Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooh dedeye bak maşallahh ananişimde bize ayva yapragı kurutuyo öksürüğe cok iyi geliyo ıhlamur içine atıyorum
kış geçti ya hani
Evet biz gittigmzde bende ayikliyodumm dallardan onlarida gördük biliyiz istanbulluyuk diye ne sandindi havami attin benim gibi simdi sen anannnemdeeeeeeeeee ayvaa marmelati yapiyiii bana veriyiii kusburnuda yapiyiiiu bogazi yakiyo cayir cayir. sen kimle dans ediyisinn tarhanalarimda geliyiiii herbiseyler geliyi kiskanmaaaa kaynanan verir sana belki uzulme

günaydın kızlarr
günaydın bebeğiimm

ahahah sen bizden daha köylü ananem artık buzluga atıyo herbişeyleri kışın bize getiriyo önceden konserve yapardı o da modernleşti
he verir dimibencede kesin yani

günaydın bebeğiimm

ahahah sen bizden daha köylü ananem artık buzluga atıyo herbişeyleri kışın bize getiriyo önceden konserve yapardı o da modernleşti
he verir dimibencede kesin yani
Evet her yaz gidiyoduk 15 20 gun daha neler yaptim biz burdan gidince orasi degisik geliyodu nerdeyse 7 8 yil olmus gitmeyeli ama simdi gitsem 2 3 gun yeterli.
Ne var ne yok toplar gelirim hahahahahaah.

Aradaki zaman baya uzun aslında
En iyisi seni de götürmesi olur aslında
Sen onun bulunduğu yerde oturmak zorunda da değilsin ki
Merkezde oturursun veya başka bir ilçede
O da daha kolay gider-gelir

merkezde de otursak onun bulunduğu yerde de mesela kış oluyo 3 4 ay göreve gidiyo ben napıcam o zaman
bide şey diyo mesela çatışma oluyo bişey oluyo ben kendi canımı düşünüyorum kendimi nereye atıcağımı düsünüyorum
aklım sende kalır kötü olur diyo hiiç götürme düşüncesi yok yani şimdilik ilerde bilmiyorum değişir mi
zaten dışarıda çıkamıyorlardı 1 yıldır ordan şu son 3 4 aydır ara ara dısarı alısverıse vs cıkmaya basladı

düğünü biraz ertelersiniz kuzum ... allah korusun orda şehit düşerse ne olcak bunu düşünmesi gerekli
Allah korusun kuzum erteleyebileceğimiz kadar erteledik daha fazla erteleyemeyiz 2016da söz 2017 nişan 2018 düğün

amin inşallah

Sağol kuzummm benim tekstil ihtiyaclarımın cogu bitti yastık yorgan pike bitane de battaniye alıcam sadece başkada bişey kalmadı tekstil çeyiz seti aldım ya herbişey bol bol mevcut
sen ne yaptın aldın mı bardaklarını karar veremedin mi daha

Evet her yaz gidiyoduk 15 20 gun daha neler yaptim biz burdan gidince orasi degisik geliyodu nerdeyse 7 8 yil olmus gitmeyeli ama simdi gitsem 2 3 gun yeterli.
Ne var ne yok toplar gelirim hahahahahaah.
bide cocukta olunca onu alayım yer bunu da alayım içer diye diye tabi ayy cok seviyorum ağaçtn topraktan bişeyler toplmayı

bnmde eksik yok ama cok aklım kaldı onda güzel duruyodu bide uygun
yok ben daha karar veremedim baygınlık geçiricem valla setler cok pahalı

bide cocukta olunca onu alayım yer bunu da alayım içer diye diye tabi ayy cok seviyorum ağaçtn topraktan bişeyler toplmayı
Eveeeet yerlere uzanan erik agaclari elma agclariii bogurtlenlerrrrr. Taze sebzeler tavuklarrr her aksam taze kaynamis sut helee sabah 8 9 da evi saraaan sac da pisen gozleme ekmek kokusuuu
Boyle diyorum ama gitseem 5 gun sonra skilirimm

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(280)Poncikbirgelincik:60+40+60+60+60
(120)Nuffiun:120
(135)justholdmetight:27+27+27+27+27
(200)Buki_89:30+40+65+20+45

(240)htc71:45

MOR TAKİM

(400)zuzuzuzu1234:80+320
()Senad:
(70)SekerPancarii:70+50
(80)sarraf:80

(30)ParteMorall:30

PEMBE TAKİM: 855
MOR TAKIM: 580

@justholdmetight sağol canım listeyi düzelttiğin icinnn zuzuuuu karıştırmıssss sen farketmesen

Eveeeet yerlere uzanan erik agaclari elma agclariii bogurtlenlerrrrr. Taze sebzeler tavuklarrr her aksam taze kaynamis sut helee sabah 8 9 da evi saraaan sac da pisen gozleme ekmek kokusuuu
Boyle diyorum ama gitseem 5 gun sonra skilirimm
işte alıışınca buralara sıkılıyo insan ama bu yaz değlde bi daha ki yaz gittiğinde kuzuşta büyümüş olur o cok eglenir eminim

misafirler içinde güzel bi tarif aslında değişik yanii ilk fırsatta denicem kuzum sağolasın
Misafire iyi olmaz canım nekadar soğumaya bırakıp çekmesini sağlasanda yinede cıvık oluyor.Tadı güzel ama dokusu iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…