Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sana ne oldu canım? hayırdır

Dudaklarımda yağ bezesi gibi pütürcükler çıktı sigara içiyorum ya endişelendim ben de

bence hastaneye git için rahat etsin canım oynama dudağınla

Ay evet abuk subuk şeyler sürmeye çalışıyordum evde en iyisi doktora gitmek
kuzu randevusuz alcaklar mı ki

Alırlar da beklerim 1-2 saat önce randevulular girdiği için

Olsun siz ne yazıyorsunuz onu okurum, size katılırım beklerim

Bugün herkes için kötü bir gün galiba zaten

dudakların kuruduğu için mi çıktı acaba Allah Allah git canım doktora hemen ihmal etme
ahhhh şu sigara

dudakların kuruduğu için mi çıktı acaba Allah Allah git canım doktora hemen ihmal etme
ahhhh şu sigara

Ben hep yoluyorum zaten bir de diş tedavisi görüyorum ya bakalım ne diyecek

Kollarım da pütürlü, bacağımda leke var, yağ bezemi de salak gibi sıkmıştım resmen cildiyenin kapısını aşındırmam lazım

İnsallah canimhemen iyilesir kuzuşum

kollardaki pütürler bendede var su tüketimini artırırsan çok azaldığını görürsün ben 3 litreye çıkardım şuan ramazan dolayısıyla 2 - 2,5 içebiliyorum ama ciddi anlamda azalma var

Amin inşallah canım edelim
Böyle onun arkadaşı onun yanında olunca bende çok kötü oldum ya ona olsaydı diye düşünmekten alamıyorum kendimi ben napardım Allahım sen koru
Dua et bol bol canim oyle kötü düşünme Rabbim sag salim kavuştursun sana ailesine

kollardaki pütürler bendede var su tüketimini artırırsan çok azaldığını görürsün ben 3 litreye çıkardım şuan ramazan dolayısıyla 2 - 2,5 içebiliyorum ama ciddi anlamda azalma var

Ciddi mi

Ben pek su içmiyorum ya

Bunu deneyeceğim kaç gün sürdü azalması

Amin inşallah canım edelim
Böyle onun arkadaşı onun yanında olunca bende çok kötü oldum ya ona olsaydı diye düşünmekten alamıyorum kendimi ben napardım Allahım sen koru

Aklına getirmemeye çalış diyeceğim ama çok zor biz burada destek oluruz yanındayız uzakta da olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…