- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.981
gelir yksekken azalması biraz zorlayıcı oluyor ama hayat müşterek çalışman her yönden senin için çok iyi olacaktırmakine mezunu bide ordan çıksa silahlı güvenlik olabiliyo belediyelerde falanda iş bulabilir tabi onun için uğraşmak gerek biraz bu gelmesinde konuşucam zaten hep konusuyorum ama pek umudum yok çok inat
anladim canim, zor ya bende esimden is nedeniyle ayri kaldim. dügünden bi ay sonra gitti 7 ay ayri durmustuk. Zor ama el elle verip bi karar almaniz gerekio. Güzelce konusursunuz ve bi orta yol mutlaka bulunur
buraya gelmesin yolları kazdırlar çamur olur büyoya geçmek zorlaşırsendeki bu bitmeyen enerjiii :) bende calışıyorum kuzum iş cok halim yok öle takılıyorum işte cıkısta bi arkadasıma bebek görmeye gidicem ordan da yemege geçicez ofistekilerle beraberpide yok ekmek yok
bizimde cok sıcakkkk ama yarın yagmur geliyomuş
kız ne ara 2. levele e geçtn maşallahhh
2020 ye kadar sen ne olucaksin peki? Hep tehlikeli dye ayrimi yasicaksiniz ozamannnn
gelir yksekken azalması biraz zorlayıcı oluyor ama hayat müşterek çalışman her yönden senin için çok iyi olacaktır
dün sonuncu günümdübakalim iyi ilerlio birakmadan yapiyorum umarim faydasinida görcez... level ikiye baslamadan ölcülerimi alirim yine bakalim ne gitmis yada ne gitmemis
Ya nediyim bilmiyorummm....... :////2020'ye kadar ayrı kalcakmışız onun planlarına göre yada 1 -2 yıllık sözleşme ımzalayıp düğünden önce de bırakabilirmiş hiç bişey net değil ki önümüzü göremiyoruz ben böyle doğru düzgün hayal bile kuramiyorum tamam herşey istediğim gibi oluyo ama o yok yanımda en kötüsü bu evliliğin ilk yıllarını ayrı geçirmek
onun düşüncesine göre 1,5 yıl ayrı kalıcaz izinden izine görüşücez bu konuları açtığımda yarına çıkcağımızın garantisi yok bakalım zaman ne göstericek diyo bırakmak istemiyo yani
Bazen insan tikaniyo suan oyleyim. Yani cok zorrr ya boylede hayat sana zor hem psikoljnde bozulcak ama o bundan vazgecmez gibi. 2020 ye kdar sen burda kalsan cooook degisik olur bilmiyorm yaa ne diyim valla tikandim
anliyorum canim, insallah dinler seni. ama bence güzelce sakince anlatir korkularini dile getirirsen. anlicaktir seni.normal bi işte çalışsa amenna beklerim ama ben böyle çok korkuyorum o her göreve gittiğinde gözüme uyku girmiyo benim telefon başında bekliyorum, 2 saat cevap vermesin son dakika haberlerine bakıyorum düşün yani psikolojimi
Ben sıkıntı çekmeye razıyım yeter ki yanımda olsun ama oda ben bu kadar sıkıntı çekmişim borçla dönmek istemiyorum burdan diyo ne kadar konuşursam konuşayım ikna olmuyo
gözyaşıda sudan mı gidiyo acabakafamda deli sorular
evede yürümücem bugün hiççç halim yok dünkü yürüyüşümü yazdım mı onuda bilmiyorum
bugünde ic diyorum sana sen beni neden dinlemiyonnnnnevdesin git çişe nolcak. ben burda erkeklerin icinde kaç defa gidiyorum ne çişli kiz diyolardır ama benene
Bugün bende yine baya spor yaparim diye düsünüyorum... Jillide level 2 ye geciyorum cok merak ediyorum nasil yapabilcemmi
sendeki bu bitmeyen enerjiii :) bende calışıyorum kuzum iş cok halim yok öle takılıyorum işte cıkısta bi arkadasıma bebek görmeye gidicem ordan da yemege geçicez ofistekilerle beraberpide yok ekmek yok
bizimde cok sıcakkkk ama yarın yagmur geliyomuş
kız ne ara 2. levele e geçtn maşallahhh
Bazen insan tikaniyo suan oyleyim. Yani cok zorrr ya boylede hayat sana zor hem psikoljnde bozulcak ama o bundan vazgecmez gibi. 2020 ye kdar sen burda kalsan cooook degisik olur bilmiyorm yaa ne diyim valla tikandim
2020'ye kadar ayrı kalcakmışız onun planlarına göre yada 1 -2 yıllık sözleşme ımzalayıp düğünden önce de bırakabilirmiş hiç bişey net değil ki önümüzü göremiyoruz ben böyle doğru düzgün hayal bile kuramiyorum tamam herşey istediğim gibi oluyo ama o yok yanımda en kötüsü bu evliliğin ilk yıllarını ayrı geçirmek
onun düşüncesine göre 1,5 yıl ayrı kalıcaz izinden izine görüşücez bu konuları açtığımda yarına çıkcağımızın garantisi yok bakalım zaman ne göstericek diyo bırakmak istemiyo yani
anliyorum canim, insallah dinler seni. ama bence güzelce sakince anlatir korkularini dile getirirsen. anlicaktir seni.
