Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne biliyim baktim yazmadim
Uc gundur iftar davetindeydik oyuzden yemekden biktik aksam donattim kahvalti yaptikk guzeldi
o daha tehlikeli gibi pide var mı pideden haber ver

Kaşinmasa kasimazdim bilirsinn onlarda yidi zati bani hep onlar yuzunde

bilmez miyim ahhhh çok güzel kaşırsın kaşınanı

poncikbirgelincik beni bir tek sen ozlemissin demekk ki gel sarilalimm

evettt kuzum ben özledim gel sarılalım bide öpüşelim bitek ben özledim seni bitekk ben

Göynümün zayıfi

Kuzu takım kurduk 2 tane cuma gunu sporlar toplaniyo yenilen takım sonraki hafta mor oluyo motivasyon aamacli katilmak istersen poncik e de alsın seni listeye
Anladım sağol canım. poncikbirgelincik benide ekleyebilirsin canım. 30 dakika yürüyüş+5 dakika mekik öğlen 35 ,akşam 35 toplam her gün 70 dakika spor yapıyorum.

Bugün güzel beslendm menu paylaşabilirm
Sahur: 2 yumurta peynir biraz pide

Iftar: 1tabak çorba yarım tabak et kavurma pide salata

Meyve de yine birazdan şu daha 2bardak icebildim
Bende az yidimmmsarma vardi azcik yidim valla minnos minnoslardi zati bi kase de yayla corbasi ictim salata yogurt pide ve tulumba tatlisi vardi yimedim suan midem kaziniyo acıktım birazdan eve gecicem evde de guzel bi kahvalti hazirlayip yicem sahurda bi dilim de tambugday yerimsaolun efendim sahura kalmadim bilerek anamlarda yoksa sicak katmere dayanamazdim

Yeni geldim eve kizlar menümü paylasim hemen kahvaltim az bi fasulye yemegi bi yumurta peynir zeytin ve domates salatalik, ekmek yemedim. Öglen malesef ama malesef kücükde olsa bi dilim pasta kayinvalidemin israrlarina yenik düstüm... aksamda izgara köfte bes tane birazda pazates ve salata... yarindan itibaren yine sIki bi diyet mecbur. Kendimi davul gibi hissediyorum reglim zaten karnimda sis uf moral yerlerde suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…