- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.981
Evet olabilirPazartesi sendromu yani
Grissini ne ola kiii
Evet olabilirbu hafta da bi gün tatil yaptım zaten ondan da bi keyfim yok
He güzelmiş o ya
Bunlardan çubuk krakerin daha büyüğü
Ramazan boyu hep böyle dimi
Evet canımbiraz daha gitsin böyle devam ederse alırım hatta sanırım bizde vardı beyaz plastik sise şeffaf kapağı var o dimi
sarma cok yemediysen menün gaayet güzek bibiğiimKızlar menum
Sahur menemen meyve sut çay biraz ekmek
İftar sarma çorba et yemeği besemal soslu patates salata bı küçük börek tadına baktım su ayran tatlı yemedim
cok güzel bi menü olmuş ama bi yerlerde corba da olaymış daha şahane olcakmş kuzuSlm kizlar sabah kahvaltida bi dilim ekmek beyaz peynir zeytin domates ve salatalik yedim öglen bi avuc kiraz aksamda tavuk izgara ve ispanak yoghurtlusu kendimi tuttum ve hafif yedim:)))
poncikbirgelincik spor yptın mı dün bebeğim ben yapmadım bugün açığı kapatım yarın yada çarşamba level 2 ye geçmeyi düşünüyorum sen ne zaman geçeceksin l2ye
+2bu arada + 2 olmuşum 3 günde wc sorununu biraz çözdüm ama artı 2
başlayalım bugün uzun bir yürüş yapacam adanaya gidicem vs halim kalırsa bugün yapcam kalmazsa yarın sabah akşam yapıp arayı kapatcamGünaydın kuzumdün yapmadım ben yapmayalı 3 gün olcak bugün 4 bu akşam level 1den devam edicem 3 gün sonrada 2ye geçerim inşallah bu akşam başlıcam sende başla
yok ben wcde sabit olamıyorum çerezi çok kaçırdım hurma almış eşim wc sorunu için sabah aç karnına 2 tane yiyorum iyide geldi ekmek günde 1 dilimden 2 dilime çıktı bugün dur dedim kendime bakalım cumaya ne olcak izin itine kadar eski kiloma düşerim zaten+2benimde wc sorunum var ama eksilemiyorum hep sabit
başlayalım bugün uzun bir yürüş yapacam adanaya gidicem vs halim kalırsa bugün yapcam kalmazsa yarın sabah akşam yapıp arayı kapatcam
+2 mibu arada + 2 olmuşum 3 günde wc sorununu biraz çözdüm ama artı 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?