- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.961
bekliyorum
Bizim buranin insani çok moloz kuzu at gözlüklü herifler duymadim bn ama dogrudur yapmışlardırÇok iyi anliyorum gece dersleri ....
Beraber zaman da geçirmiş oldunuz... sizin orda bir aileye saldırmışlar oruç tutmuyorlar diye adam yoğun bakımda kadını da dövmüşler sebebte çocuk dondurma istemiş
Çok çok dikkat et kuzu dışarda çok kacabiliyoGünaydin kizlar, dün gece regl oldum yani oruc yok... ögünlerimi yine normal sekilde yazarim. Aksam esimle yemege gitcez yildönümümüz bugün onun icin ama yediklerime cok dikkat edecegim
Azaltarak olmuyo yalnız ben denedim onu bi anda kesiceksinBen de sabah 1 tane içmeye karar verdim
En azından bunu yapayım
Belki bu topic sayeside sigarayı da bırakırım
Ay dur onu iyi hatırlattın ona bakacaktım ben unutmuşum
Aa yok ben o kadar şekerli içemem kız
Kahveyi şekersiz içebiliyorum o her türlü güzel
Ama bence çay sevmediğimden
Normalde de çayı çok sevmem, aramam ben
O yüzden bence
Ay sokakta iftar mi varrrr ne güzel bizim burda niye yokben gitmemeye karar verdim valla camdan bakıyorum da şimdiden hazırlıklar yapılıyor mahallede. ne de güzel yiyecek millet hağur hupur evin önünde ama bugünleri hatırlayacağım ACI YOK ROCKY
Geriye dönüp nişan fotoğraflarına baktığında azcık daha totomu kaldırsaydım dememek için mesela
Şunu da şöyle bırakayım
Bizim buranin insani çok moloz kuzu at gözlüklü herifler duymadim bn ama dogrudur yapmışlardır
Çocuk yani sonuçta.. allah ıslah etsin hepsini
Çok çok dikkat et kuzu dışarda çok kacabiliyo
Azaltarak olmuyo yalnız ben denedim onu bi anda kesiceksinama sonra tekrar baslnabiliyo iradeye bağlı
Ay sokakta iftar mi varrrr ne güzel bizim burda niye yok
Kız şeker demiyok bizben azaltarak bırakmıstımmm kücük bardak çaya 6 tane atıyodum3ü bi aradaya 2 şeker ben neymişim be kahveye atmayalı 3 4 sene olcak çayda 2 sene böyle çok daha güzel Velvette teker teker azalt en sonda bitane şeker at ama karıştırma en son dibini içtiğinde kötü gelcek sana
Kız şeker demiyok bizama ben şekeri azalarak birakmistim lise den sonra bıraktım şimdi mumkunati yok içemem sekerli ama kahveye atıyorum çok az tabi Türk Kahvesi acı oluyo çünkü şekersizzz
Oo deniz havasinda yürüyüş misssssMerhaba kızlar.. Evde boguldum sahıle cıktım bı boy yurudum geldım totalde yarım saat. Hava ruzgarlıydı cok.
Evet acıheee ne diyonuz ben fransız kaldımbende icemem mümkünatı yoh türk kahvesini de şekersiz iciyom ben ama çok az şeker atsalar onu icebilirim cünkülüm aci
Evet acıama ramazan başladığından beri hiç içmedm yemekten sonra cay güzel gidiyor
Velvette bısey sorucam. Jıllıanın vıdeoalrı youtubeden kalkmıs sanırım ya. Ben step by step not almıstım zamanında bır de hatırladıgımdan bazı aadımları ole yaptım ıkı gundur de. Bugun ınternette bulamadım ama ızlım dedım de sen nereden ızlıyorsun egzersız programını
6 gibi yola çıkmak için çok erken kalkmak lazımAynenkaptinn bıraz kafamı dagıtım dedım benım de duygusal bı gunumdu de yorgun hıssedıyorum uyuyacagım bı saate yarın altı gıbı yola cıkmam lazım ıs ıcın bır de
Kızlar nabersiniz bugün kendimi kötü hissediyodum baya yattım hava da beraber zaten yağmur rüzgar gök gürültüsü falannn
ben azaltarak bırakmıstımmm kücük bardak çaya 6 tane atıyodum3ü bi aradaya 2 şeker ben neymişim be kahveye atmayalı 3 4 sene olcak çayda 2 sene böyle çok daha güzel Velvette teker teker azalt en sonda bitane şeker at ama karıştırma en son dibini içtiğinde kötü gelcek sana
Velvette bısey sorucam. Jıllıanın vıdeoalrı youtubeden kalkmıs sanırım ya. Ben step by step not almıstım zamanında bır de hatırladıgımdan bazı aadımları ole yaptım ıkı gundur de. Bugun ınternette bulamadım ama ızlım dedım de sen nereden ızlıyorsun egzersız programını
Moral bozukluğu değil de bi tatsizim kuzu keyfim yok yarın da iş var zaten erken yatarım artikkNeden moralin bozuk kaptanım
Kahve güzel çünkülüm ama çay eh işte bir kurutuyo insanın boğazını
İzleseneden bakıyorum ben
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-2/7259970
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991
Moral bozukluğu değil de bi tatsizim kuzu keyfim yok yarın da iş var zaten erken yatarım artikk
Grissini ne ola kiiiSabah 8
1 omlet - 101
1 muz - 131
1 grissini - 27
1 çay bardağı üzüm suyu - 27
Sabah toplam: 326
Saat 10
Yok (yine uyuyakaldım)
Ara toplam: 0
Öğlen 1
Yoğurtlu patlıcan musakka - 257
1 dilim kepekli ekmek - 57
Öğlen toplam: 314
Saat 5
Tarçınlı süt: 129
Ara toplam: 129
Akşam 7
Sardalya - 227
1 dilim kepekli ekmek - 57
5 kaşık patates salatası - 55
2 çeri domates - 6
Akşam toplam: 345
Saat 10
Tarçınlı süt: 129
Ara toplam: 129
Gün toplam: 1243
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?