- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.461
o gün gelene kadar bu kız uykusuzluktan ölür ben diyimmmeslek sirribigun sende ogrenirsin
şu an içimi kararttıınkoycak yerim yokkknormal olanlardan istiyorum ben çokta kalkıyo diyemem biz 3 kişiyiz ama mesela tek makine çamaşır yıkandıgında zor sığıyo dolap kısmına babamın benım gıydıklerım genelde utulencek oluyo o yüzden galiba bide bizde normal ütü masası var o sadece dekoratif olarak duruyo diğer masamizi kullanıyoruz yani hiç kullanmadık onun üstünde ütü yapmak zor oluyomuş biraz diyolar kıyafetler tam olarak üstüne geçirilmiyo ya o yüzden
Karatay diyetinde ilk hafta hiç kaçamak yapmayınca en az 2 kilo gider canım.Bütün ödemini atarsın.Sonraki haftalar yavaşlıyor.
şu an içimi kararttıın
he ödem yaniKaratay diyetinde ilk hafta hiç kaçamak yapmayınca en az 2 kilo gider canım.Bütün ödemini atarsın.Sonraki haftalar yavaşlıyor.
Karbonhidrat ve tatlı komple yasak canım.Dayanabilirim diyorsan başla istersen.ya bende gerçekten karataya mı başlasamzaten şuan 2 öğün yiyoruz oruç tutarken yapılır mı bu karatay
evet canikom, kafaya koydum Cuma Eksi görecem , aslinda neden öyle oldu cözemedim reglden olabilirmiki okadarda iki günde iki kilo alacak Kadar yemedim ki zaten mümkün birsey degil bu, neyse allahdan wc sorunum kalkti aradan, yani cumaya bomba gibi gelecem hic merak etmeyin kizlarsen artık listedesin biliyosun dimiiiidikkat etmen lazım sonucta az kaldı cumaya
Karbonhidrat ve tatlı komple yasak canım.Dayanabilirim diyorsan başla istersen.
Bende severim yada gece gidiceksin 1 2 gibi missay ben pek severim sabah çorbayı
Tesekkur ederim tatlımSirf onun icin ramazanda sultanahmete gidiyoruz serbetci yatamamm enistemden alayim seninde midene iner canmm
aksam yirsinnnnnn
Bende birden 2 kilo çıktım tatlım ya wc sorunu ya hareketsizlik ya da kaçamak vardır regli olacaksan o da yaparevet bugünden sonra cumaya Kadar kendimi sIKmam gerekio elimden geldince Co rba salata gecistirmeye calisacagim Sabah Sabah cok moralim bozuldu zaten iki günde iki kilo fazla cikarmi hic ya sok gecirdim Sabah hemen eski kiloma dönmem lazim,
Yarım bardak içtim bende pek sevmem hazır çorbayi ama çok acıkmıştımay ama onlar yaglı oluyoo içmesen keşke
Canım tatlı olarak öğünlerinde gün kurusu yada mürdüm eriği yiyebiliyorsun sadece 3-4 tane.Aralarda çok tatlı çekerse canın ilk zamanlar yine onlardan yiyebilirsin.Pasta baklava yemekten iyidir.2-3 hafta sonra bünye alışıyor.1,5 ay sonra bezelye bile çok tatlı geliyor.benim en sevdiğim tatlıyapabilir miyim ki gerçi baya azalttım ama bi lokma da olsa gözüm dönünce yiyorum
Yok canım serbest olan herşey den doyana kadar yiyebiliyorsun.Birde öğün aralarına en az 5 saat koyman gerekiyor bir nevi oruç gibi şekersiz çay,kahve,ayran,kefir serbest sadece.Karatayda beslenme nasıl işliyor çok mu katı
ay ama onlar yaglı oluyoo içmesen keşke
ya bende gerçekten karataya mı başlasamzaten şuan 2 öğün yiyoruz oruç tutarken yapılır mı bu karatay
ya bende gerçekten karataya mı başlasamzaten şuan 2 öğün yiyoruz oruç tutarken yapılır mı bu karatay
poncikbirgelincik sporu napcan neye karar verdin baby
... ben diyorum ki sadece karın hareketleri yapsan nasıl olur yanına kolları da ekle level 2 dende birkaç hareket ekle ?
O senin gibi tereyağlı çay içmiyordur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?