Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menum
Sahur menemen meyve sut çay biraz ekmek
İftar sarma çorba et yemeği besemal soslu patates salata bı küçük börek tadına baktım su ayran tatlı yemedim

Slm kizlar sabah kahvaltida bi dilim ekmek beyaz peynir zeytin domates ve salatalik yedim öglen bi avuc kiraz aksamda tavuk izgara ve ispanak yoghurtlusu kendimi tuttum ve hafif yedim:)))

Kızlar menum
Sahur menemen meyve sut çay biraz ekmek
İftar sarma çorba et yemeği besemal soslu patates salata bı küçük börek tadına baktım su ayran tatlı yemedim
sarma cok yemediysen menün gaayet güzek bibiğiim
Slm kizlar sabah kahvaltida bi dilim ekmek beyaz peynir zeytin domates ve salatalik yedim öglen bi avuc kiraz aksamda tavuk izgara ve ispanak yoghurtlusu kendimi tuttum ve hafif yedim:)))
cok güzel bi menü olmuş ama bi yerlerde corba da olaymış daha şahane olcakmş kuzu

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(100)Poncikbirgelincik:60+40
()Nuffiun:
(54)justholdmetight:27+27
(30)Buki_89:30

(45)htc71:45

MOR TAKİM

(80)zuzuzuzu1234:80
()Senad:
()SekerPancarii:
(80)sarraf:80

()ParteMorall:

PEMBE TAKİM: 199
MOR TAKIM: 160

poncikbirgelincik spor yptın mı dün bebeğim ben yapmadım bugün açığı kapatım yarın yada çarşamba level 2 ye geçmeyi düşünüyorum sen ne zaman geçeceksin l2ye

Günaydın kuzum dün yapmadım ben yapmayalı 3 gün olcak bugün 4 bu akşam level 1den devam edicem 3 gün sonrada 2ye geçerim inşallah bu akşam başlıcam sende başla

Günaydın kuzum dün yapmadım ben yapmayalı 3 gün olcak bugün 4 bu akşam level 1den devam edicem 3 gün sonrada 2ye geçerim inşallah bu akşam başlıcam sende başla
başlayalım bugün uzun bir yürüş yapacam adanaya gidicem vs halim kalırsa bugün yapcam kalmazsa yarın sabah akşam yapıp arayı kapatcam

+2 benimde wc sorunum var ama eksilemiyorum hep sabit
yok ben wcde sabit olamıyorum çerezi çok kaçırdım hurma almış eşim wc sorunu için sabah aç karnına 2 tane yiyorum iyide geldi ekmek günde 1 dilimden 2 dilime çıktı bugün dur dedim kendime bakalım cumaya ne olcak izin itine kadar eski kiloma düşerim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…