Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladım sağol canım. poncikbirgelincik benide ekleyebilirsin canım. 30 dakika yürüyüş+5 dakika mekik öğlen 35 ,akşam 35 toplam her gün 70 dakika spor yapıyorum.

tamam canım seni cumartesi günkü listede alayım bi kişi daha bulmam gerekecek listeye

ay çok sevinirim tatlım teşekkür ederim markette çalıştığım yıllarda da sastışını yapmıştım denemediğime pişman oldum resmen tokluk hissi verdi
Sirf onun icin ramazanda sultanahmete gidiyoruz serbetci yatamamm enistemden alayim seninde midene iner canmm
aksam yirsinnnnnn

papatya çayı mı içsen kuzum yumusatır birazda olsa
pasta yemeyeymşin iyiymişşş
evet bugünden sonra cumaya Kadar kendimi sIKmam gerekio elimden geldince Co rba salata gecistirmeye calisacagim Sabah Sabah cok moralim bozuldu zaten iki günde iki kilo fazla cikarmi hic ya sok gecirdim Sabah hemen eski kiloma dönmem lazim,

ay ben pek severim sabah çorbayı
ben sütlü corbaları seviyorum sabahları annem akşam yapar ben sklarım kendime sabah için 1 tabak

Sirf onun icin ramazanda sultanahmete gidiyoruz serbetci yatamamm enistemden alayim seninde midene iner canmm
aksam yirsinnnnnn
ya akşam yemek bulasık fln derken ben saatin farkına varamıyorum hemencik uyku saati geliyo hiç öle keyif yapamıyorum

evet bugünden sonra cumaya Kadar kendimi sIKmam gerekio elimden geldince Co rba salata gecistirmeye calisacagim Sabah Sabah cok moralim bozuldu zaten iki günde iki kilo fazla cikarmi hic ya sok gecirdim Sabah hemen eski kiloma dönmem lazim,
sen artık listedesin biliyosun dimiiii dikkat etmen lazım sonucta az kaldı cumaya

hahahaha valla bende cocukla bunlari yapiyoruu ama keyifte yapiyoruuuu

oyyy kuzuum cok teşekkür ederiiimmm hepimiz için musmutlu günler aylar yıllar olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…