- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.041
O kucuk ya simdi usuyomsn diyince usuyorum diyo usumek ne yeni ogrendi. Zibin gydiriyorm hemen arti oyuzden cibil.En iyisi ona sor bence
Kızım üşüyor musun veya sıcakladın mı gibi
Ona göre hareket edersin
Kendim geldim aklıma
2 kez falan öyle havale geçirmiştim
Aynı cıscıbıl soyup her yerime bezler koymuşlardı
Ama çabucak geçiyor öyle uzun sürmüyor
O kucuk ya simdi usuyomsn diyince usuyorum diyo usumek ne yeni ogrendi. Zibin gydiriyorm hemen arti oyuzden cibil.
Valla dun geceden beri yapiliyo ama o anlk dusuyo devam. Ilaclar etkisini gosterir yarina insallah.
Benim kardesimde iki kere gecrdi ben kucuktum. Bitanesini ben bagrmistm anneme hala aklmdan gitmiyo 6 yasindaydim. Mosmor olmustuuu nasil kosmuslardiiii ah ah Oyuzden atesi 40 gordummu aklim gidiyo
Insallah canimcimTabi ne kadar küçük olduğunu bilmiyordum
38e gerilediyse bence 37ye dönmesi de yakındır merak etme
Siz doktorun dediklerini yapın yeter
Daha küçük zaten vücudu böyle şeyleri çabuk toparlar
Cok sagol sarrafim.@ParteMoralll canim cok gecmiş olsun kizin hastaymış fitil kullandın mi ise yarardı belki..
günaydın erkencisin bugün kızın nasıl olduGunaydin kizlarr
günaydın kuzum evet yeni bir gün daha hafta sonuna son 1 kaldıkızlar günaydın.. yeni bir gün daha..
cuma bnmde hedefim eksievet o gün öyle ciktim bi korku sardi ama galiba regl dendi cünki busabah yine eksideydim, zaten korkuma dün meyve günü yaptim sagliksiz biliorum fircada yedim zatenbaya eksiydim busabah ama dün yemek yemedigim icin o. bakalim Cuma hedefim Eksi 500
spordan önce içmemek en mantıklısı zaten içtikten bi süre sonra nefes anca düzene oturuyo ben uyuyamıyorum bile yatmadan önce içersem nerde kaldı spor yapcamGünde iki sigara fikrin çok iyiydi kaptanım, teşekkürler
Spordan önce de içiyordum
Artık içmediğim için o kadar tıkanmıyorum
Ay resmen sadece kilo vererek değil daha sağlıklı olarak da ayrılacağım bu topicten
Cuma tartılma var pancarla kapışma var onu düşün keptinn
Pıncırın dilinden kurtulamazsın valla
Keptinn e katılıyorum
Uzmanlık alanına göre seç bence
İkisi de aynı olursa yakın olanını seç derim
Gitme konusunda motivasyonun da düşmemiş olur
çikolata nazar olsunregl oldum bugün. bir de menüme ek olarak akşam yemeğinde bir dilim çavdar ekmeği ve dört kaşık barbunya pilaki var.
bir de ülkerin napoliten çikolatasından bir tane yedim canım cekti :3
kırmızı mercimek kısırı nasıl oluyo canım merak ettimİyi akşamlar.Yediklerimi yazayım.
Sabah
3 yumurtadan taze soğanlı omlet
Domates salatalık peynir
Sütlü kahve
Akşam
Dünden kalma bir but
Bir çorba kasesi bol yeşillikli kırmızı mercimek kısırı
aa menüne karar verdin mi bebeğim neler yapcaksinnYarın misafir gelecek aya cok stres bastı ilk defa tek başıma iftaci alacqm
aaa neler yidin say bakimİyyim canim dizi izliyorumsen nasilsin biraz cok yedim ben . kaptinn . duymasin yemegi cok az yedim corbaya kıtır ekmek yapmistim dayanamadim cok yedim 2 tabak kitir ekmek yimisimdir
Herzaman ki gibigünaydın erkencisin bugün kızın nasıl oldu
Iyi geceler kizlar.. nasilsiniz?
Biz baya buyuduk havalar isindi sisler artti eve cok yorgun geliyorum iftar yemegi masa toplamasi derken uykudan oluyorum. Hep aklimdasijiz ama gelemiyorum. Hepinizi coknozledim. Sizin verdiginiz kilolari ben aliyorumm :)
kızlar günaydın.. yeni bir gün daha..
günaydın kızlaarrrrGunaydin kizlarr
kuzum iyileşmiş böcükkkkHerzaman ki gibi
Kizim daha iyii azcik dustu 36lara cok sevindimmm simdi kahvalti yapiyo
Resmen 4 saatlik uykuyla duruyorum
Iyilesmis diyemeyiz daha iyi cok sukur atesi dustu insallah cikmaz o bana yetter suanlikkk tesekkurler bibigimkuzum iyileşmiş böcükkkkcok sevindimmm
ana olmak zor iş ... yesin de hemencecik toparlasınHerzaman ki gibi
Kizim daha iyii azcik dustu 36lara cok sevindimmm simdi kahvalti yapiyo
Resmen 4 saatlik uykuyla duruyorum
Oyleeeana olmak zor iş ... yesin de hemencecik toparlasın
minicikkkIyilesmis diyemeyiz daha iyi cok sukur atesi dustu insallah cikmaz o bana yetter suanlikkk tesekkurler bibigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?