- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.401
evt vardi alma desim alma az bisey yedim. Yarindan itibaren yine yok almicam dedi.o daha tehlikeli gibipide var mı pideden haber ver
bilmez miyim ahhhh çok güzel kaşırsın kaşınanı
evettt kuzum ben özledim gel sarılalımbide öpüşelim bitek ben özledim seni bitekk ben
NiyeymissSen ozleyemezsin onu öyle bi lüx ün yok yani hadi ordan
Bencedeözlemesem yazmazdım
dedin bizim kiz eserikli herhal gelmiyiBen girip girip baktım son giriş tarihine dedim herhalde keyfi yok birahtim kendi halineçok konusmaa minik
yidirtmemmmmm kankihimiEvet kankis dur arkamdahiihhh
ay çok sevinirim tatlım teşekkür ederim markette çalıştığım yıllarda da sastışını yapmıştım denemediğime pişman oldum resmen tokluk hissi verdiSchonerDuft benim esimde cok sever. Iftarlarda vardi bende yapiyorum ama asil osmanli serbetini enistem aşci o biliyo. Cumartesi oraya gidicez tarif vericek. Bende sana veririm ozaman.
bende tarif tükenmez diiyysiiinnÇikolatayi benmari usulu eritip tereyag koyyo bazilari oyle yapip pideye sıvar yerim yaparim bilirsin
ezana yakın birim burası da öyle oldu ya bi anda sogudu rüzgar falanCok sogukdu canim ya yagmur ve birden biz gibi oldu yine
bizdede yayla corbası vardıBende az yidimmmsarma vardi azcik yidim valla minnos minnoslardi zati bi kase de yayla corbasi ictim salata yogurt pide ve tulumba tatlisi vardi yimedim suan midem kaziniyo acıktım birazdan eve gecicem evde de guzel bi kahvalti hazirlayip yicem sahurda bi dilim de tambugday yerim saolun efendim sahura kalmadim bilerek anamlarda yoksa sicak katmere dayanamazdim
zayıfsın di baaaİftardan sonra mibende ac açına 55.6ydim ne desek simdi sen mi zayifsin
papatya çayı mı içsen kuzum yumusatır birazda olsaYeni geldim eve kizlar menümü paylasim hemen kahvaltim az bi fasulye yemegi bi yumurta peynir zeytin ve domates salatalik, ekmek yemedim. Öglen malesef ama malesef kücükde olsa bi dilim pastakayinvalidemin israrlarina yenik düstüm... aksamda izgara köfte bes tane birazda pazates ve salata... yarindan itibaren yine sIki bi diyet mecbur. Kendimi davul gibi hissediyorum reglim zaten karnimda sis uf moral yerlerde suan
kabullen artıııkkBen sizden uzun ve zayifimhakkimi yidirtmem
ağır gelmesin kıızz normal spor yap yiteeeeBen bugün spor yapamadim ama yarin telafi etcem normalden daha fazla spor yaparak, ayyy kendimi cokkk kötü hissediyorum, kac gündür ne iyidimm
herhalldeeeeevt vardi alma desim alma az bisey yedim. Yarindan itibaren yine yok almicam dedi.gecn hafta almadik yine devam
Evett birak su giskanc kiviricigi
Niyeymiss
Bencede
dedin bizim kiz eserikli herhal gelmiyi
Sende beni tanidin
cok geç gördm yoosam bende yerdimKarpuz yidim pehh tatliymis
günaydınn bibiğiimmmgünaydın kızlar
günaydın tatlııımmmGünaydin kizlar
günaydın kuzuummmgünaydın kızlar. kahvaltımı yaptım yulaf ezmesiyle. bu haftanın hemen bitmesini istiyorum cumartesi de calısacağım bu hafta cünkü. bu hafta ne kadar kilo verdim bir de onu merak ediyorum
Kuzummm nice mutlu yılların olsun yeni yaşında çok çok mutlu olgü n a y d ı n
kı z l a a a r r
iyiki doğmuuşum ben dimiii
sağol kuzuuumm aminn inşallahhKuzummm nice mutlu yılların olsun yeni yaşında çok çok mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?