Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok iyi anliyorum gece dersleri ....
Beraber zaman da geçirmiş oldunuz... sizin orda bir aileye saldırmışlar oruç tutmuyorlar diye adam yoğun bakımda kadını da dövmüşler sebebte çocuk dondurma istemiş
Bizim buranin insani çok moloz kuzu at gözlüklü herifler duymadim bn ama dogrudur yapmışlardır
Çocuk yani sonuçta.. allah ıslah etsin hepsini
Günaydin kizlar, dün gece regl oldum yani oruc yok... ögünlerimi yine normal sekilde yazarim. Aksam esimle yemege gitcez yildönümümüz bugün onun icin ama yediklerime cok dikkat edecegim
Çok çok dikkat et kuzu dışarda çok kacabiliyo
Azaltarak olmuyo yalnız ben denedim onu bi anda kesiceksin ama sonra tekrar baslnabiliyo iradeye bağlı
ben gitmemeye karar verdim valla camdan bakıyorum da şimdiden hazırlıklar yapılıyor mahallede. ne de güzel yiyecek millet hağur hupur evin önünde ama bugünleri hatırlayacağım ACI YOK ROCKY
Ay sokakta iftar mi varrrr ne güzel bizim burda niye yok

Kızlar nabersiniz bugün kendimi kötü hissediyodum baya yattım hava da beraber zaten yağmur rüzgar gök gürültüsü falannn

Merhaba kızlar.. Evde boguldum sahıle cıktım bı boy yurudum geldım totalde yarım saat. Hava ruzgarlıydı cok.

ben azaltarak bırakmıstımmm kücük bardak çaya 6 tane atıyodum 3ü bi aradaya 2 şeker ben neymişim be kahveye atmayalı 3 4 sene olcak çayda 2 sene böyle çok daha güzel Velvette teker teker azalt en sonda bitane şeker at ama karıştırma en son dibini içtiğinde kötü gelcek sana

Kız şeker demiyok biz ama ben şekeri azalarak birakmistim lise den sonra bıraktım şimdi mumkunati yok içemem sekerli ama kahveye atıyorum çok az tabi Türk Kahvesi acı oluyo çünkü şekersizzz

Kız şeker demiyok biz ama ben şekeri azalarak birakmistim lise den sonra bıraktım şimdi mumkunati yok içemem sekerli ama kahveye atıyorum çok az tabi Türk Kahvesi acı oluyo çünkü şekersizzz

heee ne diyonuz ben fransız kaldım bende icemem mümkünatı yoh türk kahvesini de şekersiz iciyom ben ama çok az şeker atsalar onu icebilirim cünkülüm aci

Velvette bısey sorucam. Jıllıanın vıdeoalrı youtubeden kalkmıs sanırım ya. Ben step by step not almıstım zamanında bır de hatırladıgımdan bazı aadımları ole yaptım ıkı gundur de. Bugun ınternette bulamadım ama ızlım dedım de sen nereden ızlıyorsun egzersız programını

Aynen kaptinn bıraz kafamı dagıtım dedım benım de duygusal bı gunumdu de yorgun hıssedıyorum uyuyacagım bı saate yarın altı gıbı yola cıkmam lazım ıs ıcın bır de

ben bunu yapıyodum canım buda aynısı

Kızlar nabersiniz bugün kendimi kötü hissediyodum baya yattım hava da beraber zaten yağmur rüzgar gök gürültüsü falannn

Neden moralin bozuk kaptanım

Kahve güzel çünkülüm ama çay eh işte bir kurutuyo insanın boğazını

İzleseneden bakıyorum ben

https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997

https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-2/7259970

https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991

Sabah 8

1 omlet - 101

1 muz - 131

1 grissini - 27

1 çay bardağı üzüm suyu - 27

Sabah toplam: 326

Saat 10

Yok (yine uyuyakaldım )

Ara toplam: 0

Öğlen 1

Yoğurtlu patlıcan musakka - 257

1 dilim kepekli ekmek - 57

Öğlen toplam: 314

Saat 5

Tarçınlı süt: 129

Ara toplam: 129

Akşam 7

Sardalya - 227

1 dilim kepekli ekmek - 57

5 kaşık patates salatası - 55

2 çeri domates - 6

Akşam toplam: 345

Saat 10

Tarçınlı süt: 129

Ara toplam: 129

Gün toplam: 1243

Moral bozukluğu değil de bi tatsizim kuzu keyfim yok yarın da iş var zaten erken yatarım artikk

Grissini ne ola kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…