Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O kucuk ya simdi usuyomsn diyince usuyorum diyo usumek ne yeni ogrendi. Zibin gydiriyorm hemen arti oyuzden cibil.
Valla dun geceden beri yapiliyo ama o anlk dusuyo devam. Ilaclar etkisini gosterir yarina insallah.
Benim kardesimde iki kere gecrdi ben kucuktum. Bitanesini ben bagrmistm anneme hala aklmdan gitmiyo 6 yasindaydim. Mosmor olmustuuu nasil kosmuslardiiii ah ah Oyuzden atesi 40 gordummu aklim gidiyo

Tabi ne kadar küçük olduğunu bilmiyordum
38e gerilediyse bence 37ye dönmesi de yakındır merak etme
Siz doktorun dediklerini yapın yeter
Daha küçük zaten vücudu böyle şeyleri çabuk toparlar

Selam kızlar nasılsıniz..
Telefonumun bataryası bitmiş uç gündur bakamiyorum buraya halbuki bir sene olmadı neden acaba
Yediklerime dikkat ediyorum ama spor pek yapamadım..

cuma bnmde hedefim eksi inşallah istediğin gibi verirsin kuzum

spordan önce içmemek en mantıklısı zaten içtikten bi süre sonra nefes anca düzene oturuyo ben uyuyamıyorum bile yatmadan önce içersem nerde kaldı spor yapcam
ay evet ya dikkat etmeye calışıyorum ama hosaştn istediğim verimi alamadım

regl oldum bugün. bir de menüme ek olarak akşam yemeğinde bir dilim çavdar ekmeği ve dört kaşık barbunya pilaki var.
bir de ülkerin napoliten çikolatasından bir tane yedim canım cekti :3
çikolata nazar olsun ama senin o kızarmış patatesini hiç unutmıcam

İyi akşamlar.Yediklerimi yazayım.
Sabah
3 yumurtadan taze soğanlı omlet
Domates salatalık peynir
Sütlü kahve
Akşam
Dünden kalma bir but
Bir çorba kasesi bol yeşillikli kırmızı mercimek kısırı
kırmızı mercimek kısırı nasıl oluyo canım merak ettim bulgur yerine mercimek mı koyuyosun

Yarın misafir gelecek aya cok stres bastı ilk defa tek başıma iftaci alacqm
aa menüne karar verdin mi bebeğim neler yapcaksinn

İyyim canim dizi izliyorum sen nasilsin biraz cok yedim ben. kaptinn . duymasin yemegi cok az yedim corbaya kıtır ekmek yapmistimdayanamadim cok yedim2 tabak kitir ekmek yimisimdir
aaa neler yidin say bakim

herkeslere günaydınn akşam arkadaslarımla yemege gittim ordan avm ye girdim eve gittigimde baya geç olmuştu gelemedim buraya nasılsınızz

poncikbirgelincik avm de gezerken karacada indirim gördüm battaniyeli nevresim takımı 180tl ydi eksiğinse eğer bi bakarsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…