Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o daha tehlikeli gibi pide var mı pideden haber ver

bilmez miyim ahhhh çok güzel kaşırsın kaşınanı

evettt kuzum ben özledim gel sarılalım bide öpüşelim bitek ben özledim seni bitekk ben

evt vardi alma desim alma az bisey yedim. Yarindan itibaren yine yok almicam dedi. gecn hafta almadik yine devam

Evett birak su giskanc kiviricigi
Sen ozleyemezsin onu öyle bi lüx ün yok yani hadi ordan
Niyeymiss

özlemesem yazmazdım
Bencede

Ben girip girip baktım son giriş tarihine dedim herhalde keyfi yok birahtim kendi haline çok konusmaa minik
dedin bizim kiz eserikli herhal gelmiyi
Sende beni tanidin

SchonerDuft benim esimde cok sever. Iftarlarda vardi bende yapiyorum ama asil osmanli serbetini enistem aşci o biliyo. Cumartesi oraya gidicez tarif vericek. Bende sana veririm ozaman.
ay çok sevinirim tatlım teşekkür ederim markette çalıştığım yıllarda da sastışını yapmıştım denemediğime pişman oldum resmen tokluk hissi verdi

bizdede yayla corbası vardı eferin güzel beslenmişin bugün begendim sarmalar haric
her sahurda mı yapıyo anan onu ya

İftardan sonra mi bende ac açına 55.6ydimne desek simdisen mi zayifsin
zayıfsın di baaa

papatya çayı mı içsen kuzum yumusatır birazda olsa
pasta yemeyeymşin iyiymişşş
Ben sizden uzun ve zayifimhakkimi yidirtmem
kabullen artıııkk ben en zayıf oldummm

Ben bugün spor yapamadim ama yarin telafi etcem normalden daha fazla spor yaparak, ayyy kendimi cokkk kötü hissediyorum, kac gündür ne iyidimm
ağır gelmesin kıızz normal spor yap yiteeee

evt vardi alma desim alma az bisey yedim. Yarindan itibaren yine yok almicam dedi. gecn hafta almadik yine devam

Evett birak su giskanc kiviricigi

Niyeymiss

Bencede

dedin bizim kiz eserikli herhal gelmiyi
Sende beni tanidin
herhalldeeee
didim rahat bırakak nasıl olsa gelir geri

Karpuz yidim pehh tatliymis
cok geç gördm yoosam bende yerdim

günaydın kızlar
günaydınn bibiğiimmm
Günaydin kizlar
günaydın tatlııımmm

günaydın kızlar. kahvaltımı yaptım yulaf ezmesiyle. bu haftanın hemen bitmesini istiyorum cumartesi de calısacağım bu hafta cünkü. bu hafta ne kadar kilo verdim bir de onu merak ediyorum
günaydın kuzuummm
ay cumartesi uzun süre çalışmadıgında cok zor geliyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…