Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şu an içimi kararttıın

Beni bu haftaki yarışa katmayın olmazsa arkadaşlar çünkü adaletsizlik olur.Ben bir ay önce diyetimi 61500 ile bıraktım.Pazartesi 61500 olurum büyük ihtimalle yani vücut ödem tutuyor kilo almıyor.En az 3 kilo gider benden.Haftaya normal kilo vermeye başlayacağım.İsterseniz haftaya ekleyin beni.

sen artık listedesin biliyosun dimiiii dikkat etmen lazım sonucta az kaldı cumaya
evet canikom, kafaya koydum Cuma Eksi görecem , aslinda neden öyle oldu cözemedim reglden olabilirmiki okadarda iki günde iki kilo alacak Kadar yemedim ki zaten mümkün birsey degil bu, neyse allahdan wc sorunum kalkti aradan, yani cumaya bomba gibi gelecem hic merak etmeyin kizlar

ay ben pek severim sabah çorbayı
Bende severim yada gece gidiceksin 1 2 gibi miss

Sirf onun icin ramazanda sultanahmete gidiyoruz serbetci yatamamm enistemden alayim seninde midene iner canmm
aksam yirsinnnnnn
Tesekkur ederim tatlım

evet bugünden sonra cumaya Kadar kendimi sIKmam gerekio elimden geldince Co rba salata gecistirmeye calisacagim Sabah Sabah cok moralim bozuldu zaten iki günde iki kilo fazla cikarmi hic ya sok gecirdim Sabah hemen eski kiloma dönmem lazim,
Bende birden 2 kilo çıktım tatlım ya wc sorunu ya hareketsizlik ya da kaçamak vardır regli olacaksan o da yapar

ay ama onlar yaglı oluyoo içmesen keşke
Yarım bardak içtim bende pek sevmem hazır çorbayi ama çok acıkmıştım

benim en sevdiğim tatlı yapabilir miyim ki gerçi baya azalttım ama bi lokma da olsa gözüm dönünce yiyorum
Canım tatlı olarak öğünlerinde gün kurusu yada mürdüm eriği yiyebiliyorsun sadece 3-4 tane.Aralarda çok tatlı çekerse canın ilk zamanlar yine onlardan yiyebilirsin.Pasta baklava yemekten iyidir.2-3 hafta sonra bünye alışıyor.1,5 ay sonra bezelye bile çok tatlı geliyor.

Karatayda beslenme nasıl işliyor çok mu katı
Yok canım serbest olan herşey den doyana kadar yiyebiliyorsun.Birde öğün aralarına en az 5 saat koyman gerekiyor bir nevi oruç gibi şekersiz çay,kahve,ayran,kefir serbest sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…