Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

boynundan yararlanmıştı biri o mu ... inşallah güzel haberler alırız dua ediyorum .. çok şükür sağsalim de dönüyorlar

evet o siteyi biliyorum bana cok sıkıcı gelmişti
sakız işe yarıyosa devam et bencede

Neden sıkıcı geldi kaptanım

Spordan 1 saat önceyse falan içiyordum

Bu bile fark etti, daha az tıkandım dün

için rahat edecekse git bence aynı şeyden bahsetmiyorda olabiliriz çok acıyor sıkarken .. neden çıktığını bilmiyorum

Gideceğim yaa evet acıyor sıkarken, korktum ama son dönem ağzımın enfekte olabileceği o kadar çok şey var ki bir kere stresten yoluyorum enfeksiyona açık bir hale geliyor, ikincisi dişçide bir sürü hamurumsu şeyle yok ölçü alma, yok ilaç vs alerjik de olabilir

jllinin tavsiyesi bana uymadı kuzum ya yaktığından çok ye protein ağırlıklı olsun karahindiba mı neydi otun adı bir araştıryım dedim iştah açıcı özelliği var

Yaktığından az ye o kız

1500 yakıyorsan 1200 ye gibi

Sporla da bir 300-400 arası gidiyormuş kalp hızına bağlı olarak tamam işte

Bak çok anlamış hemen

Daha açmadı bakalım

evet şimdi konuştum iyiymiş arkadaşı da yaralıymış göndermişler arkadaşını helikopterle helikopter sesi falan geliyodu en son nabzı yoktu dedi inşallah kurtulur dua edelim
Allah ailesine sevenlerine bağışlasın canım.Allah sanada sabır versin versin.

evet şimdi konuştum iyiymiş arkadaşı da yaralıymış göndermişler arkadaşını helikopterle helikopter sesi falan geliyodu en son nabzı yoktu dedi inşallah kurtulur dua edelim

Umarım o gencecik çocuk iyileşir kaptanım umarım sevdiceğin de daha iyi hisseder

istediğim gibi anlamışım ben desene toparlamam lazım benim çok yiyorum çünküm sağlıksız yiyorum hep dün 9 da yedim yemeği fırına atım türlüyü uzun sürdü ... sporda yapmadım ama yürüdüm 30 dakika kadar ....
olabilir sen bir doktora git ve yolma dudak çevreni sakın elin oraya gitmesin

Dudak yolmaktan olur mu kuzum?

Ben çok yoluyorum çünkü

Hastane de uzak ama artık otobüse falan binip gideceğim poff

bu başka arkadşımı ayy etmemmi ya şafi ismi ile şifasını bulsun sayısız şafi okuyalım yaralı arkadaşa
okuyalım kızlar ne biliyosak Allah rızası icin eve gideyim bende okuycam inşallah iyileşir

boynundan yararlanmıştı biri o mu ... inşallah güzel haberler alırız dua ediyorum .. çok şükür sağsalim de dönüyorlar
akşam dönecekler canım evet şuan 1 kişi var yaralı ama nabzı yok diye şehit demiş sanırım daha son durumu belli değil

Allah ailesine sevenlerine bağışlasın canım.Allah sanada sabır versin versin.
Amin inşallah canım Allah razı olsun

Umarım o gencecik çocuk iyileşir kaptanım umarım sevdiceğin de daha iyi hisseder

İnşallah canım inşallah

Sabah kahvaltısında 416 kalori almışım.Diyet kolik iyiymiş bugün yediklerimi bende hesaplayacağım.

ohhhh öldü sandimmmmmmm insallah kurrtulurrrr rabbim sifa versinnn askerimizeeee

Ayy Allah korusun hepsini canim cok uzuldummcok zorrr cok

Geceyi hastanede gecrdim 4 de geldik. Kizimin atesi 12 de 40a ulasti dusuremedim. Hastaneye gttik ordada zor dustu 4 de ciktik hastaneden.
Gelince dus aldirdik. Uyuyuduk ben surekli kalkip olctum bi baktim 7 de 40 olmus geneee sabahtan beri dusurmeye calisiyormm 37 dhaa yeni oldu rahatladim

Sabah kahvaltısında 416 kalori almışım.Diyet kolik iyiymiş bugün yediklerimi bende hesaplayacağım.

Aynen canım arama sistemini çok seviyorum ben de

Hem istediğin gibi ölçüleri de seçebiliyorsun kaç kaşık veya gram yiyorsan

Ne kadar kalori aldığını anlamak için süper bir uygulama

Çok geçmiş olsun miniğe kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…