Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben naz yapmayı hiç sevmem bak yapamam yani aslında öğrensem iyi olcak evlenince lazım olur
nasıl yapıyon anlat bakim bana da
Hahahaha kiz ben hafif hastayken esime yapiyorum ihlamurlar balli sutler havada ucusuyo. Ama o yokken aslan gibi kizima bakiyorum
ben bronst olunca fena oluyorum ozaman annem buraya ucuyoo geberiyorum resmen. Ozaman bile annem neler pisirse yerim
Sende ogren azcik kocine naz yap

bronnşit sürekli tekrarlıyo dimi azıcık soguk aldıgında
öğreneyim evet hiç hasta olmazsam dinlenemem sonra

nymphedoraa cnm uzun zamandır siteye girmiyosun umarm kötü bieşy yoktur ama seni aday listesinden silmek zorundayım eger tekrar gelmek istersen yeniden girişini yaparız

kırmızı mercimek kısırı nasıl oluyo canım merak ettim bulgur yerine mercimek mı koyuyosun
Evet canım bulgur yerine haşlanmış kırmızı mercimek kullanıyorum,çok lezzetli oluyor kısır isteğimi kesiyor iyi oluyor :)

bronnşit sürekli tekrarlıyo dimi azıcık soguk aldıgında
öğreneyim evet hiç hasta olmazsam dinlenemem sonra
Evet bazen tekrarliyo allahtan sık degil ya her kiş bikere meesela. Ama oda yanii hatirlamak istemem.
Aynen
erken mi yatıyo ki acaba ya gerci cocuklar genelde sabahın köründe dikiliyo ayağa
evet aman bosver uyusuk insan sevmem oda uykucu degil

Evet bazen tekrarliyo allahtan sık degil ya her kiş bikere meesela. Ama oda yanii hatirlamak istemem.
Aynen
evet aman bosver uyusuk insan sevmem oda uykucu degil

ıhlamur time o zaman bütün kış bak şimdi ıhlamur zamanı tazeyken alabilrsen al da kendin kurut kuzum daha iyi olur
anası gibi demek o da

Bana daglardan geliyiii ihlamurummmm zati kusburnuda oyle ikisini bir kaynatiyorum missssss kizim ihlamurla pekmezle buyudu
bizimde pazarda satılıyo burda köyden mi getirtiyonuz nerden nerdenn
bu kış kv vercekti bana sözde ben veririm sana demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…