- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.941
tamam canim, ya ben cok önceden bi 15 sene olmustur kiloluydum 90 kpüsürdü galiba, kadinin biri ozamanlar bana ay bu ne cirkin bi cocuk gibi bi kelime kullanmisti yazik iyice sismis gibi. o gün inat ettim ve hicbirsey yemeden zayifladim, cok asiri sagliksiz bi sekilde. aciktigim zaman Kücük bi ekmek atardim agizima iyice midem kiyilmasin diye okadar böyle tam 32 kilo verdim. piskolojik kaldi bu bende ama hatta biara okadar kötüydüki aclik hissetmedigim zamanlar kendimi suclu hissediyodum, simdide ara ara olur yani cok yedigim zaman, ertesi gün hicbirsey yememek gibi. Sacma ama oluo arada iste.Bazen degisik yemekler iyi oluyo bunye sasiriyooo. Hemen ardindan dikkatli beslenince ucup gidiyo korkma oyle yapma bidaha.
evet canim haklisinAz yersen vücudun depolamaya başlar
Çünkü belli bir besin miktarına ihtiyacı var
Kısa vadede çabuk kilo versen de normal yeme düzenine dönünce kilo alırsın
Veya hep öyle aç kalman gerekir
O yüzden bunu çok sık yapma
Mümkün olduğunca güzel beslen sen
Az yersen vücudun depolamaya başlar
Çünkü belli bir besin miktarına ihtiyacı var
Kısa vadede çabuk kilo versen de normal yeme düzenine dönünce kilo alırsın
Veya hep öyle aç kalman gerekir
O yüzden bunu çok sık yapma
Mümkün olduğunca güzel beslen sen
İçmiyom valla
Belki 1 lt falan içiyorumdur o da yazın işte çok sıcak ya
Çok çişim geliyor ya
Canım içinde protein olmayan beslenme sadece su kaybına yarar.Kizlar ben dün icin mennü bildirimimi yapmamistim hemen yapim:
Kilo fazlam cikinca dün nerdeyse hicbirsey yemedim orucum olmadigi icinde bol bol su ictim ve Sabah bi avuc kiraz bir seftali aksamda seftali ve kayisiya benzer bi meyve var türkcesini bilmiorum ikitane ondan yedim tüm günü suyla gecirdim.
Iyimi yaptim kötümü yaptim bilmiorum ama kilo üstüme yerlesmeden atmam gerekio hissine kapildim
bugün başlarım kısmet olursa o zaman vesile olduğun için teşekkür ederim allah razı olsunBen bisey istemistim ama bitirememistim calisirken hem okuyup hem islerdim bisiyler ama yarida kalmisti yinede dilegm en kisa surede olmustu.
Oku benceeee
ben birkaç kere okudum mealini bakara suresini daha çok okudum anladım ama unutuluyor iştebende çok istiyorum mealini anlamayı evde var ama işte tembellikten hiç okumadım
maşallah bu sene tatile gidemiyoruz maddi yönden kaynaklı ....Polistik over hastası hiç adet görmeyen kuzenim İbrahim Saraçoğlu nun soğan kürünü bitirdik ten sonra havuç ve incir kürüyle hamile kaldı şuan iki tane çocuğu var.Kendisi bile hala inanamıyor.Deniz,kum ,güneş ve el ele kol kola bir tatilin alamayacağı stres yoktur canım tavsiye ederim.
Kuzum kk da dualarla sizinleyiz diye bi bölüm var orda herkes birbirine dua okuyo bak bn orda esmaül hüsna fln okuyorumhiç okumadım sayı çok diye gözüm kesmedi hatta 2 ay önce düşündüm okumayı nasip diyorum belki başlarım hafta sonu ..aslında 500 yasin toplamak istiyorum oda zor olur diye yanaşamadım
Yok cnm bende yapiyorum bazen manti oluyo kacamak borek oluyo ama 1guntamam canim, ya ben cok önceden bi 15 sene olmustur kiloluydum 90 kpüsürdü galiba, kadinin biri ozamanlar bana ay bu ne cirkin bi cocuk gibi bi kelime kullanmisti yazik iyice sismis gibi. o gün inat ettim ve hicbirsey yemeden zayifladim, cok asiri sagliksiz bi sekilde. aciktigim zaman Kücük bi ekmek atardim agizima iyice midem kiyilmasin diye okadar böyle tam 32 kilo verdim. piskolojik kaldi bu bende ama hatta biara okadar kötüydüki aclik hissetmedigim zamanlar kendimi suclu hissediyodum, simdide ara ara olur yani cok yedigim zaman, ertesi gün hicbirsey yememek gibi. Sacma ama oluo arada iste.
Basla basla canim allah kabul etsin insallahbugün başlarım kısmet olursa o zaman vesile olduğun için teşekkür ederim allah razı olsun
ayy kuzum teşekkür ederim bakayım oraya birazdan özellikle yasin için 500 kişi bulmak zordu benim face de esma hüsna grubu var bende orya bakıyorum şifa için dua isteyenler oluyor okuyorum yada baika dualar sayelerinde çok okudum çok öğrendim allah razı olsunKuzum kk da dualarla sizinleyiz diye bi bölüm var orda herkes birbirine dua okuyo bak bn orda esmaül hüsna fln okuyorum
tefriciye veya yasin okursan da yardımcı olurum bana da haber ver emi
tamamdir zaten elimden geldigince yaziyorum buraya herseyi...Yok cnm bende yapiyorum bazen manti oluyo kacamak borek oluyo ama 1gun
en fazla 2 gune toplarsin diyeti 1 hafta bozarsan o is uzuyo gidiyo.
Sagliksiz verme lutfenn buraya yaz burdan ornek al ama o haatayi yapma.
1 lt mibidaha duymucam en az 2 litre iciyosun görcem bu akşam ben iftardan sahura 2,5 içmeye çalışıyorum
ben çok kötüyümbaşım ağrıyor çok
stresli bir gündü kuzum senin için hemde niyetlisin çok normal eve gidince biraz dinlenirsin .. sevdiceğinle konuştun mu sonraben çok kötüyümbaşım ağrıyor çok
1.5 lt karahindibalı su içiyorum o sayılır mı
Onun üzerine bir de 2 lt içersem herhalde wcden çıkamam
Kıyamam sabahki strestendir o
kızlaaarrrrnapıyosunuzzz
stresli bir gündü kuzum senin için hemde niyetlisin çok normal eve gidince biraz dinlenirsin .. sevdiceğinle konuştun mu sonra
Su ayrı içtiğin icecekler ayrı yani ben saymıyorum yoksa gün icinde yesil cay normal cay vs ıctıgımde cok oluyo ama su ayrı
evet ondan cok ağladım böyle ağlayınca bas agrısı oluyor bende
çok sıcak sıcaktan bunalıyorum birde diyetisyen araştırıyorumkızlaaarrrrnapıyosunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?