- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.321
Tereyagli cikilata mi yisek işe yarar mi ki
ekmek arası yersek yanında tereyağlı çayla işe yarayabilir bence senceTereyagli cikilata mi yisek işe yarar mi ki
Bencede benceekmek arası yersek yanında tereyağlı çayla işe yarayabilir bence sencesencede bence dimi
Kuzum ayıklayıp difrize at dağıtma pastada kullanırsın bol.kirazlı hoşaf yaparsın recelini yaparsın değerlendir hatta vişne bulursan yarım kilo al reçele karıştır harika oluyorevet moralim bozuk bu aralargeçer umarım.. evet saat beş bucukta beni alacak aracı bekledim.. öldüm tee izniklere kocaelinin köylerine cıktım da evime ancak ulaştım. bir kasa da kiraz hediye edildi şialfşlifa napcam bu kadar kirazı artık sağa sola dağıtım
Kuzum ayıklayıp difrize at dağıtma pastada kullanırsın bol.kirazlı hoşaf yaparsın recelini yaparsın değerlendir hatta vişne bulursan yarım kilo al reçele karıştır harika oluyor
Akşam yemeğim
Domates rendesinde haşlanmış 3 baget
Acılı ezme
Patlıcan salatası
Cacık
Süt avakado muz fındık bal mevsimi varsa cennet meyvesiNasil bir atommus o kizahahahajajj
Süt avakado muz fındık bal mevsimi ise cennet meyvesiyüzümü kapatıp öyle güldüm yemin ederim
bencede entresan detayları alaım biz en iyisiSchonerDuft tatlım ne atomuyş mu o
Rengi kötü değilmiş tadı yok gibi birşey sanırım peki kızılcık suyu ?SchonerDuft
Yarısından fazlasını içtim bile
Bunlar da karahindibalar, yıkadım balkona serdim kurusun diye
Ay anlamadım ki neyse sen bir ic faydasını gör bitkileri araştırayım yumurta kalitesine iyi geliyor mu diyeOff niye bu resimler böyle oluyor ya
SchonerDuft mesajı alıntıla alıntılayınca resimler çıkıyor olmazsa dosya ekle şeklinde yükler yollarım
Tarifi de şöyle
Kızılcıkları peymanın vardı paket markette oradan buldum çünkü diğer türlüsü sonbahara doğru çıkıyormuş beklemek istemedim
Belki kurusu falan aktarda vardır
Yarım litrelik suyun içine attım, kaynattım
Suyun rengi pembeleşince aldım suyu
15 dk demlendi
Sonra bir yemek kaşığı attım 1,5 litrelik suyun içine.
Karahindibaları Önce yine yarım litre suyu kaynattım, kaynadıktan sonra 1 yemek kaşığı karahindiba attım içine. 1 dk kaynadıktan sonra aldım ocaktan 1 yemek kaşığı daha attım. O 40 dk demlendi. Sonra bir bardak attım 1,5 litrelik suyun içine.
Limon suyu da 2 yemek kaşığı
Ta daa hazır oldu
Annem koyuyor pasta yapıyor yemeye guzel olmaz ama pastaya harika olur bence şöyle yap 5 6 tane dondur çöz cozduklerin ziyan olmasın diye kaynat iç tutum iyidir hatta pasta tarifini de verebilir harika oluyor zayıflayınca yaparsınya vişne bunlar napoliten ama cok kalitelilerindenmiş te italyadan gelmiş bunların fideleri filan. böyle de garip ikramlar oluyor bazen de bir kasa ya.. buzdolabına attım şimdilik. hiç halim yok kötü olmaz herhalde yarın poteşeyip difrize atınca da cozulunce kötü olmazlar mı yani taze gibi mi olur yoksa mıyış mı olur. bence mıyış mıyış olur. satsam mı napcam alskfalşfkaşl kilo burada bostancıda 28 liraya satılıyor bunun ayol alskflfkşla
Kuzum yiceklerini bir gün önceden ayarla kaçamakları kilon çok olduğu için hemen verirsin zor geliyorsa da diyetisyene git ben düşünüyorum gitmeyi yumurta kalitesi için özellikle diyet istiyorumbu arada 79 kilo olduğum zaman ( umarım olurum ennnn yakın zamandaa ) fena gaza gelmem lazım yoksa ben seksenin altını göremeyince yine doksana kadar hatta 100 e kadar geri cıkarım diye cook korkuyorum cünküü gecen yıl bu zamanlar ben seksen kiloydum sonra birden doksana cıktım sonra cok saldım bazı sebeplerle 102 oldum ve tam 1 yılda 22 kilo aldımşimdi yine ilk aşamada seksene inmek ve ondan sonra 7 li rakamları görmek cok önemli benim için. ciddi anlamda oturmuş bir kilo istiyorum artık. cünkü enerjim kalmıyor cok sinir bozucu olmaya başladı bir yıl on yirmi kilo zqayıf olup öbürsü yıl davul gibi gezmeler
Canım günlük 5 mesaj yazmam lazım diye ayrı ayrı yazmıştım yarın akşam birleştirip yazarım.5 gün antibiyotik kullanmam lazım oruç tutamayacağım burda oruç tutanlar rahatsız olmasın diye iftardan sonra yazarım.canım sabah öğle akşam yediklerini yazarsan günlük daha iyi olur
Canım günlük 5 mesaj yazmam lazım diye ayrı ayrı yazmıştım yarın akşam birleştirip yazarım.5 gün antibiyotik kullanmam lazım oruç tutamayacağım burda oruç tutanlar rahatsız olmasın diye iftardan sonra yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?