- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.081
Evettttttt dedem bizzat topluyooo kurutuyo bize veriyo posetlerceeebizimde pazarda satılıyo burdaköyden mi getirtiyonuz nerden nerdenn
bu kış kv vercekti bana sözde ben veririm sana demişti
Gunaydin cnmmgünaydın kızlarr
ooh dedeye bak maşallahhEvettttttt dedem bizzat topluyooo kurutuyo bize veriyo posetlerceee
Verir belki kizzz
Evet biz gittigmzde bende ayikliyodumm dallardan onlarida gördük biliyizooh dedeye bak maşallahhananişimde bize ayva yapragı kurutuyo öksürüğe cok iyi geliyo ıhlamur içine atıyorum
kış geçti ya hani
günaydın bebeğiimmgünaydın kızlarr
ahahah sen bizden daha köylüEvet biz gittigmzde bende ayikliyodumm dallardan onlarida gördük biliyizistanbulluyuk diye ne sandindi havami attin benim gibi simdi sen anannnemdeeeeeeeeee ayvaa marmelati yapiyiii bana veriyiii kusburnuda yapiyiiiu bogazi yakiyo cayir cayir. sen kimle dans ediyisinn tarhanalarimda geliyiiii herbiseyler geliyi kiskanmaaaa kaynanan verir sana belki uzulme
Evet her yaz gidiyoduk 15 20 gun daha neler yaptimgünaydın bebeğiimm
ahahah sen bizden daha köylüananem artık buzluga atıyo herbişeyleri kışın bize getiriyo önceden konserve yapardı o da modernleşti
he verir dimibencede kesin yani
Aradaki zaman baya uzun aslında
En iyisi seni de götürmesi olur aslında
Sen onun bulunduğu yerde oturmak zorunda da değilsin ki
Merkezde oturursun veya başka bir ilçede
O da daha kolay gider-gelir
Allah korusundüğünü biraz ertelersiniz kuzum ... allah korusun orda şehit düşerse ne olcak bunu düşünmesi gerekli
amin inşallahama sen pek dengeli beslenmedino yüzden az gitmiş olabilirrr
geçmezsin sendefena mı olur
3 saat uykuyla duramam da hadi durdum diyelim zombi gibi gezerim ben
tereyağı yok
erkekmiş oğluşu
allah ıslah etsin onları da
herkeslere günaydınn akşam arkadaslarımla yemege gittim ordan avm ye girdim eve gittigimde baya geç olmuştu gelemedim buraya nasılsınızz
poncikbirgelincik avm de gezerken karacada indirim gördüm battaniyeli nevresim takımı 180tl ydi eksiğinse eğer bi bakarsın kuzum
bide cocukta olunca onu alayım yer bunu da alayım içer diye diye tabiEvet her yaz gidiyoduk 15 20 gun daha neler yaptimbiz burdan gidince orasi degisik geliyodu nerdeyse 7 8 yil olmus gitmeyeli ama simdi gitsem 2 3 gun yeterli.
Ne var ne yok toplar gelirim hahahahahaah.
bnmde eksik yok ama cok aklım kaldı onda güzel duruyodu bide uygunSağol kuzummm benim tekstil ihtiyaclarımın cogu bitti yastık yorgan pike bitane de battaniye alıcam sadece başkada bişey kalmadı tekstil çeyiz seti aldım ya herbişey bol bol mevcut
sen ne yaptın aldın mı bardaklarını karar veremedin mi daha
Eveeeet yerlere uzanan erik agaclari elma agclariii bogurtlenlerrrrr. Taze sebzeler tavuklarrr her aksam taze kaynamis sutbide cocukta olunca onu alayım yer bunu da alayım içer diye diye tabiayy cok seviyorum ağaçtn topraktan bişeyler toplmayı
bnmde eksik yok ama cok aklım kaldı onda güzel duruyodu bide uygun
yok ben daha karar veremedim baygınlık geçiricem valla setler cok pahalı
işte alıışınca buralara sıkılıyo insan ama bu yaz değlde bi daha ki yaz gittiğinde kuzuşta büyümüş olur o cok eglenir eminimEveeeet yerlere uzanan erik agaclari elma agclariii bogurtlenlerrrrr. Taze sebzeler tavuklarrr her aksam taze kaynamis suthelee sabah 8 9 da evi saraaan sac da pisen gozleme ekmek kokusuuu
Boyle diyorum ama gitseem 5 gun sonra skilirimm
umudum var bence bitirirsin ama kk ya alışmayaydn eyiydi şimdiye coktan bitmiştibenim bitane var battaniyeli nevresim setim hemide karacanınbitanede kendim battaniye örüyorum ya hayırlısıyla düğüne kadar biteydi eyidi
umudum var bence bitirirsin ama kk ya alışmayaydn eyiydi şimdiye coktan bitmişti
neysem ki yarıdan fazlası bitmişhe valla256 parça olması lazım benim daha 150 anca var bide birleştirmesi varrr
dene ya çok eğlencelineysem ki yarıdan fazlası bitmişbnde denicektm bak unuttummm sıkılırsam bebek battaniyesine dönerim
Misafire iyi olmaz canım nekadar soğumaya bırakıp çekmesini sağlasanda yinede cıvık oluyor.Tadı güzel ama dokusu iyi değil.misafirler içinde güzel bi tarif aslında değişik yanii ilk fırsatta denicem kuzum sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?