Sonucda senin rahat etmeni istemiomu evet istio eee maddi durumun iyi olupda aklin onda kaldiginda rahat etmiceginide Bilir. Bence anlayis göstercektir.
Tabi sudan gidiyor kız başka nereden gidecek
Hatta vücudun susuz kalırsa vücudun idrar kesesine attığı suları geri bile filtreliyor
Demek ki yalnız değilim wc üzerinde yaşayangiller ailesinde :)
Yaparsın tabi senin neyin eksik oradaki kızlardan hepimizde kol bacak var
Bitmiyor valla önceden 3 saat uyuyordum gecede
Azcık yaşlandık tabii
Bir de çok kararlı disiplinli bir insanım kaptanım bir şeyi kafaya koyduysam oldurmam lazım
Bebeği mi olmuş kız mı erkek mi
Kaptanım tereyağı var mıkepekli makarnaya sürüp ye
Erkekler biraz maddiyat konusunda takıntılılar.
Evliliği daha geç bir tarihe alsaydınız keşke
Hem evin borcunu da daha geniş zamana yayarak öderdiniz, rahat ederdiniz
evi daha yeni aldık söz erken olduğu icin en fazla bu kadar uzatabildik yani 2 yıl nişanlı kalmış gibi bişey oluyoruz
düğünü biraz ertelersiniz kuzum ... allah korusun orda şehit düşerse ne olcak bunu düşünmesi gereklievet ben zaten çalışırım diyorum ama 2 miz çalışsakta evin kredisini anca ödeyebiliriz ödemeleri yüksek biraz yapılandırırsakta faiz ödemesi artar
off bilmiyorummmmm
ama sen pek dengeli beslenmedindün sonuncu günümdübakalim iyi ilerlio birakmadan yapiyorum umarim faydasinida görcez... level ikiye baslamadan ölcülerimi alirim yine bakalim ne gitmis yada ne gitmemis
geçmezsin sendeburaya gelmesin yolları kazdırlar çamur olur büyoya geçmek zorlaşır
3 saat uykuyla duramam da hadi durdum diyelim zombi gibi gezerim benTabi sudan gidiyor kız başka nereden gidecek
Hatta vücudun susuz kalırsa vücudun idrar kesesine attığı suları geri bile filtreliyor
Demek ki yalnız değilim wc üzerinde yaşayangiller ailesinde :)
Yaparsın tabi senin neyin eksik oradaki kızlardan hepimizde kol bacak var
Bitmiyor valla önceden 3 saat uyuyordum gecede
Azcık yaşlandık tabii
Bir de çok hırslı disiplinli bir insanım kaptanım bir şeyi kafaya koyduysam oldurmam lazım
Bebeği mi olmuş kız mı erkek mi
Kaptanım tereyağı var mıkepekli makarnaya sürüp ye
allah ıslah etsin onları da1 pkklı daha öldürmüsler 1 tane daha kalmış inşallah oda geberir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?