- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.061
Yok azcik yiyooooo malesff ama hasta normal cnmmm toparlar benim kuzum anasinin kizi oo :) Yemege naz yapilmaz bizdeminicikkkyeme içmesi normal mi peki bazı cocuklar hastlanınca yemiyo sonra kolay toparlayamıyo
her türlü yirik diyosunYok azcik yiyooooo malesff ama hasta normal cnmmm toparlar benim kuzum anasinin kizi oo :) Yemege naz yapilmaz bizde
Benimdeher türlü yirik diyosunben hastayken iştahım açılıyo
ben naz yapmayı hiç sevmem bak yapamam yaniBenimdeohhh bakan oldumu guzel naz yaparim hic kacmaz
bende kıskanıyorum onu
Hahahaha kiz ben hafif hastayken esime yapiyorum ihlamurlar balli sutler havada ucusuyo. Ama o yokken aslan gibi kizima bakiyorumben naz yapmayı hiç sevmem bak yapamam yaniaslında öğrensem iyi olcak evlenince lazım olur
nasıl yapıyon anlat bakim bana da
Valla benim suan gozlerim yaniyooo. Ramazanda ezanda yatiyorum genelde sabah 9 da kalkiyoduk bu ara iyiydi.bende kıskanıyorum onubugün yataktan cıkarken aglıcaktım uykum var diye
Hahahaha kiz ben hafif hastayken esime yapiyorum ihlamurlar balli sutler havada ucusuyo. Ama o yokken aslan gibi kizima bakiyorum
ben bronst olunca fena oluyorum ozaman annem buraya ucuyoo geberiyorum resmen. Ozaman bile annem neler pisirse yerim
Sende ogren azcik kocine naz yap
erken mi yatıyo ki acaba yaValla benim suan gozlerim yaniyooo. Ramazanda ezanda yatiyorum genelde sabah 9 da kalkiyoduk bu ara iyiydi.
Ama kizim 8 den vazgecmiyo aman bi ara 7di onada sukur.
Evet canım bulgur yerine haşlanmış kırmızı mercimek kullanıyorum,çok lezzetli oluyor kısır isteğimi kesiyor iyi oluyor :)kırmızı mercimek kısırı nasıl oluyo canım merak ettimbulgur yerine mercimek mı koyuyosun
Evet bazen tekrarliyo allahtan sık degil ya her kiş bikere meesela. Ama oda yanii hatirlamak istemem.bronnşit sürekli tekrarlıyo dimi azıcık soguk aldıgında
öğreneyim evet hiç hasta olmazsam dinlenemem sonra
evet aman bosver uyusuk insan sevmem oda uykucu degilerken mi yatıyo ki acaba yagerci cocuklar genelde sabahın köründe dikiliyo ayağa
misafirler içinde güzel bi tarif aslında değişik yanii ilk fırsatta denicem kuzum sağolasınEvet canım bulgur yerine haşlanmış kırmızı mercimek kullanıyorum,çok lezzetli oluyor kısır isteğimi kesiyor iyi oluyor :)
Evet bazen tekrarliyo allahtan sık degil ya her kiş bikere meesela. Ama oda yanii hatirlamak istemem.
Aynen
evet aman bosver uyusuk insan sevmem oda uykucu degil
Bana daglardan geliyiii ihlamurummmm zatiıhlamur time o zaman bütün kışbak şimdi ıhlamur zamanı tazeyken alabilrsen al da kendin kurut kuzum daha iyi olur
anası gibi demek o da
bizimde pazarda satılıyo burdaBana daglardan geliyiii ihlamurummmm zatikusburnuda oyle ikisini bir kaynatiyorum missssss kizim ihlamurla pekmezle buyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?