Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne almıslar o kaç ay önceden kutlamıştııı sende
cay bardagı seti bide pierre cardin cerez takımı almışlar o cok güzel pek begendim valla
bi daha kutlasın banane ama hatırlatmıcam bu sefer akşam hediyelerin fotosunu instagrama atcam ordan görsün

cay bardagı seti bide pierre cardin cerez takımı almışlar o cok güzel pek begendim valla
bi daha kutlasın banane ama hatırlatmıcam bu sefer akşam hediyelerin fotosunu instagrama atcam ordan görsün

en sevdiğim olay şu evlilik işlerine girince hediye olarak hep ev eşyası geliyo şimdi at bence ki belki görürde akşama bişeyler yapar

en sevdiğim olay şu evlilik işlerine girince hediye olarak hep ev eşyası geliyo şimdi at bence ki belki görürde akşama bişeyler yapar
evet bende bayılıyorum ablamda sürekli alıyo sğolsun annem desen yagdırıyo arkadaslarımda düşünüyo
geçen senlerde yılbası cekilişinde bana ütü masası almıştı bi arkadasım hani şu dolaplı olanlar var ya onlardan

bana daha o kadar başlamadılar benim babam onların imalatinda calısıyo bizim eve getirdi bitane de bana getircekmis ama getirmesede olur nereye koycağımı bilmiyorum cunku

Günaydın arkadaşlar Güne -2 kilo ile başlamak gibisi yokTartıda bol eksileriniz olsun iyi günler

bana daha o kadar başlamadılar benim babam onların imalatinda calısıyo bizim eve getirdi bitane de bana getircekmis ama getirmesede olur nereye koycağımı bilmiyorum cunku
amA cok gÜzellerr al sende evinee nasıl kullanışlı mı peki ütülencekler fln ortadan kalıyodur baya dimi

amA cok gÜzellerr al sende evinee nasıl kullanışlı mı peki ütülencekler fln ortadan kalıyodur baya dimi

koycak yerim yokkk normal olanlardan istiyorum ben çokta kalkıyo diyemem biz 3 kişiyiz ama mesela tek makine çamaşır yıkandıgında zor sığıyo dolap kısmına babamın benım gıydıklerım genelde utulencek oluyo o yüzden galiba bide bizde normal ütü masası var o sadece dekoratif olarak duruyo diğer masamizi kullanıyoruz yani hiç kullanmadık onun üstünde ütü yapmak zor oluyomuş biraz diyolar kıyafetler tam olarak üstüne geçirilmiyo ya o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…