- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.881
kuzu randevusuz alcaklar mı kiBen de karar verdim bugün öğleden sonra gideceğim hastaneye
Randevum falan yok, bulamadım, belki beklerim biraz ama yarına kadar endişeyle beklemekten iyidir
Sagol cnmm ehh isteee inlemiyo en azindan ilac ise yaramaya basladi sanirim surekli ates dusurucu vericem iste. Bugun zor insallah duzelir hemencik kuzumçok geçmiş olsun canım şimdi nasıl
Kaç yıllık evlisin canım?benim de kuzenim .ciye hamilee
Neyee cnm . Nebenim de kuzenim .ciye hamilee
benim de kuzenim .ciye hamilee
evde miydiniz akşam rüzgarda mı kaldı acabaHic bir fikrim yok aksam kosup oynuyodu bi anda cikti firladi sok oldum yaa
sana ne oldu canım? hayırdır
bence hastaneye git için rahat etsin canım oynama dudağınla
kuzu randevusuz alcaklar mı ki
Dudaklarımda yağ bezesi gibi pütürcükler çıktı sigara içiyorum ya endişelendim ben de
Ay evet abuk subuk şeyler sürmeye çalışıyordum evde en iyisi doktora gitmek
Alırlar da beklerim 1-2 saat önce randevulular girdiği için
Olsun siz ne yazıyorsunuz onu okurum, size katılırım beklerim
Bugün herkes için kötü bir gün galiba zaten
Yooook cnmmm nerde misafrliklere gittik iste o ya. Olucagi varmiss ne yapalimm. Insallah bebegmevde miydiniz akşam rüzgarda mı kaldı acabailaclarını içtiği sürece cıkmaz ateşi bebeğim vermeyi unutma da akşama bişeyciği kalmaz inşallah
dudakların kuruduğu için mi çıktı acaba Allah Allah git canım doktora hemen ihmal etme
ahhhh şu sigara
Evet canim Allah ailesine sabir versinamin canım çok zor Allah kimseye yaşatmasın böyle acı ailesini düşünemiyorum biz tanımadığımız halde bu kadar üzülüyoruz
Dua edelim bol bol Allah ailesine bağışlasınŞuan yoğun bakımdaymış pek kurtulcağını sanmıyorum çok kötüydü diyo ama Allahtan umut kesilmez inşallah kurtulur
İnsallah canimYine var 37 de ama daha ii inliyodu cocuk. Geceden beri öldum yaa havale gecircek diyr korktum doktorda kucuk gecirebilir dedi oyuxden
Dusmez surekmi ilaclarini vericem iste.
Gercekten berbar bigunnn
Tesekkur ederim cnmm
sagol kuzummmm insallah ama sanniyorm enfeksiyon bogazlari cikar atesi ilaclar iyi gelir insallah
Ben hep yoluyorum zaten bir de diş tedavisi görüyorum ya bakalım ne diyecek
Kollarım da pütürlü, bacağımda leke var, yağ bezemi de salak gibi sıkmıştım resmen cildiyenin kapısını aşındırmam lazım
Allah en kisa zamanda sana da hayirli bi evlat nasip etsin canimmbenim de kuzenim .ciye hamilee
Evet canim Allah ailesine sabir versinRabbim korusun hepsini
Dua edelim bol bol Allah ailesine bağışlasın
Dua et bol bol canim oyle kötü düşünme Rabbim sag salim kavuştursun sana ailesineAmin inşallah canımedelim
Böyle onun arkadaşı onun yanında olunca bende çok kötü oldum ya ona olsaydı diye düşünmekten alamıyorum kendimi ben napardım Allahım sen koru
oy kıyamam ben onaaanerde hastalandı o kadar ki ya
bebeğim üzülme rabbim sana da nasip etsin inşallah sende alıcaksın bigün bebeğini kucagına
kollardaki pütürler bendede var su tüketimini artırırsan çok azaldığını görürsün ben 3 litreye çıkardım şuan ramazan dolayısıyla 2 - 2,5 içebiliyorum ama ciddi anlamda azalma var
Amin inşallah canımedelim
Böyle onun arkadaşı onun yanında olunca bende çok kötü oldum ya ona olsaydı diye düşünmekten alamıyorum kendimi ben napardım Allahım sen koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?