- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.341
bu arada 79 kilo olduğum zaman ( umarım olurum ennnn yakın zamandaa ) fena gaza gelmem lazım yoksa ben seksenin altını göremeyince yine doksana kadar hatta 100 e kadar geri cıkarım diye cook korkuyorum cünküü gecen yıl bu zamanlar ben seksen kiloydum sonra birden doksana cıktım sonra cok saldım bazı sebeplerle 102 oldum ve tam 1 yılda 22 kilo aldımşimdi yine ilk aşamada seksene inmek ve ondan sonra 7 li rakamları görmek cok önemli benim için. ciddi anlamda oturmuş bir kilo istiyorum artık. cünkü enerjim kalmıyor cok sinir bozucu olmaya başladı bir yıl on yirmi kilo zqayıf olup öbürsü yıl davul gibi gezmeler
Rengi kötü değilmiş tadı yok gibi birşey sanırım peki kızılcık suyu ?
Ay anlamadım ki neyse sen bir ic faydasını gör bitkileri araştırayım yumurta kalitesine iyi geliyor mu diye
IvittttrÇünkü tok tutmuyor
Çikolata diyeti varmış onu mu yapsak napsak
He olar bide onu deneyekBende karbonhidrat diyeti mi yapsam
He dene bakimTereyagli cikilata mi yisek işe yarar mi ki
Burda olduğun sürece kilo vermeye devam ediceksinnn emin ol birakmana izin vermicezzbu arada 79 kilo olduğum zaman ( umarım olurum ennnn yakın zamandaa ) fena gaza gelmem lazım yoksa ben seksenin altını göremeyince yine doksana kadar hatta 100 e kadar geri cıkarım diye cook korkuyorum cünküü gecen yıl bu zamanlar ben seksen kiloydum sonra birden doksana cıktım sonra cok saldım bazı sebeplerle 102 oldum ve tam 1 yılda 22 kilo aldımşimdi yine ilk aşamada seksene inmek ve ondan sonra 7 li rakamları görmek cok önemli benim için. ciddi anlamda oturmuş bir kilo istiyorum artık. cünkü enerjim kalmıyor cok sinir bozucu olmaya başladı bir yıl on yirmi kilo zqayıf olup öbürsü yıl davul gibi gezmeler
Canim 5 mesajdan fazlasını yaz katil buraya sohbetlere falan ki diyet modundan hiç çıkmaCanım günlük 5 mesaj yazmam lazım diye ayrı ayrı yazmıştım yarın akşam birleştirip yazarım.5 gün antibiyotik kullanmam lazım oruç tutamayacağım burda oruç tutanlar rahatsız olmasın diye iftardan sonra yazarım.
He ya niye öyle oluyo kiayrı ayrı yazsanda arada kaynayabilir o yüzden akşamlarıda gün içinde yediklerini toplu yazman daha iyi olur canım
Olsun canım herkes tutacak diye birşey yok aramızda tutmayanlar var öyle düşünme rahatlıkla yazabilirsin bizde tutuyoruz ama akşama kadar yemek konuşuyoruz burdaiftardan öncede yazabilirsin yani
Burdayimm sekerimm@ParteMoralll nerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
Eh işte :) canım idare edero zaman tebrikler beybi
nasıl oldun daha iyi misin geçti mi wc sorunun
Direk level 2ye gecsen yada o hareketi yapmasan nasıl olur☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(160)Poncikbirgelincik:60+40+60
()Nuffiun:
(81)justholdmetight:27+27+27
(30)Buki_89:30
(45)htc71:45
MOR TAKİM
(80)zuzuzuzu1234:80
()Senad:
(70)SekerPancarii:70
(80)sarraf:80
()ParteMorall:
PEMBE TAKİM: 256
MOR TAKIM: 230
jilianı yapayım dedim squata gelince dizlerimden kütür kütür sesler geldi korktum bende bıraktım
Sağol tatlım çok sağol :) seni nasılTebrik ederim seni alkışlar senin bugün
Ne işin var oralardaBdv takiliyorum sizden bihtimm
Çok takılma sonunu biliyorsunBdv takiliyorum sizden bihtimm
Artı 2 ben bakalım sonum ne.olcakSağol tatlım çok sağol :) seni nasıl
Burdayimm sekerimm
Sevinirim bebeğimKorkmana gerek yok
Çünkü bu senin kararınla ilgili bir şey
70lere inmeye karar verirsin
Vazgeçmezsin
Senin yerine birisi gelip bunu bozamaz
Senin zihninde bitiyor hepsi
Kızılcık suyunu da bir çorba kaşığı içine katıyorum
Tamam deneyeyim zaten bir haftalık
Verdiğim kilodan da belli olur veya veremediğim
Ona göre sana tekrar detaylı anlatırım
Madde madde hatta kaynatmayı öğrendiğim sitelerin linklerini de atarım
Direk level 2ye gecsen yada o hareketi yapmasan nasıl olur
Poncik ben bugün ortalama 4 saat kadar yürüdüm haksızlık olmasın 2 saat yazarsan bebek avmye gittim sonrasında
Bende de oluyor stres yaptığın bir sey varsa ondan olurBugün niye böyle ki ya daha 2 saat oldu yemek yiyeli
Aç hissediyorum
Arada olur mu ki böyle
Neden oluyor kızlar
Uzun süreli diyet yapmış olanlar
Gayet normal her günlü gibi yedim
Ama canım dizine bisi olmasın dikkat et nişan yaklaşıyorbi kaç gün daha dinleneyim yine yapıcam 10 gunu tamamlamadan geçmek istemiyorum
tamam kuzum
İdare etmesin geçsin artık kuzu mafoldunEh işte :) canım idare eder
Ama canım dizine bisi olmasın dikkat et nişan yaklaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?