- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.901
4 doldu canımKaç yıllık evlisin canım?
Dua et bol bol canim oyle kötü düşünme Rabbim sag salim kavuştursun sana ailesine
sağol kuzum .. insan duyunca burkuluyor ister istemez kendi adına üzülüyorÜzülme canım umudunu kaybetme inşallah bu son tedavin olur sende alırsın bebeğini kucağına
Sen tedaviye başla sanada bolca dua edelim
Ciddi mi
Ben pek su içmiyorum ya
Bunu deneyeceğim kaç gün sürdü azalması
Aklına getirmemeye çalış diyeceğim ama çok zor biz burada destek oluruz yanındayız uzakta da olsak
oy kuzum ya cok gecmis olsunGeceyi hastanede gecrdim 4 de geldik. Kizimin atesi 12 de 40a ulasti dusuremedim. Hastaneye gttik ordada zor dustu 4 de ciktik hastaneden.
Gelince dus aldirdik. Uyuyuduk ben surekli kalkip olctum bi baktim 7 de 40 olmus geneee sabahtan beri dusurmeye calisiyormm 37 dhaa yeni oldu rahatladim
aminnnAllah en kisa zamanda sana da hayirli bi evlat nasip etsin canimm
oy kuzum ya cok gecmis olsunGeceyi hastanede gecrdim 4 de geldik. Kizimin atesi 12 de 40a ulasti dusuremedim. Hastaneye gttik ordada zor dustu 4 de ciktik hastaneden.
Gelince dus aldirdik. Uyuyuduk ben surekli kalkip olctum bi baktim 7 de 40 olmus geneee sabahtan beri dusurmeye calisiyormm 37 dhaa yeni oldu rahatladim
Pffff daha yeni anladim hamile yazmissin beynim durmus.sağol kuzum .. insan duyunca burkuluyor ister istemez kendi adına üzülüyor
cok sagol cnmmoy kuzum ya cok gecmis olsun
sağol kuzum .. insan duyunca burkuluyor ister istemez kendi adına üzülüyor
Ayyyyyyyyyyyyyyykızlar çocuk şehit olmuşAllahım bu nasıl bi aci Allah sabir dayanma gücü versin ailesine
Allah gönlündekini kucağına versin canım.Benimde ilk iki yıl sebepsiz olmamıştı.
tüm enerjim gitti rabbim kimseyi bununla sınamasın
Ayyyyyyyyyyyyyyyallahimmmm ailesineeee sabir versinnnnnn
Allah rahmet eylesin, geride biraktiklarina sabir versin ;(kızlar çocuk şehit olmuşAllahım bu nasıl bi aci Allah sabir dayanma gücü versin ailesine
Allah rahmet eylesin, geride biraktiklarina sabir versin ;(
ben pek katılamıyorum bgün buraya iş yogunlugundan dolayı ama ara girip bakarm tabiki yineDudaklarımda yağ bezesi gibi pütürcükler çıktı sigara içiyorum ya endişelendim ben de
Ay evet abuk subuk şeyler sürmeye çalışıyordum evde en iyisi doktora gitmek
Alırlar da beklerim 1-2 saat önce randevulular girdiği için
Olsun siz ne yazıyorsunuz onu okurum, size katılırım beklerim
Bugün herkes için kötü bir gün galiba zaten
cocuklar hasta ola ola büyüyo kuzum napcan insan üzülüyo ama hasta da olmaları gerekiyo vücut direncin içinYooook cnmmm nerde misafrliklere gittik iste o ya. Olucagi varmiss ne yapalimm. Insallah bebegm
bnm halalarımın da cogunun ilk seneler cockları olmamş hepsinin sonradan olmş o yğzden rabbim neyi ne zaman vericeni cok iyi biliyo sen içini ferah tut ve zayıflamaya bak ki detavin daha iyi geçsin kuzum
tüm enerjim gitti rabbim kimseyi bununla sınamasın
kızlar çocuk şehit olmuşAllahım bu nasıl bi aci Allah sabir dayanma gücü versin ailesine
ben pek katılamıyorum bgün buraya iş yogunlugundan dolayı ama ara girip bakarm tabiki yine
sende git doktora da en azından için rahat eder kötü bişeydir değildir muhtemelen
cocuklar hasta ola ola büyüyo kuzum napcan insan üzülüyo ama hasta da olmaları gerekiyo vücut direncin için
bnm halalarımın da cogunun ilk seneler cockları olmamş hepsinin sonradan olmş o yğzden rabbim neyi ne zaman vericeni cok iyi biliyo sen içini ferah tut ve zayıflamaya bak ki detavin daha iyi geçsin kuzum
ama yazık yaaa rabbim sevdikleriyle cennetinde kavustursun inşallah cok üzüldüm
aminnnPffff daha yeni anladim hamile yazmissin beynim durmus.
Ister istemez insanin ici burkulur canim...
Rabbimm insallah sanada daha fazla aratmasinnnnn bir an oncce kavuss yavruna
cok sagol cnmm
ediyorum kuzum hatime başladım ama kısmet olmadı bitirmek kaplumbağa misali okuyorumüzülme canım bol bol dua et
allah rahmet eylesin ailesine sabır versinkızlar çocuk şehit olmuşAllahım bu nasıl bi aci Allah sabir dayanma gücü versin ailesine
tedavi oldunu mu ben 3 tüp bebk tedavisi geçirdimAllah gönlündekini kucağına versin canım.Benimde ilk iki yıl sebepsiz olmamıştı.
diyetisyene gidicem bu aydan sonra borçlarım azda olsa hafifliyo giderim doğru düzgün bir diyet ile tedavi sürecimde belli değil zaten rahat rahat veririm kiloben pek katılamıyorum bgün buraya iş yogunlugundan dolayı ama ara girip bakarm tabiki yine
sende git doktora da en azından için rahat eder kötü bişeydir değildir muhtemelen
cocuklar hasta ola ola büyüyo kuzum napcan insan üzülüyo ama hasta da olmaları gerekiyo vücut direncin için
ama yazık yaaa rabbim sevdikleriyle cennetinde kavustursun inşallah cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?