- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.861
Asker Van Başkale'de Hakkariye daha yakın
Korkuyorum çünkü hala ordalar dönmediler hiç bi şekilde cevap vermiyo bana
İnşallah, bekliyorum çok kötüyüm
Ayy Allah korusun hepsini canim cok uzuldummcok zorrr cok
Aaa ölçü vermedim ben onada bakayımAynen canım arama sistemini çok seviyorum ben de
Hem istediğin gibi ölçüleri de seçebiliyorsun kaç kaşık veya gram yiyorsan
Ne kadar kalori aldığını anlamak için süper bir uygulama
Geceyi hastanede gecrdim 4 de geldik. Kizimin atesi 12 de 40a ulasti dusuremedim. Hastaneye gttik ordada zor dustu 4 de ciktik hastaneden.
Gelince dus aldirdik. Uyuyuduk ben surekli kalkip olctum bi baktim 7 de 40 olmus geneee sabahtan beri dusurmeye calisiyormm 37 dhaa yeni oldu rahatladim
Cok şükür canim hep iyi olsunlarevet şimdi konuştum iyiymiş arkadaşı da yaralıymış göndermişler arkadaşını helikopterle helikopter sesi falan geliyodu en son nabzı yoktu dedi inşallah kurtulur dua edelim
dualarım onlarla canım güzel haberler alırız umarımokuyalım kızlar ne biliyosak Allah rızası icin eve gideyim bende okuycam inşallah iyileşir
akşam dönecekler canım evet şuan 1 kişi var yaralı ama nabzı yok diye şehit demiş sanırım daha son durumu belli değil
Amin inşallah canım Allah razı olsun
İnşallah canım inşallah
Aaa ölçü vermedim ben onada bakayım
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.Geceyi hastanede gecrdim 4 de geldik. Kizimin atesi 12 de 40a ulasti dusuremedim. Hastaneye gttik ordada zor dustu 4 de ciktik hastaneden.
Gelince dus aldirdik. Uyuyuduk ben surekli kalkip olctum bi baktim 7 de 40 olmus geneee sabahtan beri dusurmeye calisiyormm 37 dhaa yeni oldu rahatladim
Oyy kiyamam civcivime kuzum benimmmGeceyi hastanede gecrdim 4 de geldik. Kizimin atesi 12 de 40a ulasti dusuremedim. Hastaneye gttik ordada zor dustu 4 de ciktik hastaneden.
Cok şükür canim hep iyi olsunlararkadasi da kurtulmustur insallah
Ben de karar verdim bugün öğleden sonra gideceğim hastaneye
Randevum falan yok, bulamadım, belki beklerim biraz ama yarına kadar endişeyle beklemekten iyidir
Yine var 37 de ama daha ii inliyodu cocuk. Geceden beri öldum yaa havale gecircek diyr korktum doktorda kucuk gecirebilir dedi oyuxdenÇok geçmiş olsun canım
Ne kötü bi gün düştü mü şimdi ateşi
Tesekkur ederim cnmmÇok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.
sagol kuzummmm insallah ama sanniyorm enfeksiyon bogazlari cikar atesi ilaclar iyi gelir insallahOyy kiyamam civcivime kuzum benimmmgecmis olsun canim insallah cikmaz bi daha
bence hastaneye git için rahat etsin canım oynama dudağınlaDudak yolmaktan olur mu kuzum?
Ben çok yoluyorum çünkü
Hastane de uzak ama artık otobüse falan binip gideceğim poff
Ahh yazik yaaaaŞuan yoğun bakımdaymış pek kurtulcağını sanmıyorum çok kötüydü diyo ama Allahtan umut kesilmez inşallah kurtulur
Yine var 37 de ama daha ii inliyodu cocuk. Geceden beri öldum yaa havale gecircek diyr korktum doktorda kucuk gecirebilir dedi oyuxden
Dusmez surekmi ilaclarini vericem iste.
Gercekten berbar bigunnn
Tesekkur ederim cnmm
sagol kuzummmm insallah ama sanniyorm enfeksiyon bogazlari cikar atesi ilaclar iyi gelir insallah
oy kıyamam ben onaaaGeceyi hastanede gecrdim 4 de geldik. Kizimin atesi 12 de 40a ulasti dusuremedim. Hastaneye gttik ordada zor dustu 4 de ciktik hastaneden.
bebeğim üzülme rabbim sana da nasip etsin inşallah sende alıcaksın bigün bebeğini kucagınabenim de kuzenim .ciye hamilee
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılGeceyi hastanede gecrdim 4 de geldik. Kizimin atesi 12 de 40a ulasti dusuremedim. Hastaneye gttik ordada zor dustu 4 de ciktik hastaneden.
Hic bir fikrim yok aksam kosup oynuyodu bi anda cikti firladi sok oldum yaaoy kıyamam ben onaaanerde hastalandı o kadar ki ya
bebeğim üzülme rabbim sana da nasip etsin inşallah sende alıcaksın bigün bebeğini kucagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?