- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.001
ay dur düşünemiyorum öyle bir durumama sen pek dengeli beslenmedino yüzden az gitmiş olabilirrr
geçmezsin sendefena mı olur
3 saat uykuyla duramam da hadi durdum diyelim zombi gibi gezerim ben
tereyağı yok
erkekmiş oğluşu
allah ıslah etsin onları da
bibiğimm uzmanlık alanları var mı diyetisyenlerde varsa onu arastır tezleri hangi konuda onuda öğren belki seninle ilgili konuya yakın olanı vardır onu secersindiyetisyen buldum 2 tane biri bayan 4 hafta 180 tl diğeri erkek fiyat alamadım napayım kızlar yumurta kalitesi için beslenme şeklini öğrenmem gerekiyordu zaten sizce ? 180 tlde az değil bir de uzaklık var git gel yapcam .... diğerini daha yakın işe gelirken ya da çıkarken gitsem yakın olcak ay akıl verin bana işte
yok tatlim ya iyim aslinda kilo kaybimda var yani cumaya göre eksiyimama sen pek dengeli beslenmedino yüzden az gitmiş olabilirrr
hani +2 ydinyok tatlim ya iyim aslinda kilo kaybimda var yani cumaya göre eksiyim
evet o gün öyle ciktim bi korku sardi ama galiba regl dendi cünki busabah yine eksideydim, zaten korkuma dün meyve günü yaptim sagliksiz biliorum fircada yedim zatenhani +2 ydinbnm kafa yandı ya valla unutuyorum herşeyi
ama sen pek dengeli beslenmedino yüzden az gitmiş olabilirrr
geçmezsin sendefena mı olur
3 saat uykuyla duramam da hadi durdum diyelim zombi gibi gezerim ben
tereyağı yok
erkekmiş oğluşu
allah ıslah etsin onları da
diyetisyen buldum 2 tane biri bayan 4 hafta 180 tl diğeri erkek fiyat alamadım napayım kızlar yumurta kalitesi için beslenme şeklini öğrenmem gerekiyordu zaten sizce ? 180 tlde az değil bir de uzaklık var git gel yapcam .... diğerini daha yakın işe gelirken ya da çıkarken gitsem yakın olcak ay akıl verin bana işte
Bayan olanın daha çok uzmanlığı var evime yakın iş yerime uzak 2 haftada bir gitmek istiyorum onu kabul eden hangisi olursa ona giderim belki ... tekrar bakayım tezlerine ona göre karar vereyimbibiğimm uzmanlık alanları var mı diyetisyenlerde varsa onu arastır tezleri hangi konuda onuda öğren belki seninle ilgili konuya yakın olanı vardır onu secersin
Evet doğru hava da ısınıyor gerçi ikisinde de kârım evin önünden binip gideceğim yerde inmek olacakGünde iki sigara fikrin çok iyiydi kaptanım, teşekkürler
Spordan önce de içiyordum
Artık içmediğim için o kadar tıkanmıyorum
Ay resmen sadece kilo vererek değil daha sağlıklı olarak da ayrılacağım bu topicten
Cuma tartılma var pancarla kapışma var onu düşün keptinn
Pıncırın dilinden kurtulamazsın valla
Keptinn e katılıyorum
Uzmanlık alanına göre seç bence
İkisi de aynı olursa yakın olanını seç derim
Gitme konusunda motivasyonun da düşmemiş olur
Kızlar selam bugünki menümü yazıyorum;
sabah :
yulaf ezmesi ve bir avuç kiraz
ara : bir avuç badem ve iki avuç kiraz
öğle yemeği: bir tabak ton balıklı salata ve muz
akşam yemeği : iki adet köfte ve salata
akşam jil 5. günümü tamamlayacağım. karın kaslarım ağrıyor bir kaç gündür. bisiklet falan çevirmeye hal kalmadı.
Bencede gitmelisin hem bu surecte saglikli beslenmis olursun neler yemen gerektigini anlarsin daha sonra belki birakirsinBayan olanın daha çok uzmanlığı var evime yakın iş yerime uzak 2 haftada bir gitmek istiyorum onu kabul eden hangisi olursa ona giderim belki ... tekrar bakayım tezlerine ona göre karar vereyim
Guuzel yeterliSabah 8
1 omlet -101
2 hindi füme salam - 34
1 küp kaşar peyniri - 35
Çilekli yoğurt - 150
Sabah toplam: 320
Ara 11
2 parça bitter çikolata - 70
Ara toplam: 70
Öğle (Bunu hastaneye gittiğim için çok dağınık olarak geçiştirmek zorunda kaldım)
1 paket form kepekli çubuk kraker - 186
Öğle toplam: 186
Ara 5
Tarçınlı süt - 129
Ara toplam: 129
Akşam 7
Fırında mücver - 200
1 bardak ayran - 57
4 kaşık bulgur - 92
Akşam toplam: 349
Ara 10
16 kiraz - 64
Ara toplam: 64
Gün toplam: 1119
1.5 litre karahindibalı su da tamam
1 ay da olsa gidicem eksik bilgilerimi tamamlarım memnun kalırsam 1 ay daha eklerim süreçte sağlıklı beslenmiş olurumBencede gitmelisin hem bu surecte saglikli beslenmis olursun neler yemen gerektigini anlarsin daha sonra belki birakirsin
Kesinlikle hem icinde rahat eder.1 ay da olsa gidicem eksik bilgilerimi tamamlarım memnun kalırsam 1 ay daha eklerim süreçte sağlıklı beslenmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?