- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.961
çok şükür geçti gitti sözleşmesini yenilemezse omuyor mu kuzum ya bu stresi yaşamazsanızsesli konusmadık hiç helikopter sesleri falan vardı kapadık sonrada mesajla konustuk sadece ama oda çok kötü
Zaten su içemiyorsun ya vücudundaki suyu da ağlayarak tüketmişsindir ondan :/
Akşama erkenden yat dinlen bol bol su iç
Evet onları saymamak lazımmış direkt suyu saymak gerekiyormuş
Bu 4 güne bitecek karahindiba kürüm o zaman söz sayacağım kaç lt olmuş
çok şükür geçti gitti sözleşmesini yenilemezse omuyor mu kuzum ya bu stresi yaşamazsanız
gözyaşıda sudan mı gidiyo acabakafamda deli sorular
evede yürümücem bugün hiççç halim yok dünkü yürüyüşümü yazdım mı onuda bilmiyorum
bugünde ic diyorum sana sen beni neden dinlemiyonnnnnevdesin git çişe nolcak. ben burda erkeklerin icinde kaç defa gidiyorum ne çişli kiz diyolardır ama benene
çok eşya almayın az olsun öz olsun .herkes nasıl ödüyor borcu sizde bir şekilde ödersiniz ne olcak allah büyükben yenileme bırak diyorum ama dinlemiyo beni o borç bitmez diyoev aldık onun borcu var e bide düğündü eşyaydı ailesinden hiçbişey almak istemiyo almıyo da ama ben artık bu stresi yaşamak istemiyorum bırakması icin elimden geleni yapıcam
ayyy aynen bende büroda sürekli wc ye kalkiyorum nerdeyse Saat basi
çok eşya almayın az olsun öz olsun .herkes nasıl ödüyor borcu sizde bir şekilde ödersiniz ne olcak allah büyük
nekadar yapmak istio tam olaraka toplamda?ben yenileme bırak diyorum ama dinlemiyo beni o borç bitmez diyoev aldık onun borcu var e bide düğündü eşyaydı ailesinden hiçbişey almak istemiyo almıyo da ama ben artık bu stresi yaşamak istemiyorum bırakması icin elimden geleni yapıcam
nekadar yapmak istio tam olaraka toplamda?
ay evetttt:) bikac ay önce esimle bi alisverismerkezine gitmistik ordada wc ler en üst katta diger tüm katlarda wc yok ay okadar zorduki anlatamam artik esimde sonunda isyan etti bi dükkan gezip üst katta ciktik desem yeridiraynı dertten bende müzdaripimşuan oruçluyumda rahatim 2 -3 kez gidiyorum maximum benim çilem iftardan sonra nerdeyse şişemi alıp klozetin tepesinde oturcam yani o derece çok gidiyorum
anladim canim, b enim kuzenimin eside öyleydi evlendikten sonra üc sene gitmek zorundaydi cocuklari oldugu icin onlarin rahatini bozmamak icin tek gitti yarim sene dayandilar sonra istifasini etti... zor yani ondan biliyorum. Siz nezaman evlencektiniz?evin kredisi 4 yıl var, orda 2020 yılının mayıs ayına kadar falan kalıcak sonra zaten batıya gelicek batıya geldikten sonra da hiç bi sıkıntı yok tekrar doğu çıkana kadar yapabilir sonrasında da istediği zaman bırakır zaten önemli olan orayı bitirmesi 3 yılda geçer mi bilmiyorum
ay evetttt:) bikac ay önce esimle bi alisverismerkezine gitmistik ordada wc ler en üst katta diger tüm katlarda wc yok ay okadar zorduki anlatamam artik esimde sonunda isyan etti bi dükkan gezip üst katta ciktik desem yeridirama orda tabi üstümüsüm birazda onun etkisi vardi
anladim canim, b enim kuzenimin eside öyleydi evlendikten sonra üc sene gitmek zorundaydi cocuklari oldugu icin onlarin rahatini bozmamak icin tek gitti yarim sene dayandilar sonra istifasini etti... zor yani ondan biliyorum. Siz nezaman evlencektiniz?
kuzum uygun dille tekrar konuş bugünü anlat ona belki vazgeçer başka mesleği var mı pekiişte bende bunu anlatamıyorum bende çalışıyorum öderiz diyorum beni çalıştırmak istemiyo zaten çalışsamda benim parama güvenip bırakmaz işi burdada güzel bi iş garantilemediği sürece bilmiyorum gelir mi
kuzum uygun dille tekrar konuş bugünü anlat ona belki vazgeçer başka mesleği var mı peki
sendeki bu bitmeyen enerjiii :) bende calışıyorum kuzum iş cok halim yok öle takılıyorum işte cıkısta bi arkadasıma bebek görmeye gidicem ordan da yemege geçicez ofistekilerle beraberSpor yapmaya gidiyorum kaptanım
Bu cuma bomba gibi giriş yapıcam listeye kararlıyım totom terleyen kadar Jillian yapıcam akşam da leslie yaparım
Sen ne yapıyorsun
bizimde cok sıcakkkk ama yarın yagmur geliyomuşçok sıcak sıcaktan bunalıyorum birde diyetisyen araştırıyorum
kız ne ara 2. levele e geçtn maşallahhhBugün bende yine baya spor yaparim diye düsünüyorum... Jillide level 2 ye geciyorum cok merak ediyorum nasil yapabilcemmi
anladim canim, zor ya bende esimden is nedeniyle ayri kaldim. dügünden bi ay sonra gitti 7 ay ayri durmustuk. Zor ama el elle verip bi karar almaniz gerekio. Güzelce konusursunuz ve bi orta yol mutlaka bulunurbiz 2018 yazınca evlenicez inşallah işi birakmazsa 1,5 yıl ayrı kalmamız gerekcekben beklerim ama ömrümden ömür gidiyo böyle
2020 ye kadar sen ne olucaksin peki? Hep tehlikeli dye ayrimi yasicaksiniz ozamannnnevin kredisi 4 yıl var, orda 2020 yılının mayıs ayına kadar falan kalıcak sonra zaten batıya gelicek batıya geldikten sonra da hiç bi sıkıntı yok tekrar doğu çıkana kadar yapabilir sonrasında da istediği zaman bırakır zaten önemli olan orayı bitirmesi 3 yılda geçer mi bilmiyorum
kız ne ara 2. levele e geçtn maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?