- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.421
günaydın kuzuuummmGünaydın kızlarrrrr
sbah sabah corba mıSabah
07.15 bardak süt 1 hurma yedim evden çıktım
8.15 gibi 4 çeri domates bir minik salatalik yarım bardak domates çorbası ama çok acıktım niyeyse
Sabah
07.15 bardak süt 1 hurma yedim evden çıktım
8.15 gibi 4 çeri domates bir minik salatalik yarım bardak domates çorbası ama çok acıktım niyeyse
günaydın kuzuuummm
sbah sabah corba mınerden buldunda kuzu
Anladım sağol canım.poncikbirgelincik benide ekleyebilirsin canım. 30 dakika yürüyüş+5 dakika mekik öğlen 35 ,akşam 35 toplam her gün 70 dakika spor yapıyorum.
Sirf onun icin ramazanda sultanahmete gidiyoruz serbetci yaay çok sevinirim tatlım teşekkür ederim markette çalıştığım yıllarda da sastışını yapmıştım denemediğime pişman oldum resmen tokluk hissi verdi
zayıfsın di baaa
papatya çayı mı içsen kuzum yumusatır birazda olsa
pasta yemeyeymşin iyiymişşş
kabullen artıııkkben en zayıf oldummm
ağır gelmesin kıızz normal spor yap yiteeee
herhalldeeee
didim rahat bırakak nasıl olsa gelir geri
cok geç gördm yoosam bende yerdim
evet bugünden sonra cumaya Kadar kendimi sIKmam gerekio elimden geldince Co rba salata gecistirmeye calisacagim Sabah Sabah cok moralim bozuldu zaten iki günde iki kilo fazla cikarmi hic ya sok gecirdim Sabah hemen eski kiloma dönmem lazim,papatya çayı mı içsen kuzum yumusatır birazda olsa
pasta yemeyeymşin iyiymişşş
gü n a y d ı n
kı z l a a a r r
iyiki doğmuuşum ben dimiii
sağol bibiğiiimmDoğum günün kutlu olsun bebeğimnice mutlu sağlıklı yıllara inşallah @keptinn
yok yok canim hafta sonu pasta yemesini bilen cok spor yapmasinida bilmek zorundaağır gelmesin kıızz normal spor yap yiteeee
ben sütlü corbaları seviyorum sabahlarıay ben pek severim sabah çorbayı
ya akşam yemek bulasık fln derken ben saatin farkına varamıyorum hemencik uyku saati geliyoSirf onun icin ramazanda sultanahmete gidiyoruz serbetci yatamamm enistemden alayim seninde midene iner canmm
aksam yirsinnnnnn
oyyy kuzuum cok teşekkür ederiiimmm
sağol bibiğiiimmhep beraber inşallahh zayıf diye de ekliyeydin keşkelerim
sen artık listedesin biliyosun dimiiiievet bugünden sonra cumaya Kadar kendimi sIKmam gerekio elimden geldince Co rba salata gecistirmeye calisacagim Sabah Sabah cok moralim bozuldu zaten iki günde iki kilo fazla cikarmi hic ya sok gecirdim Sabah hemen eski kiloma dönmem lazim,
sağol canııımmiyiki dogdun canimmm
sende haklısıınyok yok canim hafta sonu pasta yemesini bilen cok spor yapmasinida bilmek zorunda
pek güzel oldu valla sabah sabah iyi gelditakımınnnn ennn zayıfffenn fitt ennn daş en kıvırcık enn güzel keptini
oldumu bu
sen artık listedesin biliyosun dimiiiidikkat etmen lazım sonucta az kaldı cumaya
pek güzel oldu valla sabah sabah iyi geldiegom su an havalarda hediyelerimde geldi cok begendiimm
hahahaha valla bende cocukla bunlari yapiyoruu ama keyifte yapiyoruuuuben sütlü corbaları seviyorum sabahlarıannem akşam yapar ben sklarım kendime sabah için 1 tabak
ya akşam yemek bulasık fln derken ben saatin farkına varamıyorum hemencik uyku saati geliyohiç öle keyif yapamıyorum
oyyy kuzuum cok teşekkür ederiiimmmhepimiz için musmutlu günler aylar yıllar olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?