- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.021
Aynen acele etme tatlım önce sağlıkSpor yapayım dedım ama regl ılk gunu belım ve yumurtalıklarım ızın vermedı. Umarım yarın yapabılırım.
İyyim canim dizi izliyorumNasılsın iyi misin kizlar
Stres yapma kuzum cok guzel ağırlarsın eminim neler var menunde bakalimYarın misafir gelecek aya cok stres bastı ilk defa tek başıma iftaci alacqm
Telafi edersin merak etme tabi duymasin amaİyyim canim dizi izliyorumsen nasilsin biraz cok yedim ben . @keptinn. duymasin yemegi cok az yedim corbaya kıtır ekmek yapmistim dayanamadim cok yedim 2 tabak kitir ekmek yimisimdir
Tamda artılarımı atmiştim iyi olmadi bu ama ossun napimmTelafi edersin merak etme tabi duymasin ama
Guuzel yeterliafiyet olsun
Sennn yeye devaaammmmmmmmmm vur dedik öldurdunnnnİyyim canim dizi izliyorumsen nasilsin biraz cok yedim ben . @keptinn. duymasin yemegi cok az yedim corbaya kıtır ekmek yapmistim dayanamadim cok yedim 2 tabak kitir ekmek yimisimdir
Tesekkur ederm cnm 38 altina dusmuyo hep yatti bugun hafif hareketlendi tek dilegim dusmesi yoksa gece hastaneye serum icin gidicez.Teşekkürler kaptanım bu cuma iddialı geliyorumkızın nasıl daha iyi mi şimdi
İyyim canim dizi izliyorumsen nasilsin biraz cok yedim ben . @keptinn. duymasin yemegi cok az yedim corbaya kıtır ekmek yapmistim dayanamadim cok yedim 2 tabak kitir ekmek yimisimdir
Etli kuru fasulye çorba sarma salata pilav tatlı börek basamak soslu patates olacakStres yapma kuzum cok guzel ağırlarsın eminim neler var menunde bakalim
Bende çok durdu canım aya hic gitmiyorTamda artılarımı atmiştim iyi olmadi bu ama ossun napimmsahurda haslanmis yumurta salatalik domates yerim sadece yarin da az yedim mi tememdir
Tesekkur ederm cnm 38 altina dusmuyo hep yatti bugun hafif hareketlendi tek dilegim dusmesi yoksa gece hastaneye serum icin gidicez.
OzledimmmmmmIyi geceler kizlar.. nasilsiniz?
Biz baya buyuduk havalar isindi sisler artti eve cok yorgun geliyorum iftar yemegi masa toplamasi derken uykudan oluyorum. Hep aklimdasijiz ama gelemiyorum. Hepinizi coknozledim. Sizin verdiginiz kilolari ben aliyorumm :)
Bezle geziyo sadeceee dussun diye soguk komprs yapiyorum bu sferde usuyomu diye uzuluyorummm ayy zorrrrAy kıyamam ben o minik kuzuya
Sen iyi bakıyorsundur annesi zaten yarına düşer bence
Bezle geziyo sadeceee dussun diye soguk komplks yapiyorum bu sferde usuyomu diye uzuluyorummm ayy zorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?