Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bazen degisik yemekler iyi oluyo bunye sasiriyooo. Hemen ardindan dikkatli beslenince ucup gidiyo korkma oyle yapma bidaha.
tamam canim, ya ben cok önceden bi 15 sene olmustur kiloluydum 90 kpüsürdü galiba, kadinin biri ozamanlar bana ay bu ne cirkin bi cocuk gibi bi kelime kullanmisti yazik iyice sismis gibi. o gün inat ettim ve hicbirsey yemeden zayifladim, cok asiri sagliksiz bi sekilde. aciktigim zaman Kücük bi ekmek atardim agizima iyice midem kiyilmasin diye okadar böyle tam 32 kilo verdim. piskolojik kaldi bu bende ama hatta biara okadar kötüydüki aclik hissetmedigim zamanlar kendimi suclu hissediyodum, simdide ara ara olur yani cok yedigim zaman, ertesi gün hicbirsey yememek gibi. Sacma ama oluo arada iste.

evet canim haklisin

1 lt mi bidaha duymucam en az 2 litre iciyosun görcem bu akşam ben iftardan sahura 2,5 içmeye çalışıyorum

Canım içinde protein olmayan beslenme sadece su kaybına yarar.

bende çok istiyorum mealini anlamayı evde var ama işte tembellikten hiç okumadım
ben birkaç kere okudum mealini bakara suresini daha çok okudum anladım ama unutuluyor işte

maşallah bu sene tatile gidemiyoruz maddi yönden kaynaklı ....
deniz kum güneş bizi geçen sene hastanleki etti tercihimiz daha sakin serin yerler

hiç okumadım sayı çok diye gözüm kesmedi hatta 2 ay önce düşündüm okumayı nasip diyorum belki başlarım hafta sonu ..aslında 500 yasin toplamak istiyorum oda zor olur diye yanaşamadım
Kuzum kk da dualarla sizinleyiz diye bi bölüm var orda herkes birbirine dua okuyo bak bn orda esmaül hüsna fln okuyorum
tefriciye veya yasin okursan da yardımcı olurum bana da haber ver emi

Yok cnm bende yapiyorum bazen manti oluyo kacamak borek oluyo ama 1gun
en fazla 2 gune toplarsin diyeti 1 hafta bozarsan o is uzuyo gidiyo.
Sagliksiz verme lutfenn buraya yaz burdan ornek al ama o haatayi yapma.

Kuzum kk da dualarla sizinleyiz diye bi bölüm var orda herkes birbirine dua okuyo bak bn orda esmaül hüsna fln okuyorum
tefriciye veya yasin okursan da yardımcı olurum bana da haber ver emi
ayy kuzum teşekkür ederim bakayım oraya birazdan özellikle yasin için 500 kişi bulmak zordu benim face de esma hüsna grubu var bende orya bakıyorum şifa için dua isteyenler oluyor okuyorum yada baika dualar sayelerinde çok okudum çok öğrendim allah razı olsun

1.5 lt karahindibalı su içiyorum o sayılır mı
Onun üzerine bir de 2 lt içersem herhalde wcden çıkamam

Kıyamam sabahki strestendir o

Su ayrı içtiğin icecekler ayrı yani ben saymıyorum yoksa gün icinde yesil cay normal cay vs ıctıgımde cok oluyo ama su ayrı

evet ondan cok ağladım böyle ağlayınca bas agrısı oluyor bende

Su ayrı içtiğin icecekler ayrı yani ben saymıyorum yoksa gün icinde yesil cay normal cay vs ıctıgımde cok oluyo ama su ayrı

evet ondan cok ağladım böyle ağlayınca bas agrısı oluyor bende

Zaten su içemiyorsun ya vücudundaki suyu da ağlayarak tüketmişsindir ondan :/

Akşama erkenden yat dinlen bol bol su iç

Evet onları saymamak lazımmış direkt suyu saymak gerekiyormuş

Bu 4 güne bitecek karahindiba kürüm o zaman söz sayacağım kaç lt olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…