bu program adı gibi ben bunu hatırladım youtubeda Jillian ararken görmüştüm
Ama bu max cardio diyor bunu nasıl yapacağım ben ölürüm 2 dk cardioda ölüyorum
Ben cok sevmistim eğlenceli gelmisti bana kiz cok hareketli nefes almaya izin vermiyoonun tablosu var ona bak her güne başka video bazilari YouTubeda yok izleseneden bakiyodum bazılarını
Ama ben bunu da bir hafta yaptim sonra bileklerim sakatlandi birakmak zorunda kaldım
Aynen aynen çok insanın modunu düşürüyor dupalak diye bir sürüp var bende işe yaradı yan etkisi de yok kullan çok bunaldin isen tatlım
kaçıncı günde kaldın ponçik bende yapmadım dün normalde level 2 ye geçmem gerekiyordu .... üst karın bölgesi müthiş inceliyor bunu değerlendirmek istersin sanırım nişandan önce dimi☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:60+40
()Nuffiun:
()justholdmetight:
()Buki_89:
(45)htc71:45
MOR TAKİM
(80)zuzuzuzu1234:80
()Senad:
()SekerPancarii:
(80)sarraf:80
()ParteMorall:
PEMBE TAKİM: 145
MOR TAKIM: 160
öğlen 60 + akşam 40 dakika yürüyüş
dizimin ağrısı geçti jiliana devam etmek istiyorum biri beni gaza getirebilir mi lütfen
6.yı yapmıştım sanırım yada 5 hatırlayamıyorumkaçıncı günde kaldın ponçik bende yapmadım dün normalde level 2 ye geçmem gerekiyordu .... üst karın bölgesi müthiş inceliyor bunu değerlendirmek istersin sanırım nişandan önce dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?