- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.841
boynundan yararlanmıştı biri o mu ... inşallah güzel haberler alırız dua ediyorum .. çok şükür sağsalim de dönüyorlarAmin kuzum inşallah aminnn
yok kuzum bi kişi sadece en son nabzı yoktu dedi ama yaralı olarak götürmüşler başka kimsede bişey yokmuş çok şükür durulmuş sanırım çokta konuşamadık helikopter sesi falan geliyodu
evet o siteyi biliyorum bana cok sıkıcı gelmişti
sakız işe yarıyosa devam et bencede
için rahat edecekse git bence aynı şeyden bahsetmiyorda olabiliriz çok acıyor sıkarken .. neden çıktığını bilmiyorum
jllinin tavsiyesi bana uymadı kuzum ya yaktığından çok ye protein ağırlıklı olsunkarahindiba mı neydi otun adı bir araştıryım dedim iştah açıcı özelliği var
Allah ailesine sevenlerine bağışlasın canım.Allah sanada sabır versin versin.evet şimdi konuştum iyiymiş arkadaşı da yaralıymış göndermişler arkadaşını helikopterle helikopter sesi falan geliyodu en son nabzı yoktu dedi inşallah kurtulur dua edelim
evet şimdi konuştum iyiymiş arkadaşı da yaralıymış göndermişler arkadaşını helikopterle helikopter sesi falan geliyodu en son nabzı yoktu dedi inşallah kurtulur dua edelim
istediğim gibi anlamışım ben deseneNeden sıkıcı geldi kaptanım
Spordan 1 saat önceyse falan içiyordum
Bu bile fark etti, daha az tıkandım dün
Gideceğim yaa evet acıyor sıkarken, korktum ama son dönem ağzımın enfekte olabileceği o kadar çok şey var ki bir kere stresten yoluyorum enfeksiyona açık bir hale geliyor, ikincisi dişçide bir sürü hamurumsu şeyle yok ölçü alma, yok ilaç vs alerjik de olabilir
Yaktığından az ye o kız
1500 yakıyorsan 1200 ye gibi
Sporla da bir 300-400 arası gidiyormuş kalp hızına bağlı olarak tamam işte
Bak çok anlamış hemen
Daha açmadı bakalım
istediğim gibi anlamışım ben desenetoparlamam lazım benim çok yiyorum çünküm sağlıksız yiyorum hep dün 9 da yedim yemeği fırına atım türlüyü uzun sürdü ... sporda yapmadım ama yürüdüm 30 dakika kadar ....
olabilir sen bir doktora git ve yolma dudak çevreni sakın elin oraya gitmesin
okuyalım kızlar ne biliyosak Allah rızası icin eve gideyim bende okuycam inşallah iyileşirbu başka arkadşımı ayy etmemmi ya şafi ismi ile şifasını bulsun sayısız şafi okuyalım yaralı arkadaşa
akşam dönecekler canım evet şuan 1 kişi var yaralı ama nabzı yok diye şehit demiş sanırım daha son durumu belli değilboynundan yararlanmıştı biri o mu ... inşallah güzel haberler alırız dua ediyorum .. çok şükür sağsalim de dönüyorlar
Amin inşallah canım Allah razı olsunAllah ailesine sevenlerine bağışlasın canım.Allah sanada sabır versin versin.
Umarım o gencecik çocuk iyileşir kaptanım umarım sevdiceğin de daha iyi hisseder
Sabah kahvaltısında 416 kalori almışım.Diyet kolik iyiymiş bugün yediklerimi bende hesaplayacağım.Eveet diyetkolikten hesaplıyorum yemeden önce
Zevkli olayor bence
Bu arada dün 2 tane içtim sadece kaptanım direndim başardım
nuffiun dediği gibi sakız çiğneyip duruyorum
Ay sıkamadım ben biraz sıkayım dedim sanki büyüdü gibi geldi korktum
Neden çıkıyorlar acaba biliyor musun internette bir sürü şey yazıyor dudak kanserine kadar bakmak istemiyorum daha fazla
cok sükür canim, insallah iyilesir, Allah annesine babasina yasatmasin acisinievet şimdi konuştum iyiymiş arkadaşı da yaralıymış göndermişler arkadaşını helikopterle helikopter sesi falan geliyodu en son nabzı yoktu dedi inşallah kurtulur dua edelim
sabah beni aradı arayamazsam merak etme dedi kapadı noldu dememe bile kalmadı arıyorum yok açmıyo seside çok telaşlı nefes nefeseydi
arıyorum o zamandan beri az önce aradı noldu diyorum yok bişey demiyo sesi çok kötü geliyo arkadaşım yanımda şehit oldu dedi boynundan vurulmuş çok kötü oldum
ohhhh öldü sandimmmmmmm insallah kurrtulurrrr rabbim sifa versinnn askerimizeeeeAmin kuzum inşallah aminnn
yok kuzum bi kişi sadece en son nabzı yoktu dedi ama yaralı olarak götürmüşler başka kimsede bişey yokmuş çok şükür durulmuş sanırım çokta konuşamadık helikopter sesi falan geliyodu
Ayy Allah korusun hepsini canim cok uzuldummsabah beni aradı arayamazsam merak etme dedi kapadı noldu dememe bile kalmadı arıyorum yok açmıyo seside çok telaşlı nefes nefeseydi
arıyorum o zamandan beri az önce aradı noldu diyorum yok bişey demiyo sesi çok kötü geliyo arkadaşım yanımda şehit oldu dedi boynundan vurulmuş çok kötü oldum
cok sükür canim, insallah iyilesir, Allah annesine babasina yasatmasin acisini
inşallah kurtulur canım dua edelimohhhh öldü sandimmmmmmm insallah kurrtulurrrr rabbim sifa versinnn askerimizeeee
Sabah kahvaltısında 416 kalori almışım.Diyet kolik iyiymiş bugün yediklerimi bende hesaplayacağım.
Geceyi hastanede gecrdim 4 de geldik. Kizimin atesi 12 de 40a ulasti dusuremedim. Hastaneye gttik ordada zor dustu 4 de ciktik hastaneden.
Gelince dus aldirdik. Uyuyuduk ben surekli kalkip olctum bi baktim 7 de 40 olmus geneee sabahtan beri dusurmeye calisiyormm 37 dhaa yeni oldu rahatladim
Sagol canmmmÇok geçmiş olsun miniğe kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?