Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

makine mezunu bide ordan çıksa silahlı güvenlik olabiliyo belediyelerde falanda iş bulabilir tabi onun için uğraşmak gerek biraz bu gelmesinde konuşucam zaten hep konusuyorum ama pek umudum yok çok inat
gelir yksekken azalması biraz zorlayıcı oluyor ama hayat müşterek çalışman her yönden senin için çok iyi olacaktır

anladim canim, zor ya bende esimden is nedeniyle ayri kaldim. dügünden bi ay sonra gitti 7 ay ayri durmustuk. Zor ama el elle verip bi karar almaniz gerekio. Güzelce konusursunuz ve bi orta yol mutlaka bulunur

normal bi işte çalışsa amenna beklerim ama ben böyle çok korkuyorum o her göreve gittiğinde gözüme uyku girmiyo benim telefon başında bekliyorum, 2 saat cevap vermesin son dakika haberlerine bakıyorum düşün yani psikolojimi
Ben sıkıntı çekmeye razıyım yeter ki yanımda olsun ama oda ben bu kadar sıkıntı çekmişim borçla dönmek istemiyorum burdan diyo ne kadar konuşursam konuşayım ikna olmuyo

buraya gelmesin yolları kazdırlar çamur olur büyoya geçmek zorlaşır

2020 ye kadar sen ne olucaksin peki? Hep tehlikeli dye ayrimi yasicaksiniz ozamannnn

2020'ye kadar ayrı kalcakmışız onun planlarına göre yada 1 -2 yıllık sözleşme ımzalayıp düğünden önce de bırakabilirmiş hiç bişey net değil ki önümüzü göremiyoruz ben böyle doğru düzgün hayal bile kuramiyorum tamam herşey istediğim gibi oluyo ama o yok yanımda en kötüsü bu evliliğin ilk yıllarını ayrı geçirmek
onun düşüncesine göre 1,5 yıl ayrı kalıcaz izinden izine görüşücez bu konuları açtığımda yarına çıkcağımızın garantisi yok bakalım zaman ne göstericek diyo bırakmak istemiyo yani

gelir yksekken azalması biraz zorlayıcı oluyor ama hayat müşterek çalışman her yönden senin için çok iyi olacaktır

evet ben zaten çalışırım diyorum ama 2 miz çalışsakta evin kredisini anca ödeyebiliriz ödemeleri yüksek biraz yapılandırırsakta faiz ödemesi artar
off bilmiyorummmmm

dün sonuncu günümdü bakalim iyi ilerlio birakmadan yapiyorum umarim faydasinida görcez... level ikiye baslamadan ölcülerimi alirim yine bakalim ne gitmis yada ne gitmemis

ben de boy kilo yağ kas falan ölcümü yapmıştım hafta hafta tutuyorum onları. hoş jile başlayalı daha 5 gün oldu bugün 6. günümü yapcam.

Ya nediyim bilmiyorummm....... :////

anliyorum canim, insallah dinler seni. ama bence güzelce sakince anlatir korkularini dile getirirsen. anlicaktir seni.
Sonucda senin rahat etmeni istemiomu evet istio eee maddi durumun iyi olupda aklin onda kaldiginda rahat etmiceginide Bilir. Bence anlayis göstercektir.

Tabi sudan gidiyor kız başka nereden gidecek
Hatta vücudun susuz kalırsa vücudun idrar kesesine attığı suları geri bile filtreliyor
Demek ki yalnız değilim wc üzerinde yaşayangiller ailesinde :)

Bugün bende yine baya spor yaparim diye düsünüyorum... Jillide level 2 ye geciyorum cok merak ediyorum nasil yapabilcemmi

Yaparsın tabi senin neyin eksik oradaki kızlardan hepimizde kol bacak var

Bitmiyor valla önceden 3 saat uyuyordum gecede
Azcık yaşlandık tabii
Bir de çok hırslı disiplinli bir insanım kaptanım bir şeyi kafaya koyduysam oldurmam lazım

Bebeği mi olmuş kız mı erkek mi

Kaptanım tereyağı var mı kepekli makarnaya sürüp ye

Son düzenleme:
Bazen insan tikaniyo suan oyleyim. Yani cok zorrr ya boylede hayat sana zor hem psikoljnde bozulcak ama o bundan vazgecmez gibi. 2020 ye kdar sen burda kalsan cooook degisik olur bilmiyorm yaa ne diyim valla tikandim

bende öyleyim diyorum ya tamam bekleyeyim ama o şartlarda çalısırken aklım hep onda evlendikten sonra ailemle de kalmak istemiyorum ne anlamı var öyle evliliğin ayrı kaldıktan sonra ailesi falan düğünden sonra ayrı yapamaz götürür senide diyolar tek duam o şuan çünkü bırakcağını hiç sanmıyorum

Erkekler biraz maddiyat konusunda takıntılılar.
Evliliği daha geç bir tarihe alsaydınız keşke
Hem evin borcunu da daha geniş zamana yayarak öderdiniz, rahat ederdiniz

hepp konusuyorum ama o yine bildiğini okuyo ben yine konusmaya devam edicem hakkımızda hayırlısı olsun

yanlız değilsin

Erkekler biraz maddiyat konusunda takıntılılar.
Evliliği daha geç bir tarihe alsaydınız keşke
Hem evin borcunu da daha geniş zamana yayarak öderdiniz, rahat ederdiniz

evi daha yeni aldık söz erken olduğu icin en fazla bu kadar uzatabildik yani 2 yıl nişanlı kalmış gibi bişey oluyoruz

evi daha yeni aldık söz erken olduğu icin en fazla bu kadar uzatabildik yani 2 yıl nişanlı kalmış gibi bişey oluyoruz

Aradaki zaman baya uzun aslında
En iyisi seni de götürmesi olur aslında
Sen onun bulunduğu yerde oturmak zorunda da değilsin ki
Merkezde oturursun veya başka bir ilçede
O da daha kolay gider-gelir

evet ben zaten çalışırım diyorum ama 2 miz çalışsakta evin kredisini anca ödeyebiliriz ödemeleri yüksek biraz yapılandırırsakta faiz ödemesi artar
off bilmiyorummmmm
düğünü biraz ertelersiniz kuzum ... allah korusun orda şehit düşerse ne olcak bunu düşünmesi gerekli

dün sonuncu günümdü bakalim iyi ilerlio birakmadan yapiyorum umarim faydasinida görcez... level ikiye baslamadan ölcülerimi alirim yine bakalim ne gitmis yada ne gitmemis
ama sen pek dengeli beslenmedin o yüzden az gitmiş olabilirrr

buraya gelmesin yolları kazdırlar çamur olur büyoya geçmek zorlaşır
geçmezsin sende fena mı olur
3 saat uykuyla duramam da hadi durdum diyelim zombi gibi gezerim ben
tereyağı yok
erkekmiş oğluşu

1 pkklı daha öldürmüsler 1 tane daha kalmış inşallah oda geberir
allah ıslah etsin onları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…