- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.441
işte bu hiç komik diiillşu takıma girenlere bişeyler oluyogirmeden öncesi ne güzel bende 1 1 veriyodum girdim 1 aldım 1 verdim çokta şey olmadı yani
yok ofisteki arkadaslarım almış sğolsunlarahahahane hediyesi kız hayırdır sevdiceğin hatırladı mı yooksaa
nasıl yetiştiriyosun bana da öğretsenehahahaha valla bende cocukla bunlari yapiyoruu ama keyifte yapiyoruuuu
yok ofisteki arkadaslarım almış sğolsunlaro daha kutlamadı kaç kere de aradı oysam
cay bardagı seti bide pierre cardin cerez takımı almışlar o cok güzelne almıslaro kaç ay önceden kutlamıştııı sende
cay bardagı seti bide pierre cardin cerez takımı almışlar o cok güzelpek begendim valla
bi daha kutlasın bananeama hatırlatmıcam bu sefer akşam hediyelerin fotosunu instagrama atcam ordan görsün
evet bende bayılıyorum ablamda sürekli alıyo sğolsun annem desen yagdırıyo arkadaslarımda düşünüyoen sevdiğim olay şu evlilik işlerine girince hediye olarak hep ev eşyası geliyoşimdi at bence ki belki görürde akşama bişeyler yapar
Bardak hazır çorbalar varya ondangünaydın kuzuuummm
sbah sabah corba mınerden buldunda kuzu
Tamam canımtamam canım seni cumartesi günkü listede alayım bi kişi daha bulmam gerekecek listeye
evet bende bayılıyorum ablamda sürekli alıyo sğolsun annem desen yagdırıyo arkadaslarımda düşünüyo
geçen senlerde yılbası cekilişinde bana ütü masası almıştı bi arkadasım hani şu dolaplı olanlar var ya onlardan
İyilik doğdun canım mutlu sağlıklı bir ömür dilerimgü n a y d ı n
kı z l a a a r r
iyiki doğmuuşum ben dimiii
ay ama onlar yaglı oluyoo içmesen keşkeBardak hazır çorbalar varya ondan
amA cok gÜzellerrbana daha o kadar başlamadılarbenim babam onların imalatinda calısıyo bizim eve getirdi bitane de bana getircekmis ama getirmesede olur nereye koycağımı bilmiyorum cunku
sağol canıımmmİyilik doğdun canım mutlu sağlıklı bir ömür dilerim
maşallahhh -2 miGünaydın arkadaşlarGüne -2 kilo ile başlamak gibisi yok Tartıda bol eksileriniz olsun iyi günler
meslek sirrinasıl yetiştiriyosun bana da öğretsene
amA cok gÜzellerral sende evinee nasıl kullanışlı mı peki ütülencekler fln ortadan kalıyodur baya dimi
maşallahhh -2 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?