Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ciddi mi

Ben pek su içmiyorum ya

Bunu deneyeceğim kaç gün sürdü azalması

Aklına getirmemeye çalış diyeceğim ama çok zor biz burada destek oluruz yanındayız uzakta da olsak

canım kısa süreli içersen sanmıyorum alışkanlık haline getirmen lazım ben zaten su iciyorum sürekli önceden beri ama 1,5 2 iciyodum en fazla 3 e çıkardım sonra baya yok oldu gibi hissediyorum he bide kese yapıyorum hangisi etkili bilemiyorum ikiisnide dene tarafını seç

sağol kuzum iyiki varsınız

oy kuzum ya cok gecmis olsun

oy kuzum ya cok gecmis olsun

Kızlar selam bugünki menümü yazıyorum;

sabah :

yulaf ezmesi ve bir avuç kiraz

ara : bir avuç badem ve iki avuç kiraz

öğle yemeği: bir tabak ton balıklı salata ve muz

akşam yemeği : iki adet köfte ve salata

akşam jil 5. günümü tamamlayacağım. karın kaslarım ağrıyor bir kaç gündür. bisiklet falan çevirmeye hal kalmadı.

ben pek katılamıyorum bgün buraya iş yogunlugundan dolayı ama ara girip bakarm tabiki yine
sende git doktora da en azından için rahat eder kötü bişeydir değildir muhtemelen

Yooook cnmmm nerde misafrliklere gittik iste o ya. Olucagi varmiss ne yapalimm. Insallah bebegm
cocuklar hasta ola ola büyüyo kuzum napcan insan üzülüyo ama hasta da olmaları gerekiyo vücut direncin için

tüm enerjim gitti rabbim kimseyi bununla sınamasın
bnm halalarımın da cogunun ilk seneler cockları olmamş hepsinin sonradan olmş o yğzden rabbim neyi ne zaman vericeni cok iyi biliyo sen içini ferah tut ve zayıflamaya bak ki detavin daha iyi geçsin kuzum

kızlar çocuk şehit olmuş Allahım bu nasıl bi aci Allah sabir dayanma gücü versin ailesine
ama yazık yaaa rabbim sevdikleriyle cennetinde kavustursun inşallah cok üzüldüm

amin inşallah kuzum sabır versin ailesine sevdiklerine

üzülme canım bol bol dua et
ediyorum kuzum hatime başladım ama kısmet olmadı bitirmek kaplumbağa misali okuyorum

kızlar çocuk şehit olmuş Allahım bu nasıl bi aci Allah sabir dayanma gücü versin ailesine
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin

Allah gönlündekini kucağına versin canım.Benimde ilk iki yıl sebepsiz olmamıştı.
tedavi oldunu mu ben 3 tüp bebk tedavisi geçirdim

diyetisyene gidicem bu aydan sonra borçlarım azda olsa hafifliyo giderim doğru düzgün bir diyet ile tedavi sürecimde belli değil zaten rahat rahat veririm kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…